Gość: lol IP: *.centertel.pl 22.01.13, 00:21 czy to prawda,ze sklep ziutek ma sprowadzanie rzeczy ze stadionu z przecen a wycenia na mega cene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolejny śmietnik Re: sklep ziutek IP: *.centertel.pl 22.01.13, 03:56 Nie to nie prawda. Ze stadionu to można co najwyżej mieć wiadro wody po deszczu. Pierwsze co bym zrobił pajacu na miejscu tego Pana to zgłosiłbym ten wątek na policję i nauczył cię mendo rozumu. Człowiek prowadzi interes ma kilka set tysięcy w towarze, po co miałby to robić, tracąc bezmyślnie firmę, którą prowadzi kilkanaście /jeśli nie kilkadziesiąt/ lat i żyje z niej świetnie. Zrobiłbym to gnoju z premedytacją - chociażby po to, żeby cię puścić boso, bo przecież po to założyłeś ten wątek, że na zwykłe trampki nie stać cię. Nie znam w Ciechanowie również sklepu o tej nazwie, ale wszyscy gnoju wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sklep ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 22:50 każdy zorientowany w kupiectwie ciechanowskim wie jak funkcjonują ciechanowscy handlarze, ale klienci sami sobie winni, ze wolą kupić to samo 2 razy drożej niż przez internet, tyczy sie to i ciuchow i butów i zabawek dla dzieci, stare żydowskie sklepy mają wyrobiona renomę w ciechanowku i kantuja na kosmicznych marzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: sklep ziutek IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 05:43 Popieram, szczeniactwo trzeba tępić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: sklep ziutek IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 07:38 Dokładnie trzeba topić takich goni ! Nie ma miejsca na takie wpisy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: sklep ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 08:37 A jaki jest lol "obyty" ;) ze stadionu ? Narodowego ? Czad !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr13 Re: sklep ziutek IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 15:00 Tak widziałem go wczoraj na stadionie niósł cały karton butów od chińczyka i całą torbę dresów adidas też od chińczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: sklep ziutek IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 15:11 Stadion zasypany,bo dach otwarty żeby się nie zawalił od nadmiaru śniegu,a chińczyków wokół stadionu prawie jak w Chinach........w milionach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: sklep ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:31 Również popieram, ten Pan, a wiemy o kogo chodzi powinien zgłosić sprawę na policję. Gdyby na mnie ktoś tak napisał nie miałbym litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: sklep ziutek IP: *.centertel.pl 22.01.13, 15:53 bardzo przepraszam ale jasno jest napisane że pytam czy to prawda a w takim wypadku widzę,że nie więc dlatego było zapytane..przepraszam i w takim razie zwracam honor temu Panu tylko mnie takie słuchy doszły a nie było powiedziane,że tak jest naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: sklep ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 16:00 Nic pieniacze nie zdziałacie. Klient nie twierdzi, tylko pyta. A to jest różnica. A wystarczyło odpowiedzieć - nie w sklepie są same markowe rzeczy. I po problemie. A może sami zainteresowani chcą trochę szumu, może wększy obrót ? Też pytam - nie stwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narodowy Re: sklep ziutek IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 18:51 Nie tłumacz się,a za zasłyszane ''słuchy'' odpowiesz......mleko się rozlało- robaczku.....a stadionu już dawno nie ma i te słuchy sobie wymyśliłeś-wiem w jakim celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: sklep ziutek IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 19:23 Nie wiem o co cały szum. Wiem natomiast, że ciuchy Columbii w tym sklepie są identyczne jak w sklepach z markową odzieżą w innych miastach i jak na moją znajomaość tematu są oryginalne - zwróciłem uwagę bo to moja ulubiona marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stajnia Augiasza Re: sklep ziutek IP: *.centertel.pl 22.01.13, 22:41 Wiesz co Adaś jeśli jutro ktoś zacznie budować Twój czarny PR i zacznie wątek pytaniem np. czy to prawda, że Adaś jest ciotą często spacerującą w zaułkach parku im. Marii Konopnickiej z 16- letnim chłopakiem za rękę lub np. czy to prawda,ze niejakiego Adasia widziano w rossmanie wśród szajki grasujących tam złodziei, czy może ktoś wyjaśnić co łączy go ze słynnym ciechanowskim złodziejem Szpicbródką to oczywiście nie przyniesie Tobie jako anonimowemu facetowi żadnego uszczerbku, ale zadanie takiego kłamliwego, pytania publicznie, osobie zwanego Ziutkiem /notabene właściciel ma Piotr na imię/ niesie za sobą budowanie szkodliwego wizerunku, a co za tym idzie narażenie ciężko pracującego człowieka na straty materialne, myślę, że zrozumiał to ten gnój wycofując się bokiem i przepraszając przy okazji - niezręcznie. Po tych przeprosinach odpuściłbym gnojowi. Po postach widać, że ludzie są mądrzejsi jak ty i ten pseudo adwokat, który uważa że w tak postawionym pytaniu nie ma nic nie stosownego. Każdy przeciętny adwokat przyjąłby , ta sprawę mając grosz za wygraną w kieszeni. Nie bez kozery rozpisuję się temacie. Zauważyłem,że pytania typu co sadzicie o kompetencjach ginekologa X , czy to prawda że pacjentka z zaordynowaną ciążą bliźniaczą urodziła trojaczki....... , na jakiej stacji benzynowej tankujecie i czy to prawda, że paliwo jest tam chrzczone ect.... służą jednemu rzuceniu złego światła na osobę o opinię, której publicznie pytano. Myślę, że przyjdzie czas, że ktoś się za to weźmie i tego typu gnoje mocno tego pożałują. Odpowiedz Link Zgłoś