Dodaj do ulubionych

Podziękowania dla straży miejskiej w Ciechanowie

IP: *.centertel.pl 23.01.13, 17:03
Chciałem podziękować za listopadowe pomoc strażników miejskich w Ciechanowie . Zainteresoni wiedza o co chodzi. Jeszcze raz dziękuje chłopaki.
Obserwuj wątek
    • Gość: a_samo_a Re: Podziękowania dla straży miejskiej w Ciechano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 20:55
      We wszystkich (normalnych) służbach mundurowych istnieje takie powiedzenie:
      Chłopaki, to u szewca drzewniane gwoździki w zębach trzymają.

Rozumiem, że szukacie sobie chłopaki nowego zawodu. Branżę reklamową lepiej odpuście. Po pierwsze wymaga ona kreatywności, a to jest związane z pracowitością, po drugie do Media Marktu i tak was nie wpuszczą.
      • Gość: Maria Ja również dziękuję za poprzedni tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 13:27
        Buziaki dla Was chłopaki i nie przejmujcie się frustratami
        • Gość: .... Re: Ja również dziękuję za poprzedni tydzień IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.13, 10:12
          a_samo_a znam cię przecież to tobie zabierali kanapki w szkole i wrzucali cię do śmietnika, no ale cóż tu jesteś teraz bohaterem he he
          • Gość: Victoria Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 11:47
            Mi rok temu pomogliz upierdliwym sasiadem i jego psem co srał na trawnik i nie sprzątał. Dzięki chłopaki
            • 7anonim7 Re: Mi pomogli z sąsiadem 25.01.13, 12:09
              No i się porobiło, nie wszyscy plują na SM... Nie jest dobrze, a_samo_a zaraz policzy wszystkich, którzy dobrze piszą i okaże się, że strażników jest już około 40 - to dopiero będzie afera! Ile osób zatrudnia miasto bez potrzeby, ile pieniędzy na nich idzie, a ile kamer i mikrofonów trzeba kupić żeby ten cały tłum śledzić i szpiegować...

a_samo_a - widzisz i nie grzmisz?
              • Gość: Victoria Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 13:02
                Tamten to ma kompleksy i sie przebiera w czerowne rajtuzy zony i gania po miescie jako Super Dupek hahaha. mam jego zdjecie

Tekst linka
                • 7anonim7 Re: Mi pomogli z sąsiadem 25.01.13, 13:31
                  Ale chociaż twarzowe ubranko zakłada :-)
              • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 16:11
                Po co grzmieć. Wiem doskonale, że jest dziesiątka. Sztuki pisania żaden dobrze nie opanował to z identyfikacją nie ma problemu. Jednak jak poruszasz kwestię liczby leżaczków, to może przypomnisz jak skończyła się sprawa strażnika - dilera narkotykowego?

P.S. Przy tak niskiej aktywności służbowej jedna kamerka wystarcza.
            • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 16:05
              Nie może być. Teraz pewnie pies sprząta po sobie. Cudotwórcy.
              • Gość: pomidor Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.cnow.pl 25.01.13, 21:34
                a ja się pytam czemu oni jezdza bez pasów ?
                • Gość: ups Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.free.aero2.net.pl 25.01.13, 22:18
                  a ja się pytam czemu astrą pruja po sieńkiewicza
                  • Gość: mieszkaniec Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.13, 23:49
                    no i klops. Strefa płatnego parkowania się poszerzyła o ul. Nadfosną i po latach w końcu strażaki reagują na źle zaparkowane tam samochody. Brawo! Cóż za spostrzegawczość! Teraz to manat sie należy prawda?
                    • Gość: ups Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.free.aero2.net.pl 26.01.13, 00:41
                      Ale to prawda ze nową bazę mają na sieńkiewicza? Astra tam czesto stoi.
                      • Gość: człowiek Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 08:43
                        z tego co słyszałem o ludzi szukają wysokiego mężczyznę ,w okularach z wąsem??? który oprowadza się z psem owczarkiem niemieckim i nie zbiera guwienek po swoim pupilu. susuma sumaru życzę im powodzenia .ja sam nie lubię takiego zachowania wszędzie pos__ane
                      • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 08:58
                        Jeśli stoi to nie ma problemu. Pytanie jednak czy zaparkowana zgodnie z przepisami i co robią leżaczki. Jeśli pracują, to cześć im i chwała, bo jest tam dużo do zrobienia. Opisz swoje spostrzeżenia.
                  • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 08:55
                    Dobre pytanie. Jeśli ktoś jedzie po Sienkiewicza z nadmierną prędkością, po tej śliskiej kostce to nie tylko łamie przepisy, ale jest potencjalnym zabójcą. Taką osobę należy wyeliminować z ruchu drogowego. Pozostaje przekazanie informacji policji, ze szczegółowym wskazaniem dnia, godziny, miejsca, numerów rejestracyjnych itp., a najlepiej nagrania z kamerki. Nikt w tym kraju nie stoi ponad prawem.
                • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 08:47
                  Mają obowiązek jazdy w pasach, jeśli tego nie robią to jest to wykroczenie. Porobić zdjątka, opisać i przekazać policji, najlepiej za pośrednictwem prokuratury.
                  • Gość: kierowca Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 09:00
                    walnij w stół a nożyce się _samo_ odezwą .co do zdjęc to miałeś(aś) okazję narobienia fotek na dworcu jak to kierowcy przeginaja i pytam się dlaczego zdjęcia nie trafiły na policję ty praworządny (człowieku)???
                    )
                    • Gość: ..... Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.centertel.pl 26.01.13, 09:15
                      Samoa frajer icw... jesteś i to dosłownie. Takich jak ty powinno się elimnować dla dobra ogółu. Kurostwie nie tępione rozrasta się.
                      Jak żyję lat 55 na tym świecie tak nie spotkałem drugiego tak ograniczonego jak ty. Przy całym swoium debilizmie masz obsesję a to już może być groźne dla innych.
                      • Gość: widz Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 09:25
                        p.gośc dlaczego takie wulgaryzmy ten samo czy jak mu tam on tym wulgaryzmem się żywi i dzięki temu rośnie proponuję nie odpisywac jej lub jemu
                      • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 10:14
                        Wypowiedź charakterystyczna dla stałego klienta systemu penitencjarnego. Ile z tych 55 lat życia spędziłeś na garnuszku państwa?
                    • Gość: a_samo_a Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 10:12
                      Hmm. Fotek to narobiłem sporo i to w różnych miejscach, sporo okazji też zmarnowałem, ale cóż takie jest życie.
                      Pytanie jednak odnośnie okolic dworców, czy jest sens przekazywać zdjęcia policji.
                      "Ciechanów Przemysłowy" - tak.
                      PKP- jeśli zdarzenie jest przy samym budynku dworca, to i owszem. Jeśli bliżej skrzyżowania Sienkiewicza z 17 stycznia, to nie. Wisi tam bowiem kamera monitoringu miejskiego.
                      PKS - nie. Wisi tam kamera.
                      Jeśli wykroczenie jest rejestrowane przez kamerę monitoringu miejskiego, to jak nie patrzeć policja ma natychmiast informację o popełnionym wykroczeniu.

Nie wykluczam jednak, że coś szwankuje na linii operator monitoringu - dyżurny policji. Tematowi trzeba się będzie przyjrzeć. W końcu monitoring miejski jest finansowany bezpośrednio z budżetu miasta.

• Gość: kierowca Re: Mi pomogli z sąsiadem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 10:31
                        zbyt długo się nie przyglądaj bo samochody przyjeżdzają i odjeżdzają
                        • 7anonim7 Re: Mi pomogli z sąsiadem 26.01.13, 11:15
                          Ci dwaj nie mają swojego życia, inne tematy ich nie interesują... Ciągle tylko SM, Policja, wieczne narzekanie i szukanie taniej sensacji.

Dla mnie to już się robi nudne, widać że nie tylko ja mam takie odczucia - ale trolle nie widzą i nie rozumieją. Karmią się tym co piszą i daje im to satysfakcję, więc ja nie zamierzam im jej dostarczać :-) życie jest ciężkie...
                          • a.kraszewski Re: Mi pomogli z sąsiadem 26.01.13, 11:25
                            7anonim7 napisał:

> Ci dwaj nie mają swojego życia, inne tematy ich nie interesują... Ciągle tylko
                            > SM, Policja, wieczne narzekanie i szukanie taniej sensacji.
                            >
                            > Dla mnie to już się robi nudne, widać że nie tylko ja mam takie odczucia - ale
                            > trolle nie widzą i nie rozumieją. Karmią się tym co piszą i daje im to satysfak
                            > cję, więc ja nie zamierzam im jej dostarczać :-) życie jest ciężkie...

Oj tak, życie jest ciężkie, szczególnie, kiedy się przegrywa. A ty nie umiesz przegrywać.
                            • 7anonim7 Re: Mi pomogli z sąsiadem 26.01.13, 11:30
                              Z kimś tak żałosnym jak Ty czy ta Twoja (Twój) a_samo_a nie można przegrać, przegrałbym gdybym nadal z Wami dyskutował
                            • Gość: wiktoria Andy jestes wulgarem IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 13:50
                              • a.kraszewski Re: Andy jestes wulgarem 26.01.13, 15:12
                                Widzisz, sfrustrowany onanisto, cały problem polega na tym, że wyznajesz moralność Alego. Jak ty pomawiałeś ludzi o sodomię, jak - sam to napisałeś - bawiłeś się ich kosztem - wszystko było ok. Jak tobie ktoś przypomniał pewien incydent rzucający cień na twoje nieskazitelne preferencje seksualne - to jest bezwzględnym draniem, prostakiem i chamem. A jak jeszcze zaczął cytować twoje własne słowa mówiące o sposobie zaspokajania przez ciebie potrzeb seksualnych, to już w ogóle przepadł z kretesem. Nie zapominaj, że żyjemy w państwie demokratycznym i to, co wolno tobie, wolno również innym. Naucz więc się szanować zasady demokracji i albo nie obrażaj innych, albo przygotuj się na to, że sam będziesz obrażany.
                              • a.kraszewski Re: Andy jestes wulgarem 26.01.13, 15:15
                                Tak, wiktorio, czasami jestem wulgarem. Na szkole oficerskiej miałem wykładowcę taktyki, który twierdził, że z wrogiem najlepiej walczyć jego własną bronią i ja to właśnie zrobiłem.
                                • 7anonim7 Re: Andy jestes wulgarem 27.01.13, 00:21
                                  To trolle też mają oficerów, pewnie to Ci co bardziej śmierdzą :-)

I Pan nieomylny zapomniał dopisać "K" w swojej wypowiedzi, jakże mądrej, o pewnej moralności (w tym przypadku to dziwne że w ogóle zna to słowo), albo może nie zapomniał, po prostu nie wie o czym pisze...
                                • Gość: Pszemmmm Endi oj Endi IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 14:18
                                  Endi powiedz czemu nie potrafisz rozmawiać na poziomie jak ludzie do Ciebie grzecznie piszą ?
                                  Prowokujesz jakieś chocki klocki a potem szukasz winnego na biegunie a winny jest przed lustrem.
                                  Ojciec wołojowskiego mawiał
                                  "jesteś mały, jak się ludzie nie będą bali to się będą śmiali" Ale sam wiesz że to tylko licencja poetica i w rzeczywistości jest odwrotnie.
                                  • Gość: kierowca Re: Endi oj Endi IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 13:33
                                    a ja wam dziękuję za ulicę Nadfosną kilka waszych przyjazdów ?/? od wielu lat kierowcy parkowali jak chcieli krzywo liwo czasami przejechac się niedało a tu dziś oczom nie wierzę pojazdy parkują jak znak nakazuje aż zrobiłem dla uwiecznienia zdjęcie brawo
                                    • Gość: a_samo_a Re: Endi oj Endi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 22:20
                                      Nie może być kilka razy przejechali i jest dobrze ;)
                                      A ulic w Ciechanowie jest mnóstwo.
                                      • Gość: kierowca Re: Endi oj Endi IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 07:26
                                        zazdrośc przez ciebie przemawia trollu że jednak są ludzie którym potrzebna jest straż miejska
                                        • Gość: a_samo_a Re: Endi oj Endi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 14:55
                                          Zazdrość? Chłopaki, do biblioteki biegiem MARSZ! Sprawdzić tam, w słowniku znaczenie słowa zazdrość.

P.S. A nie mówiłem byście se dali spokój z reklamą?
                                          • Gość: gosc Re: Endi oj Endi IP: *.centertel.pl 29.01.13, 15:03
                                            Kiedy prtosiaku zamkniesz ten swój frajerski ryj? Przeciwnicy waszych bredni albo są przemami albo strażnikami miejskimi....Takich idiotów powinno się leczyć obligatoryjnie...no tak ale gdzie jak wasza mafia peowska zniszczyła służbę zdrowia?.
                                            • Gość: a_samo_a Re: Endi oj Endi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 15:19
                                              Rozumiem, że jest to krzyk o pomoc. Serdecznie ci współczuję utrudnionego dostępu do kwalifikowanej pomocy medycznej. Podaj dokładne dane, to ci sfinansuję jedną wizytę u psychiatry. Mam nadzieję, że i inni forumowicze się dołączą i wspólnymi siłami opłacimy ci całą kurację.
                                              • Gość: drive Re: Endi oj Endi IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 20:06
                                                ul. Nadfosna stała się chyba wizytówką nieróbstwa Straży Miejskiej w tym mieście. Jak uchwala się strefę gdzie pobiera się daninę to i o porządek zadbać łatwo. Gdzie byliście do tej pory?
                                                • 7anonim7 Re: Endi oj Endi 29.01.13, 23:32
                                                  Trochę to nielogiczne, do tej pory więcej samochodów mogło parkować bo stały w poprzek, teraz wchodzi ich mniej bo muszą stać wzdłuż krawężnika. Więc danina mniejsza, chyba że coś źle liczę :-)

Jak zrobią porządek źle, jak nie zrobią źle - jak ktoś ich pochwali to wróg albo strażnik, jak ktoś zgani to dobry człowiek...

Coraz lepsze to forum
                                                  • Gość: a_samo_a Re: Endi oj Endi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 09:25
                                                    Masz problem anonimko,

Gdyby jeszcze te pochwały były masowe, a przede wszystkim szczere, a tu nieszczerość przebija z każdej litery i smrodek autoreklamy się rozchodzi.
                                                  • Gość: kierowca Re: Endi oj Endi IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 20:58
                                                    od dawna oznakowanie tej ulicy dopuszczało tylko parkowanie równolegle do krawężnika. I tego leżaki nie widziały. Nie chodzi tu bynajmniej o zysk, tylko zwykłe poszanowanie prawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka