Gość: Maria IP: *.cdma.centertel.pl 11.02.13, 18:16 Witam. Chciałabym zamówić stolik w restauracji w hotelu Korona na kilka osób, dlatego piszę z zapytaniem jak jedzenie, jakie ceny, co polecacie zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Hotel Korona IP: *.cdma.centertel.pl 11.02.13, 19:13 Stolik na zwykłą kolację dla znajomych. Proszę o konkretne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 21:42 to idź kobieto i zobacz co serwują i jakie ceny. Czy ludziom internet odebrał już rozum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................ Re: Hotel Korona IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 09:08 wiesz jeśli chodzi o polecanie dań to ciężko każdy ma inny gust, co innego lubi itp.ogólnie jedzenie nie jest złe, byliśmy kilka razy na dancingu i mieliśmy okazję spróbować. ceny to wydaję mi się, że takie jak w in nych restauracjach, czyli w zależności co zamówisz ale ogólnie koszt ok 30 zł a nawet więcej.musisz pójść i zobaczyć co mają i co ty z tego lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Hotel Korona IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.02.13, 11:12 A mi sie wydaje, że zanim zaprosisz tam znajomych to idż sam spróbować, bo np ja robiłem tam chrzciny dziecka i uważam, że jedzenie jest mało smaczne, a kucharz robi wszystko podobne w smaku i mocno na słono. No ale wiadomo ile ludzi tyle podniebień dlatego polecam najpierw samemu iść i coś tam skosztować a jak przypadnie do gustu to dopiero zabrać znajomych Odpowiedz Link Zgłoś