Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 16:51
Witam.Mam pewien problem z zalogowaniem się na pocztę na WP. wpisuję login i hasło otwiera się moja poczta i po 3 sekundach automatycznie się wylogowuje. Czy ktoś z państwa miał kiedyś podobnie?Jak można sobie z tym poradzić?Jeśli ktoś się orientuje będę wdzięczna za podpowiedź:)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Problem z logowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 19:46
      Zapewne problem z serwerem. Odczekaj godzinę lub spróbuj na drugi dzień.
      • a.kraszewski Re: Problem z logowaniem 19.02.13, 19:51
        Może spróbuj z innej wyszukiwarki
        • Gość: ea Re: Problem z logowaniem IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 20:31
          Ja też miałam niedawno podobny problem. Narzucili mi ustawienia NOWEJ POCZTY i wychodziły dziwne rzeczy. Pomógł dopiero powrót do ustawień STAREJ POCZTY...
          • Gość: nn Re: Problem z logowaniem IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.13, 20:59
            skasuj historie
    • Gość: mario Re: Problem z logowaniem IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 21:55
      Mam dokladnie ten sam problem.
      Zainstalowanie nowej przegladarki nie pomoglo. IE i Mozilla nie loguja sie do poczty.
      Da sie natomiast zalogowac z innego komputera.
      Restarty nie pomogly.
      • Gość: wujek dobra rada Re: Problem z logowaniem IP: *.cnow.pl 20.02.13, 09:21
        WIRUS!!!
        Szybko przeinstaluj system i zainstaluj program antywirusowy Avira i firewall Comodo i będzie po problemie ;)
        • Gość: gość Re: Problem z logowaniem IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.13, 11:53
          Zgadza się. Polecałbym jednak bardziej rozbudowany program, norton albo kaspersky. Darmowy może sobie nie dać rady. Przed reinstalacją systemu spróbuj przeskanować system programem antywirusowym, może to wystarczy.
          • Gość:   Re: Problem z logowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 15:37
            Nie wirus tylko wszędobylskie skrypty java i (nie)świadome zezwalanie przeglądarce na przekierowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka