Dodaj do ulubionych

Autobusy....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 21:55
Miałem przed chwilą nieprzyjemną sytuacje ponieważ autobus który ustawowo powinien być 21:20 w ogóle nie przyjechał. Wyszedłem tak jak zwykle o 21:10 ponieważ na przystanek mam około 50 metrów, możliwe że mniej, ale pomijając, czekałem tam przez 40 minut jak buc z nadzieją, że nadjedzie, jednak pomarzyć można. Z tego powodu nie dotrę do pracy na ustaloną godzinę. Jest to dla mnie oburzające.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Autobusy.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 22:00
      a może się popsuł, albo miał wypadek. Wszystko się może zdarzyć w życiu.
      • Gość: Adam Re: Autobusy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 22:05
        To powiedz to mojemu pracodawcy. Swoją drogą to powinni wysłać zastępczy autobus, czekałem około godziny, więc jeżeli zarządcy zkm zrobili by coś takiego dotarł bym do pracy.
        • Gość: qwerty Re: Autobusy.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 22:21
          to jeśli czekasz godzinę na autobus na przystanku, to przez ten czas spokojnie byś doszedł do swojego celu. A po drugie to penie był ostatni kurs linii więc i tak by był pusty przejazd, gdyż zanim by wyjechał by z bazy to ludzie by zrezygnowali. Sory pomyliłem się Ty byś jechał.
    • Gość: ZKM Re: Autobusy.... IP: *.play-internet.pl 21.02.13, 23:37
      Zostań Adam tam gdzie stoisz. Wysyłamy lektykę.
      • Gość: stoś Re: Autobusy.... IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 06:56
        a niech żartownisie postawią się w sytuacji zakładającego watek i zaznają tej wątpliwej przyjemności czekania na autobus-widmo. myślicie że to jedyny taki przypadek kiedy autobusy omijają kurs? ja tak czekałem i w konsekwencji pojechałem dopiero następnym pociągiem, bo nie byłem na czas na dworcu, bo 2 autobusy na godz a człowiek idzie na przystanek przeświadczony, ze jak na rozkładzie jest autobus to przyjedzie.nic miłego.
        • Gość: gosc Re: Autobusy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 10:14
          Dlatego warto sobie zapisać w komórce nr tel. 23 672-23-06 - dyspozytor ZKM.
          W takich przypadkach jak znalazł i wszystko można wyjaśnić.
    • Gość: n Re: Autobusy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 11:28
      trzeba było wziąć taksówkę.. albo kupić sobie samochód. Macie ludzie problemy
      • Gość: zkm Re: Autobusy.... IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 15:41
        A ja myślę,że to jest problem dla dojeżdżających a nie każdego stać aby mieć samochód a kupić jakiegoś grata do którego ciągle trzeba dokładać to nie problem. A autobusy po to mają rozkład jazdy,żeby się go trzymać a w razie awarii powinien być wysłany drugi autobus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka