Dodaj do ulubionych

Mechanik na fabrycznej

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.13, 15:43
j/w szukam namiay na mechanika który mieszka na fabrycznej i robi to w swoim garażu, potrzebny mi jest do niego kontakt ponieważ gdy podjadę do niego to nie mogę go zastać w domu. Pozdrawiam Piotr.
Obserwuj wątek
    • Gość: 12 Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.centertel.pl 23.02.13, 16:21
      To psychol, leczył się w psychiatryku,Zostały mu jeszcze stany lękowe stąd nawet jak jest w domu a w domu jeast zawsze to się boi obcych. Jeśli pytasz o tego na Fabrycznej 16. Trochę probowal ostatnio handlować samochodami ale........bał się.
      • Gość: anonim Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.13, 17:12
        chodzi mi o osobe ok 50 lat, taki troche zwariowany ale za to dobrze i tanio robi
        • Gość: F12 Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.centertel.pl 24.02.13, 08:30
          Dokładnie o tym samym piszemy. Jak dzwoinsz przy bramce to uważaj na tego wilka bo jest okropnie zły.

Ten mechanik, trochę nawet elektromechanik kiedyś podłączał mi coś tam w maluchu ale to było 14 lat temu kiedy to jeszcze był przed chorobą. Obecnie nie dałbym mu nawet poloneza do naprawy.

Swoją drogą w sobotę widziałem go na giełdzie- był mocno wystraszony także choroba nie ustępuje. Od razu widać, że ma problem.
          • Gość: siema Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.cnow.pl 26.02.13, 21:52
            co wy wszyscy ku ...wa wiecie o nim to jest prawdziwy mechanik a nie jak ci wielcy fachmani z roznych warsztatow ktorzy tylko potrafia komputery podpinać .
            A gosc jest taki jaki jest jezeli komus jest potrzebny nr to widac mu odpowiada taki mechanik
            to nie rozumiem po co komus odrazu dupe obrabiac jak sie bylo u niego z jakims tam za....ym maluchem kupe lat temu .
          • Gość: 666 Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.4.230.114.dsl.dyn.forthnet.gr 27.02.13, 15:53
            jak jestes taki odwazny to podpisz sie pod ta opinia.
            jestem pewna ze jestes zdolny do opisywania i krytykowania innych ludzi jako anomin!!!!
            • Gość: .. Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.centertel.pl 27.02.13, 17:49
              Chłopki małorolne a sami ja się podpisujecie?????
      • Gość: Kolezanka Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.49.168.96.dsl.dyn.forthnet.gr 27.02.13, 19:01
        DO GOSCIA F:12
        Jak jestes taki odwazny to sie podpisz po tymi oszczerstawmi lub podaj swoj adres to mechanik podjedzie ci naprawic samochod !!!!!!
    • Gość: anonim Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.13, 20:09
      jejku doczekam sie tego nr ?
      • Gość: Olga Re: Mechanik na fabrycznej IP: *.euro-net.pl 28.02.13, 18:37
        Pan Mechanik jest naprawdę świetnym fachowcem. Wiele razy poprawiał błędy innych "majstrów". Naprawa jest zawsze perfekcyjna i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Wielki szacunek dla Pana Majstra.
        Numeru telefonu niestety nie posiadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka