Dodaj do ulubionych

exclusive zespół????

IP: *.tktelekom.pl 15.04.13, 08:38
zastanawiam się nad wyborem tego zespolu.
czy ktos wie czy mają duzo grań?
nadają sie na wesele?
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 10:32
      exclusive nie polecam, dużo lepszy zespoł exclusive band- zespoł również z Ciechanowa.
      • Gość: tom Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 10:39
        patrz.pl/szukaj/exclusive-band-oceany/
        tutaj można posłuchać exclusive band

wokalistka tego zespołu jest również wokalistką zespołu sylwia i tomek, którzy to stworzyli ostanio przebój "Weź mnie"
        • Gość: jss Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 10:59
          a dużo mają gran na weselach?
          • Gość: www Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 11:53
            Można bez problemu znaleźć kontakt do nich w google. Najlepiej zadzwonić i zapytać czy mają wolny termin. Byłem na kilku weselach gdzie grał exclusive band i było naprawdę fajnie.
        • Gość: Wyrozumiały Re: exclusive zespół???? IP: 213.199.253.* 15.04.13, 11:04
          Noooooo Przebój "Weź mnie" ośmiesza mieszkańców wsi. Pokazuje jacy są prości i głupi. Nic mądrego w tej piosence nie ma prócz lansu wokalistki. I tego klepania się po dupie. Może lubi samogwałt i chłopy na tyłek lecą wtedy , a nie na to co w mózgu ma kobita. Zresztą już swoje lata chyba ma. Zresztą trudno to nazwać wokalem bo więcej tam mowy niż śpiewania. Komputerowo zrobiony i poprawiony głos. Wielki mi przebój. WIOCHA po prostu. A na weselach..... siostra była na jakimś weselu , ale jak ta Pani jeszcze spiewala w tym pierwszym zespole. Mówiła, że było średnio. Kobita ta co śpiewa jest nadpobdliwa
          • Gość: hhjnshvshjj Re: exclusive zespół???? IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 12:19
            Ja również odradzam. Jeżeli nie chcecie aby wokalistka popsuła wam przyjęcie weselne jak zrobiła to mojej siostrze to odradzam. jest opryskliwa, nie miła. śpiewa jakby robiła łaskę mimo tego , że bierze za to spore pieniądze. i uważa się za wielką gwiazdę mimo tego, że jest nikim. zauważ, że nikt już ich nie bierze na wesela, bynajmniej z Ciechanowa i okolic, bo wszyscy ją znają, i wiedzą do czego jest zdolna.
            • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:51
              ja ich praktycznie nie znam. znalazłam ich w necie.
            • Gość: dziks Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 14:02
              Mówisz o exclusive czy exclusive band?
              • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 14:16
                o exclusive. ale tego drugiego tez nie znam
            • Gość: do hhjnshvshjj Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 11:54
              ty mówisz o wokalistce exclusive band czy wokalistce samego exclusive???
        • Gość: Widz Re: exclusive zespół???? IP: *.centertel.pl 09.05.14, 11:12
          Jedna wielka tandeta ten kanal co ta kobitka gra Sylwia jej chyba na imie. Kuczowate kawalki robiona muzyka zeby nie falszowali i wiecej piany niz mozna by sobie wymarzyc. Dowod na to..... Zespol Cliver - tak naprawde nie umieja spiewac Ostatnio udowodnili to bedac na jednym z wystepie w telewizji. Opinia byla nokautujaca. Zespol Sylwia i Tomek to samo Jesli mi ktos powie ze umieja spiewac to chyba ktos sluchu nie ma. Posluchajcie Zreszta programu tez nie przeszli i opinia byla taka jaka byla. Moim zdaniem jesli ktos posiada super glos i talent to z pewniscia takie programy przechodzi bez wiekszego problemu.Pani Sylwia jest wspolprowadzaca program ...dlaczego bo nie mieli chetnych hi hi hi Nikt nie chce espolpracowac z telewizja na ich zasadach A nie sa to zasady korzystne i wbrew wszystkiemu malo platne
          • Gość: kapela Re: exclusive zespół???? IP: *.centertel.pl 09.05.14, 13:06
            Dziewczyna coś robi nie kradnie, kocha to co robi i tak trzymać a tobie poeto jak się nie podoba to przełącz kanał gdzie występuje Teresa Orlowski bardzo ciekawa fabuła
            • Gość: Lalus Re: exclusive zespół???? IP: *.centertel.pl 09.05.14, 16:49
              Kochac spiewac to ja tez kocham no i co z tego jak mozliwosci glosowych troche malo zreszta tak jak u wielu wykonawcow hautury jak to sie potocznie mowi o disco polo. Zreszta jak ktos kocha spiewac to za prezenterke sie nie bierze. Natomiast wiekszosc z tych naszych ciechanowskich "artystow" tak naprawde w zyciu codziennym nic nie robi bo ma dwie lewe rece. Zyja tylko z wesel imprez itp.
              • Gość: do lalus Re: exclusive zespół???? IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 18:08
                Te lalus jak im placa to niech śpiewają wszystko malutki
              • Gość: Janek Re: exclusive zespół???? IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 20:10
                Ty za to chyba żyjesz z kopania rowów, jak wnioskuję po wypowiedzi.
                • Gość: Janek Re: exclusive zespół???? IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 20:11
                  To było do lalus
                  • Gość: ha Re: exclusive zespół???? IP: *.static.chello.pl 09.05.14, 20:58
                    Dajcie spokój kolejny zazdrosny zespół co nie ma roboty olać wieśniaka
                    • Gość: Radek Re: exclusive zespół???? IP: 213.199.253.* 09.05.14, 23:22
                      Sylwia to tak jak ta z Cleo co miesza w tym czyms tym dragiem. Oblane erotyka a glos jak setki innych lub nawet tysiace
    • Gość: uuu Re: exclusive zespół???? IP: 212.160.172.* 15.04.13, 15:56
      A ja Polecam, na pewno jeden z lepszych w okolicy, ale radze Ci nie pytać na forum, bo tu tylko konkurencja smaruje - jeden na drugiego. Zadzwoń, obejrzyj materiały, popytaj znajomych, tak będzie bardziej obiektywnie :)
      • Gość: gosc Re: exclusive zespół???? IP: *.lcs.net.pl 15.04.13, 16:57
        Popieram wcześniejszy post, najlepiej pytać u źródła, zobaczyć, ocenić i podjąć decyzję :)
        jeśli chodzi o wątek dotyczący wokalistki zespołu EXCLUSIVE to od tamtego sezonu jest nowa;
        • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 17:42
          to wokalistka exclusive miala stycznosc z Zapendowska a nie wokalistka exclusive band
          • Gość: gr Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 15.04.13, 19:12
            a wiec który lepszy??
            • Gość: piter Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 19:37
              Ja też gram w zespole i podobają mi się jeden i drugi a o tym że konkurencja smaruje to prawda bo w Ciechanowie jest zagłębie zespołów i dlatego tak jest ale to chyba dobrze bo jest w czym wybrać .
    • Gość: gość Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 19:32
      Byłam na weselu z Exclusive Band. Grają głównie Disco polo. Poza Szaloną i Ona tańczy dla mnie nie znałam żadnych piosenek. Pod koniec imprezy wokalistka śpiewała na siedząco i przysypiała na krześle, gdy śpiewali faceci. Ja bym nie brała.
      • Gość: hgikuhkk Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 19:38
        nigdy w życiu excuslive tam gdzie śpiewa szanowna pani sylwia.
        • Gość: piter Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 19:44
          dajcie ludzie spokój to śmieszne jest tyle zespołów że jest w czym wybierać ale tu najlepiej kogoś obsmarować
    • Gość: do jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 19:46
      doradzę ci że najlepszy będzie BAJM
    • Gość: gość Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 19:51
      Niestety każdy temat o zespołach na tym forum kończy się tak samo czyli dyskusja wszystkich znafcuff....... żenada......
      • Gość: dd Re: exclusive zespół???? IP: 213.199.253.* 15.04.13, 21:03
        Bo mamy w Ciechanowie hu..we zespoly
        • Gość: hehr Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 15.04.13, 21:12
          master też fajnie gra.
          • Gość: gra? Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 11:44
            gra? tak samo jak moja babcia z radio Maryja :)
            • Gość: gaf Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 11:49
              a nie gra?
    • Gość: Martin Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 13:01
      Nie widze problemu?! Nr.tel jechac, poslucha, obejrzec jakos plyte z wesela, napewno maja, dopytac sie o cene i mozna zadecydowac! A nie ta to taka ten to ch*** ci sie nie znaja po ch*** takie pier*** jednym sie podoba innym nie gusta sa rozne polowa wpisow pewnie przez samych czlonkow zespolu pododawana... no comment
      • Gość: kalo Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 13:53
        Nie mamy w Ciechu hu....wych zespołów weselnych! takie granie weselne to specyficzne granie coverów nie koniecznie w oryginalnych aranżacjach , lepiej gorzej grających:) śpiewających lub stękających ! to inny poziom i nigdy to się nie zmieni pewnie. HEJ WESELE!
        • Gość: Janko Muzykant Re: exclusive zespół???? IP: *.opera-mini.net 29.04.13, 22:25
          W Ciechanowie jest wiele zespołów które mają podpisane"kontrakty muzyczne"ze swoimi rodzinami,czyli właścicielami lokali.Oni mają grania bo rodzina ich nie wyrzuci choć czasem się nie podobają.Inni muzycy nie mają grań.Tak jest ustawiony rynek rozrywkowy w Ciechanowie.Nie jest to zgodne z prawem.Według Ustawy o swobodnym przepływie towarów i usług,jeden zespół muzyczny może występować w jednym lokalu 24 godziny aby nie blokować miejsca pracy innemu podmiotowi gospodarczemu.Wszelkie inne powiązania,kontrakty i monopole są niezgodne z prawem.Gdyby ktoś zajął się rynkiem usług w Ciechanowie,to wiele zespołów i lokali przestało by istnieć.
    • Gość: jaaaaaaaaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 16.04.13, 21:29
      to mówisz o Pani Sylwi z exclusive band?
      • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 16.04.13, 21:32
        no i porady żadnej.
      • Gość: e Re: exclusive zespół???? IP: *.play-internet.pl 17.04.13, 09:28
        Tak o Pani Sylwi? wielka mi pani.
        • Gość: jaaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 10:35
          to wszystkie te negatywne opinie nie są o tej nowej Pani z exclusive?
          • Gość: e Re: exclusive zespół???? IP: *.play-internet.pl 17.04.13, 12:02
            NIe o tej nowej Pani..... O starej wokalistce.
    • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 17:26
      ktoś cos powie na ich temat?
      • Gość: sowa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 13:52
        polecam exclusive band w którym to wlasnie gra Pani Sylwia. Nie jest to nowa wokalistka tego zespołu. Gra w nim od samego początku powstania, tzn. sama powołała ten zespół. Zespół załozyła ok 3-4 lat temu. Wcześniej grała w exclusive, po odejciu od nich zalożyła własny zespół. Tutaj mozna ich posłuchać: exclusiveband.wrzuta.pl/audio/1SmcplmTUbP/exclusive_band-co_za_noc_cover

Każdemu podoba się inny zespół i dlatego trzeba posłuchac i samemu zdecydować.
        U mnie grał Exclusive Band na weselu i byłem bardzo zadowolony. Drugi raz też byłbym go wybrał.
        • Gość: nw Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 14:03
          Chcesz zobaczyc jak exclusive band gra na żywo, mogę udostępnić nagranie z wesela. Wtedy obejrzysz i sam zadecydujesz. Napisz do mnie na narty_warszawa@interia.pl
        • Gość: do nw Re: exclusive zespół???? IP: *.30.191.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.04.13, 14:15
          Ciekawe czy kapela sie zgadza aby udostepniac jej wizerunek?
    • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 18.04.13, 19:27
      no ale ciagle piszecie o exclusive band..... a tu nie o nich chodzi
      • Gość: wacław Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 11:56
        exclusive to jeden z najgorszych zespołów w ciechanowie. Lider zespołu psuje całość.
        • Gość: wacław II Re: exclusive zespół???? IP: 213.199.253.* 19.04.13, 16:34
          To tak samo jak liderka i właścicielka exclusive bend Tak samo psuje cały wizerunek i głos zespołu
    • Gość: ... Re: exclusive zespół???? IP: *.181.16.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.13, 07:29
      7 Nie kradnij!!
    • Gość: burak Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 12:27
      Powiem krótko: NIE NADAJĄ SIĘ. Nie bierz zespołu exclusive na żadną imprezę bo zepsują Ci ją.
    • Gość: ... Re: exclusive zespół???? IP: *.182.219.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.13, 15:57
      7 nie kradnij !!!
      • Gość: krzys Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 20:27
        nie powtarzaj się
        • Gość: gr Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 21.04.13, 23:07
          ?????
    • Gość: muzyk z ciechanowa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 12:50
      Odpuść sobie ich...
      • Gość: haaa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 15:07
        ???
    • Gość: ss [...] IP: 213.199.253.* 24.04.13, 19:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: haa Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 20:38
        nie mówimy tu o exclusive band !!!!!
      • Gość: bbb Re: exclusive zespół???? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.04.13, 13:21
        jak widać zazdrość zespołowa nie zna granic, ludzie z konkurencji nie mają co robić tylko pisać bzdury wyssane z palca... lider exclusive odpuść sobie tą forumową żenadę i przestań wreszcie obsmarowywać innych na tym forum.. Każdy ma inny gust, a takie oczernianie to poprostu wstyd..
        • Gość: nero Re: exclusive zespół???? IP: *.205.27.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 15:13
          Jak to czytam to mi sie sr... chce!!!!!!!!!!! ile można do ku....y nędzy obsmarowywać kapele które nieźle grają a solistka jest wybitnie zdolna i ma piekna barwę głosu!!!!! nie macie grań konkurencjo? to do roboty a nie minidyski i udajecie że spiewacie a organy za was same grają!!!!!!!!!!!! i siedzicie tu na forum desperaci i dokopujecie ludziom którzy ciężko pracują!!! zazdrość was zżera prostaki!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ... Re: exclusive zespół???? IP: *.146.73.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 15:48
      Ktos ci slabo podpowiada,teraz sie nie gra z mini discu...
      • Gość: nero Re: exclusive zespół???? IP: *.31.66.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 16:38
        no to z czegoś tam nowszego,jak zwał tak zwal.
        • Gość: ... Re: exclusive zespół???? IP: *.146.73.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 17:38
          I w ten sposob pokazales swa twarz...
          • Gość: gf Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 18:17
            co wy wszyscy tak na nich? najpierw rozmowa była o exclusive ktoś juz wtrącił inny zespół. tamten zjechano....
            a z tego co wiem to obydwa nie mają mało grań a wręcz przeciwnie.
            • Gość: gn, Re: exclusive zespół???? IP: *.play-internet.pl 25.04.13, 18:56
              ja per...... jak ktoś wyraża złą opinnię to musi być z konkurencjii. ?ja nie jestem jakoś związany z żadnym zespołem i będe wyrażał swoją opinnie, nikt mi nie zabroni. po tym co odwaliła słynna Pani sylwia, nie wziął bym jej nawet jak by mi dopłacali, głos swoją drogą a kultura swoją. niestety tej pani brakuje tej kultury. jest wielką zarozumiłą blondyną. która myśli , że jest gwiazdą. no właśnie ona tylko myśli, że tak jest. jak się nie ma poszanowania dla ludzi którzy jej płacą pieniądze to po co wogóle się pcha na te wesela. J mogę tak samo stwierdzić , ze osoba która jej tak broni jest z jej otoczenia, a może sama wielka wokalistka pisze. więc nie mówcie , że konkurencja tak ,źle sie wypowiada. a tą kwestię z śpiewaniem na siedząco również mogę potwierdzić. wstyd w oczach gości tylko za taką wokalistkę. a na zapytanie czy mogli by zagrać taką piosenkę . odpowiadają , że to nie koncert rzyczeń.
              • Gość: apapapa [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 25.04.13, 19:07
                Treść postu jest niedostępna.
                • Gość: ... Re: exclusive zespół???? IP: *.146.73.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 19:50
                  7 nie kradnij...
          • Gość: nero Re: exclusive zespół???? IP: *.31.99.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.13, 21:33
            no to mnie rozśmieszyłeś pocieszny kropkowiczu hehehehehehehehe dobre dobre ,pokazałem twarz hehehehehehehe . powodzenia psychoanalityku
    • Gość: re Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 20:58
      o co chodzi Ci powtarzasz sie nie kradnij.... i tak w kółko ....
    • Gość: abi Re: exclusive zespół???? IP: *.multimo.pl 27.04.13, 09:48
      Zespół exclusive grał u mojej koleżanki na weselu, podobno było super!!!
      • Gość: xyz Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 15:18
        podobno czy był?
        • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 27.04.13, 18:00
          u kogo jeszcze gral?
      • Gość: dziks Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 21:15

Zespół exclusive grał u mojego kolegi. Podobno było lipa i wesele szybko się skończyło.
        • Gość: Ddd Re: exclusive zespół???? IP: *.centertel.pl 28.04.13, 21:26
          A konkurencja sie nudzi i pewnie zazdrosci, ze Exclusive ma caly sezon zajety... a to chyba o czyms swiadczy :)
    • Gość: gosc007 Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 13:39
      mam do odstąpienia zespół Exclusive z Ciechanowa. Termin 12.07.2014. Podobno to dobry zespół, godny polecenia. Podpisaliśmy umowę ale termin nie zgrał nam się z salą. Zmienili wokalistkę, widzieliśmy 3 różne wesela na których grali i byliśmy zachwyceni.
      • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 28.04.13, 21:31
        i nie bierzecie go?
        wydaje mi się ze slyszeliscie opinie o nich i dlatego
      • Gość: jaaa Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 16:34
        i już nie jesteście????
    • Gość: zespół Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 18:59
      Nie chrzańcie już głupot. Znam sprawę i Ci Państwo po prostu coś tam, nie dogadali się z salą i musieli zmienić termin na tydzień wcześniej, a Exclusive miał tą wcześniejszą sobotę zajętą, więc musieli zmienić też zespół. Wiem, bo jestem tym drugim zespołem.
      • Gość: gr Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 21:37
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: gosc007 Re: exclusive zespół???? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 21:41
        Dokładnie, Exclusive są jak najbardziej na plus, widzieliśmy ich kilka wesel i naprawdę są OK. Czasem ciężko jest wszystko zgrać na jeden konkretny dzień
        • Gość: fr Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 22:35
          a nie wiecie wogóle czy mają dużo zamówień?
          • Gość: ok Re: exclusive zespół???? IP: *.30.172.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 23:09
            Na ten rok 78 wesel to sporo kurcze
            • Gość: w Re: exclusive zespół???? IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 23:26
              350 zaraz
              • Gość: t Re: exclusive zespół???? IP: *.30.172.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 23:48
                Tylko zeby ten 2 sierpnia 2014 nie okazal sie pechowy...
                • Gość: fasola Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 11:38
                  Słyszałem od kolegi brata dziewczyny, że podobno zespół exclusive to nic ciekawego i podobno dużo lepszy jest od niego Cliver- zespół też z Ciechanowa.
    • Gość: gość Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 18:56
      He he rok ma 52 tygodnie odliczając adwent i wielki post to jeszcze mniej, musieliby ciąć piątek, sobota i to co tydzień. Ktoś chyba przesadził trochę:) Co do tematu to byłem na balu we władysławowie gdzie grał exclusive i powiem wam że fajnie było nie można złego słowa powiedzieć.:)
    • Gość: wojtek Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 21:12
      bardzo słaby zespół
      • Gość: xyz Re: exclusive zespół???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 12:53
        To zróbcie super fajna kapele pokażcie udowodnijcie jak to się robi a nie tylko siedzieć przy kompie i pisać obsmarowywać itp itd a nic nie robić. Tak jest najłatwiej z ukrycia przypinać innym łatki bez pokazywania twarzy. Nie każdemu wszystko się podoba to rozumiem-gusta a o nich się ponoć nie dyskutuje dlatego mija prośba skończmy ten wątek na forum tym miłym podsumowaniem. Pozdrawiam WSZYSTKICH!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka