Gość: poszkodowany IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.13, 12:50 Czy ktoś może polecić dobrego prawnika z Ciechanowa lub okolic, specjalizujacego sie w sprawach zwiazanych z zanizaniem wyplaty odszkodowania przez TU? Dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Poszukuje prawnika IP: *.cnow.pl 17.07.13, 16:50 każdy Ci powie, że się zna a później na sprawie wszystko po omacku... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJA Re: Poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 18:44 Sławomir Brzeziński tel. 236734432 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwi634 Re: Poszukuje prawnika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.14, 16:57 Odradzam kancelarię adwokata Kowalskiego i jego współpracowników.Powierzyłam tak poważnej osobie swoją sprawę i poniosłam koszty w kwocie 3000zł ,mało tego na każdej sprawie był inny pełnomocnik ,a apelacja była tak napisana przez jednego z Panów,że na tą chwilę mam ograniczenie władzy rodzicielskiej.Na dzień dobry zapewniano mnie ,że wszystko pójdzie pomyślnie.Obecnie jestem na pozycji przegranej finansowej i moralnej.Nawet pełnomocnik nie raczył powiadomić mnie o wyroku.Dowiedziałam się po czasie gdzie na odwołanie było już zapózno.Po jakiej stronie jest prawo?Nie życzę nikomu aby przeszedł to piekło.Po tym wszystkim byłam umówiona z Panem Kowalskim,ale niestety robi uniki.Wiem,że powinnam tą sprawę puścić w media,ale mi nie zależy na popularności,Jestem normalną wykształconą kobietą ,która uczciwie pracuje,a nie żadną patologią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 22:41 Popieram Cię Sylwia. Dodam, że niektórzy adwokaci i sędziowie to jak konkretna "patologia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poszukuje prawnika IP: *.play-internet.pl 19.07.13, 12:16 Zbigniew Czaplicki, ul. Wojska Polskiego 53, Ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuje prawnika IP: *.244.150.138.ostrow2.tnp.pl 19.07.13, 15:57 Ja mogę polecić, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 16:02 Ja skorzystałem z firmy EVENTUS. Wszystko sprawnie, bez żadnych opłat, prowizja jest pobierana po wygranej sprawie. Numer do partnera w Ciechanowie 518 107 941 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 16:53 Najlepszy jest Stasiek Czerwiński ratca prawny z Mławy on nawet doradza posłowi to chyba musi byc najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Poszukuje prawnika IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 10:33 buahahahahaha! ;-) gdyby naszym posłom doradzali najlepsi, mielibyśmy krainę mlekiem i miodem płynącą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
3anonim230 Re: Poszukuje prawnika 08.11.15, 13:16 STARY OSZUST!!!! Obiecuje, ale nie dotrzymuje słowa. Na godzinę przed rozprawą okazuje się, że nie dojedzie i nie ma przygotowanych żadnych dokumentów. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na e-maile, często całkowity brak kontaktu. Podejmuje się prowadzenia sprawy, a później z dnia na dzień bez powiadomienia rezygnuje. Nierzetelny i niesłowny. Niegodny uwagi i polecenia. Lepiej od razu szukać innego prawnika, niż marnować czas i pieniądze na p. Czerwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Poszukuje prawnika IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.13, 09:28 Witam Jestem prawnikiem z Wałbrzycha. Chętnie pomogę. W razie czego proszę dzwonić: 690 996 965 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 22:29 z czystym sumieniem polecam P. Malinowską z Ciechanowa. Mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
miron14 Re: Poszukuje prawnika 22.10.21, 10:51 sprawe odszkodowania to robiła mi adwokat Anna Błach z wawy, dodam ze dojezdza do Ciechanowa więc spoko, no i naprawde zna się na sprawie tak mi zapłacili za zniszkone auto jak chciałem bo najpierw to mi chcieli płacic grosze z OC sprawcy, ma strone w necie www.blach-kancelaria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś