Dodaj do ulubionych

Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!!

IP: *.183.250.68.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 20:51
JUZ MAM DOŚĆ I BĘDE HEJTOWAŁ!!!!! ŻARCIE PRZETERMINOWANE ZE STARA DATĄ WAŻNOŚCI SZCZEGOLNIE NABIAL!!!!!!!!!!!! STRACH POMYSLEC CO JESZCZE !!!!!!!!!! NIGDY DO TEGO OBŻYDLIWEGO SKLEPU NIE WSTĄPIE NIGDY!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 21:05
      Ja za to odradzam Gram i kupowanie tam drobiu, po jednym dniu w lodowce udka smierdzialy gnojowka.
      • Gość: red Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 22:30
        a ja odradzam rybny na warszawskiej, w domu okazało się, że ryby śmierdzą wodą!!!
        • Gość: green Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 22:33
          miały być świeże a normalnie walą wodą!!!
    • Gość: eeeeeee Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.146.171.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 22:34
      nikt cie nie zmusza ,jestes dorosły, wiesz co robisz........
      • Gość: Stary Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 07:36
        Zalozyciel wątku dorosły? Dorośli nie "hejtuja" tylko mają starą szkołę. Zwrócą uwagę komuś w sklepie i po prostu tam nie chodzą. Zalić sie na forum jedzeniem "przeterminowanym ze starą datą" to dość niedojrzałe.
        • Gość: xxx Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.147.28.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 08:25
          To źle ze ktoś ostrzega ? ją jeszcze dodam Maitland, uważajcie na promocje i sprawdzajcie na paragonie, zwłaszcza na chemii.
          • Gość: xxx Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.147.28.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 08:26
            Ku... mac, miał być Kaufland, pisze na androidzie, najgorszym gownie pod słońcem.
        • Gość: gosc Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 18:47
          Tak, starsze pokolenie właśnie tak robi, wpisze się do księgi skarg i zażaleń i na tym kończy:) PRL minął, drogi Panie, teraz się to robi czarny PR firmom i wykonawcom, którzy nie spełniają naszych podstawowych wymagań. I właśnie dzięki wam, totalnym konformistom, mamy to, co mamy i takie, jakie mamy, dziękujemy.
    • Gość: i po PO Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 00:22
      Polecam wiec tylko Biedronki gdzie cena współgra z jakością i jest ulubionym sklepem Premiera Tuska i jego zony więc każdy Prezydęnt stawia sobie za punkt honoru mieć ich jak najwięcej by przypodobać się Premierowi polskiego rządu.
      Wysyp Biedronek to fakt historyczny o którym nasze wnuki będą się uczyć jako o wielkim osiagnieciu w budowania społeczeństwa biedaków.
      • Gość: gosc Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 18:51
        hahaha:)
        A tak na serio, biedra ma (w przeciwieństwie do tesco i innych kaufandów) bardzo dobrych producentów. Radzę patrzeć nie na nazwę produktu a na to, kto wyprodukował. Można się zdziwić.
    • Gość: klient Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 09:25
      Niemożliwe.
    • Gość: crego Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 11:54
      A ja tam będę robił zakupy zawsze.
    • Gość: klient Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:36
      świetny sklep.
    • Gość: ada Kiedy LIDL w Ciechanowie??? Biedronek już dość!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 18:47
      • Gość: yyy Re: Kiedy LIDL w Ciechanowie??? Biedronek już doś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 20:44
        Często robię zakupy w Biedronce i powiem szczerze, że nigdy nie trafiłam na towar przeterminowany a wręcz przeciwnie najbardziej jestem zadowolona z owoców i warzyw w tym sklepie, ponieważ zawsze są świeże. Nie wiem czemu niektórzy są tak pesymistycznie nastawieni do tego sklepu. Jak widać z wypowiedzi innych te "lepsze" sklepy a tylu niezadowolonych klientów.
      • Gość: ten Re: Kiedy LIDL w Ciechanowie??? Biedronek już doś IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 00:14
        W Lidlu są "fajne" i również niedrogie rzeczy, szkoda, że trzeba jeździć do innego miasta, gdyż w metropolii Ciechanów są tylko Biedronki. Osobiście nic nie mam do Biedronek, ale ile można? Już piąta w planach???? SZOK:(:(
        • Gość: jtt Re: Kiedy LIDL w Ciechanowie??? Biedronek już doś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 16:30
          Trza mieć coś z głową by jeździć do innego miasta do innego beznadziejnego sklepu
        • Gość: wąsaty januszek Samosia przegrała otwierają w lipcu IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 19:54
          I co pajacu ? Nie udało się będzie lidl na sienkiewicza
      • Gość: tm Re: Kiedy LIDL w Ciechanowie??? Biedronek już doś IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 19:34
        pewnie nigdy!!!:(((((
    • Gość: xyz Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.13, 20:38
      To prawda, że Biedronek w Ciechanowie jest już wystarczająca ilość, a w pażdzierniku otwierają kolejną piątą koło straży pożarnej na ul. Płockiej, o zgrozo kiedy będzie Lidl czy Tesco?!
      • Gość: stjudent Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.debica197.tnp.pl 05.08.13, 20:47
        To prawda, owoce najlepsze są w biedronce (jeśli mowa o produktach z supermarketów). Najlepszym sklepem wg mnie jest panorama oraz marcpol. W panoramie kupić można prawie wszystko. Stoistko z mięsem jest bardzo dobre. Natomiast w marcpolu prócz mięsa są bardzo dobre produkty.

PS. Czy poza biedronką można gdzieś kupić ciasto francuskie? Ale z pudliszek
        • Gość: xyz Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.13, 21:01
          Panorama jest dobrze zaopatrzona, ale niestety jest w niej drogo zwłaszcza na stoisku mięsno - wędliniarskim i nie zawsze wszystko jest tam świeże
          • Gość: xxxx Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 21:15
            Jeśli nawet w Panoramie jest trochę drożej to duży wybór towarów pozwala na zakup wszystkiego w jednym miejscu. Oszczędzasz czas i benzynę .
            • Gość: xxx Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 19:27
              Kupię tam homara, kraba lub duże surowe malze jak w makro ?
              • Gość: gość Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 16:42
                Dwa miliony oszołomów odwiedził!o to miejsce.
                To daje średnio 40 odwiedzin na głowę mieszkańca.
                Osobiście aż dwa razy byłem po pięć minut.
    • Gość: ania Re: Intermarche w Marcredo Center NIGDY!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.13, 11:24
      Faktycznie, te sklep to porażka. W moim osiedlowym sklepie sa niższe ceny. O jakości juz nie wspomnę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka