Dodaj do ulubionych

przedszkola

25.01.14, 16:03
Mam pytanie, zapisy do przedszkoli sa od 1 marca? Czy ciezko ma sie dostac dziecko, gdzie tylko jeden rodzic jest pracujacy (chodzi o panstwowe przedszkola)? Ile osob liczy grupa w przedszkolach prywatnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: hulck Re: przedszkola IP: *.182.137.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 16:10
      w prywatnych max 15
      • Gość: kiko Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 17:57
        Dobre te max 15 w prywatnych. Jakby bylo max 15 to czesne byłoby 600 lub połowa dzieci z orzeczeniami o niepelnosprawności.
        W państwowych nie ma problemu z przyjęciami a czesne płacę 100zł miesięcznie.
        • Gość: hulck Re: przedszkola IP: *.182.160.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 21:45
          :) widac ze obok prywatnego nawet nie przechodzilas..
          nara
      • Gość: ALT Re: przedszkola IP: *.205.61.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 15:26
        w prywatnym 15 osób??? O czym ty mówisz????

W przedszkolu Akademia Smerfów w grupie miało być 16 osób, a jest 20!!!!

Nie wiem czy w innych przedszkolach też tak naciagają?
    • Gość: Mieszkanka Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 16:10
      www.szostka.ciechanow.dlaprzedszkoli.eu/?m=aktualnosc&id=32 Tutaj masz przykład. Każde dobre przedszkole ma już swoją stronę. Nikt i nic Cię nie przekona o dobrym wyborze przedszkola jak pójdziesz sama i porozmawiasz z Dyrektorem. Szczera rozmowa na pewno pomoże, a matczyna intuicja nie zawiedzie. Ja chwalę sobie przedszkole nr 6. Moja córka ma już 12 lat a mimo to często wraca do wspomnień z tego przedszkola.

Pozdrawiam
      • Gość: Joasia Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:58
        Bardzo mądre słowa. Najwięcej zależy od dobrych wychowawczyń i lokalizacja nie jest bez znaczenia, bo rano czas goni... Ja polecam przedszkole integracyjne na Sierakowskiego.
        • Gość: mama Re: przedszkola IP: *.play-internet.pl 26.01.14, 15:23
          Ja miałam styczność z dwoma przedszkolami w Ciechanowie PP nr 8 polecam natomiast drugie dziecko chodziło do PP nr 6 i nie bardzo chciał tam chodzić ale ile dzieci i ich rodziców tyle ocen :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka