ciechanow6 25.01.14, 16:03 Mam pytanie, zapisy do przedszkoli sa od 1 marca? Czy ciezko ma sie dostac dziecko, gdzie tylko jeden rodzic jest pracujacy (chodzi o panstwowe przedszkola)? Ile osob liczy grupa w przedszkolach prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hulck Re: przedszkola IP: *.182.137.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 16:10 w prywatnych max 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 17:57 Dobre te max 15 w prywatnych. Jakby bylo max 15 to czesne byłoby 600 lub połowa dzieci z orzeczeniami o niepelnosprawności. W państwowych nie ma problemu z przyjęciami a czesne płacę 100zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulck Re: przedszkola IP: *.182.160.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 21:45 :) widac ze obok prywatnego nawet nie przechodzilas.. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALT Re: przedszkola IP: *.205.61.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 15:26 w prywatnym 15 osób??? O czym ty mówisz???? W przedszkolu Akademia Smerfów w grupie miało być 16 osób, a jest 20!!!! Nie wiem czy w innych przedszkolach też tak naciagają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 16:10 www.szostka.ciechanow.dlaprzedszkoli.eu/?m=aktualnosc&id=32 Tutaj masz przykład. Każde dobre przedszkole ma już swoją stronę. Nikt i nic Cię nie przekona o dobrym wyborze przedszkola jak pójdziesz sama i porozmawiasz z Dyrektorem. Szczera rozmowa na pewno pomoże, a matczyna intuicja nie zawiedzie. Ja chwalę sobie przedszkole nr 6. Moja córka ma już 12 lat a mimo to często wraca do wspomnień z tego przedszkola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:58 Bardzo mądre słowa. Najwięcej zależy od dobrych wychowawczyń i lokalizacja nie jest bez znaczenia, bo rano czas goni... Ja polecam przedszkole integracyjne na Sierakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkola IP: *.play-internet.pl 26.01.14, 15:23 Ja miałam styczność z dwoma przedszkolami w Ciechanowie PP nr 8 polecam natomiast drugie dziecko chodziło do PP nr 6 i nie bardzo chciał tam chodzić ale ile dzieci i ich rodziców tyle ocen :) Odpowiedz Link Zgłoś