2mieszkanie 11.04.14, 21:09 Witam, czy ktoś z forumowiczów kupuje buty w Mławie? Słyszałam, że znajduje się tam jakaś hala z butami, czy są one dobrej jakości, np. skórzane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Buty- Mława IP: *.play-internet.pl 11.04.14, 21:52 Eksbut ul.Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEN Re: Buty- Mława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 22:00 Hala to część bazarku a jakie buty są na bazarku chyba wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Buty- Mława IP: *.mlawa.vectranet.pl 11.04.14, 23:59 Hej, jest tzw. Kiermasz obuwia przy sklepie Eksbut. Nie jest to rynek, ani hala targowa. Kupuje tam buty od kilku lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xghy Re: Buty- Mława IP: *.play-internet.pl 13.04.14, 13:10 eksbut ma sklep firmowy z nowymi kolekcjami, a obok ma kiermasz obuwia, gdzie sa buty przecenione, bo są z poprzednich kolekcji. Buty mają tylko skórzane, żadne podróby, bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie, ja tam kupuje od kilku lat. Ich buty są w Warszawie w galeriach po kilkaset złotych, a na kiermaszu kozaki długie ze skóry kupisz za 180 zł, w Wawie takie same widziałam wcześniej za 450 zł. Wiadomo trzeba umieć też wybrać sobie buty, bo jeśli ktoś kupuje buty zamszowe na śnieg, wodę czy błoto, to nie wiem z jakiej firmy one będą i się rozwalą albo odbarwią. Mi buty z Eksbutu prędziej staną się niemodne i je wyrzucam niż się zniszczą. Niestety na kiermaszu są czesto przebrane te buty, nie ma wszystkich rozmiarów czy kolorów, bo to normalne na wyprzedaży. Najczęściej są rozmiary 37, małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Buty- Mława IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.14, 22:18 Żona kupiła tam kozaki zamszowe , które po zimie się przebarwiły.Oczywiście były zaimpregnowane,reklamacja nie przyjęta. Odpowiedz Link Zgłoś