Dodaj do ulubionych

Buty- Mława

11.04.14, 21:09
Witam, czy ktoś z forumowiczów kupuje buty w Mławie? Słyszałam, że znajduje się tam jakaś hala z butami, czy są one dobrej jakości, np. skórzane?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Buty- Mława IP: *.play-internet.pl 11.04.14, 21:52
      Eksbut ul.Kościuszki
    • Gość: XEN Re: Buty- Mława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 22:00
      Hala to część bazarku a jakie buty są na bazarku chyba wiesz.
      • Gość: Gosc Re: Buty- Mława IP: *.mlawa.vectranet.pl 11.04.14, 23:59
        Hej, jest tzw. Kiermasz obuwia przy sklepie Eksbut. Nie jest to rynek, ani hala targowa. Kupuje tam buty od kilku lat i nie narzekam.
      • Gość: xghy Re: Buty- Mława IP: *.play-internet.pl 13.04.14, 13:10
        eksbut ma sklep firmowy z nowymi kolekcjami, a obok ma kiermasz obuwia, gdzie sa buty przecenione, bo są z poprzednich kolekcji. Buty mają tylko skórzane, żadne podróby, bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie, ja tam kupuje od kilku lat. Ich buty są w Warszawie w galeriach po kilkaset złotych, a na kiermaszu kozaki długie ze skóry kupisz za 180 zł, w Wawie takie same widziałam wcześniej za 450 zł. Wiadomo trzeba umieć też wybrać sobie buty, bo jeśli ktoś kupuje buty zamszowe na śnieg, wodę czy błoto, to nie wiem z jakiej firmy one będą i się rozwalą albo odbarwią. Mi buty z Eksbutu prędziej staną się niemodne i je wyrzucam niż się zniszczą. Niestety na kiermaszu są czesto przebrane te buty, nie ma wszystkich rozmiarów czy kolorów, bo to normalne na wyprzedaży. Najczęściej są rozmiary 37, małe.
    • Gość: kuba Re: Buty- Mława IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.14, 22:18
      Żona kupiła tam kozaki zamszowe , które po zimie się przebarwiły.Oczywiście były zaimpregnowane,reklamacja nie przyjęta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka