Dodaj do ulubionych

Przedłużanie rzęs !!!

13.04.14, 23:42
Pilnie proszę o namiary na salon w ktorym profesjonalnie zostanie wykonany zabieg przedłużania rzęs . Bardzo mi zależy na opinii zadowolonych klientek . Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 11:14
      Co prawda jestem osoba fizyczna ale wykonuje takowe zabiegi w domu. Jeśli chciałabym Pani uZyskać więcej informacji to proszę o adres maila.
      • Gość: Joanna Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 07:48
        Ja polecam Marikę Mieszkowską! o ile nadal tak się nazywa :) super!
        • Gość: maja Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 213.199.253.* 21.04.14, 22:44
          Marikę? Polecacie kogs kto wcale nie potrafi doczepiac zamiast 1:1 to doczepia 4 rzesy do jednej sztucznej rzesy badziew 4 na krzyz zalosne... wspolczuje dziewczynom ktore nosza te pseudo rzeski Mariczki... kinga białczak robi super rzesy na fejsie mozna obejrzec jak
          • Gość: kama Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 16:23
            Marika robi rzęsy ok! byłam zadowolona,nie rozumiem twojego dziwnego textu :) zabawne nawet! nie wierzcie kobietki że Mariczka robi złe rzęski:) rzęski Mariczki są piękne :)
      • Gość: ania Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.cnow.pl 28.04.14, 18:57
        Czy wykonuje pani również manicure?
    • Gość: aat Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.04.14, 18:16
      Polecam Panią Anię. Przyjmuje w mieszkaniu na Batalionów Chłopskich.
      • Gość: kaja Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 13:12
        Zapraszam do skorzystania z moich usług. Pracuje na profesjonalnych produktach nie tak jak niektóre pseudo kosmetyczki.
      • Gość: maja Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 213.199.253.* 04.06.14, 22:36
        Proszę o kontakt do pani ktora robirzeski na batalionow !! :) pilne
    • Gość: Kamila Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 17:47
      miałam okazję korzystać z usług Pani Mariki i jak dla mnie tragedia !!!
      Rzesy musialy zostac poprawiane przez inna Pania
      • Gość: kaja [...] IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 19:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ARZ Rzęsy IP: 194.181.100.* 28.04.14, 11:32
          nie znam tej Mariki ale chciałam polecić super dziewczynę Panią Kingę Białczak - jakść usług na najwyższym poziomie, towar super, rozwiązania z Zachodu, w ofercie rzesy z norek...
          A poza tym bardzo miła i bardzo ładna dziewczyna. Polecam szczerze!
        • Gość: jamajka rzesy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.14, 21:22
          a jakie to sa rozwiązania z Zachodu?
    • Gość: Magda Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 14:47
      ODRADZAM p.Kinge Bialczak, niestety rzesy po niej trzymaly mi sie tylko dwa dni, kasa wydana w bloto,slyszalam,ze rzesy po niej szybko wypadaja ale skusilam sie niestety, nie wiem jak robi p.Marika ale niestety juz jestem zrazona co do tego zabiegu ;/
    • Gość: Mariola Chmiel Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 14:57
      Ja jestem bardzo zadowolona z pani Mariki, zdecydowałam się jak zobaczyłam efekt u znajomej bo w ogłoszeniach można sobie dużo pisać, efekt super, trzymają się długo, nic nie posklejane, słyszałam o pani Kindze ale ze względu na doświadczenie poszłam do pani Mariki.Polecam z ręką na sercu.
      • Gość: Goska Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 08:54
        mi też robiła Marika. Zapłaciłam 100zł a rzęsy trzymały się ! Od razu powiedziała mi jak o nie dbać i zastapiłam mleczko do demakijazu-tonikiem. I jak bym miała znów robić to na pewno bym sie do niej udała
        • Gość: Edzia Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.play-internet.pl 07.05.14, 09:22
          Kiedyś również dałam się namówić na rzęsy u Pani Mariki i to co zobaczyłam po zabiegu który trwał nie cąłą godzinę (założenie) byłam w szoku i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Rzęsy za te 100 zl to kompletna tandeta sztywne - na kilometr widać że to sztuczność...
          Część rzęs przyklejona na powiece nie na linii rzęs . I efekt 3:1 bądz 4:1 to u tej Pani standard i to nie ja pierwsza o tym piszę . Jednym słowem masakra , ale każdy musi się przekonać sam by uwierzyć :)
    • Gość: hollygitl Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.14, 09:51
      Niestety i ja nie jestem zadowolona z Kingi Białczak, oszukała mnie na rzęsach, zapłaciłam za rzęsy z norki a założone miałam zwykłe sztywne rzęsy, pozatym zabieg trwał 2 godziny a efekt jak po 15 minutach ,po kilka rzęs na krzyż, rzęsy bardzo kuły mnie w oczy odradzam. Lepiej wybrać się do salonu.
      • Gość: prosto w twarz Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 194.181.100.* 07.05.14, 17:22
        cos mi tu wygląda na spisek przeciwko Kindze Białczak. Tyle niezadowolonych osób. A mi się po prostu wydaje ze wiele dziewczyn jej zazdrosci niezaprzeczalnej urody oraz tego ze jest po prostu bardzo fajna dziewczyna, z charakterem i optymizmem. Robi to co lubi, ma prace ktora daje satysfakcje no i pewnie wiele dziewuch jej zazdrosci ze sie podoba facetom....
        • Gość: XEN Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 18:54
          To zmasowana akcja reklamy jednej i antyreklamy innej kosmetyczki. Na uczciwą konkurencję jest prawo oby ktoś się nie musiał zapoznać w bolesnych okolicznościach.
    • Gość: sarnosia Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.14, 19:27
      a co ma uroda i faceci do wykonywania usługi? długie wypowiedzi na temat Kingi Białczak i jej chińskich rozwiązaniach z Zachodu świadczą o jej samoreklamie, trzeba być głupim,żeby do tego nie dość. Czy to Ania czy Kasia czy Marika itd są chwalone to zaraz jest odwet jakie to one są złe a wychwalana jest pani Kinga. Mnóstwo kosmetyczek wykorzystuje te sposoby aby za wszelką cenę zdobyć klientkę, a to błędne myślenie , ponieważ dobra kosmetyczka nie musi sobie robić reklamy. Bardzo dobrze napisane jak wyżej, wszystko można oprzeć o prawo.
      • Gość: maja Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 195.117.122.* 08.05.14, 11:20
        Ja ostatnio przedłużałam rzęski u osoby prywatnej, w mieszkanku, mogę podać numer telefonu jeśli ktoś jest zainteresowany, koszt to 150 zło, ale produkty profesjonalne, nie jakaś chińska podróbka, czas to około 2 godzinki, ale wykonanie jest tego warte. Polecam gorąco i jeśli ktoś chętny to podam nr tel.
        • Gość: . Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 212.160.172.* 08.05.14, 15:26
          Polecam salon Viola,tam również są robione rzęsy,bardzo ładnie i nie drogo
    • Gość: zuzia Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.14, 19:05
      Rzęsy najlepiej robi P. Sylwia Kornafel. Naprawdę polecam! Rewelacja!
    • marta.ka85 Re: Przedłużanie rzęs !!! 16.05.14, 13:17
      Jeśli masz jakieś koleżanki i nie chcesz wydawać stówki za wydłużanie rzęs to proponuje kupić sobie sztuczne na pasku. Bez problemu można je założyć i cieszyć się długimi rzęsami. Ze swojej strony polecam kupować od firmy Neicha - mają chyba najlepszą jakość i dobrą cene.

ala800 napisał(a):

> Pilnie proszę o namiary na salon w ktorym profesjonalnie zostanie wykonany zabi
      > eg przedłużania rzęs . Bardzo mi zależy na opinii zadowolonych klientek . Będę
      > bardzo wdzięczna za odpowiedz
    • Gość: Greszka Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 107.191.107.* 13.07.14, 11:50
      Ja przedłużałam w tamtym miesiącu rzęsy przed wyjazdem na wakacje w Beauty Box. Mają tam teraz fajną letnią promocję. Z efektu jestem zadowolona. :)
    • Gość: klientka Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.centertel.pl 13.07.14, 17:41
      polecam panią karoline z salonu barbary cienkowskiej na 11 pułku ułanów legionowych robi dokładnie i perfekcyjnie polecam

• Gość: clio Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.play-internet.pl 06.08.14, 19:13
        Od dwóch lat przedluzam rzesy u Igi Zwolinskiej i polecam każdej znajomej oraz koleżance. Po prostu pełen profesjonalizm.
        • Gość: A_Rzep Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: 194.181.100.* 09.08.14, 08:34
          jest taka teoria w świecie kosmetycznym że salony to są salony, jedne lepsze drugie gorsze ale zawsze nie beda sie umywaly do prywatnych kosmetyczek oferujacych uslugi w domu, czy z dojazdem. W salonach pracuja po prostu wyrobnicy (wyrobniczki), ktorym czasem sie nie chce, czasem ma zly humor, moze np umowa sie konczyc i juz nie zalezy a osoba prywatna zawsze bedzie sie starac bo wie ze jak cos schrzani to drugi raz klientka nie przyjdzie. Raz bylam w salonie a dziewczyna tak sie starala ze pozal sie boze, zakrecona, caly czas przez komorke gadala, smsy pisala (celowo nie podam nazwy zeby nie bylo ze antyreklama). Jesli chodzi o opinie to fajna, sprawdzona jest mobilna kosmetyczka a jesli chodzi o rzesy to konkurencji nie ma Pani Kinga Białczak.
          pozdrawiam i zycze trafnych wyborow:)
          • Gość: foto-graf Re: Przedłużanie rzęs !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 12:03
            Potwierdzam. Robię czasem sesje beauty czy zwykłe ślubne i niezależna .. nie boję się napisać artystka zawsze zrobi rewelacyjnie uwzględniając wszelkie rozsądne prośby i sugestie. Zresztą ich praca jest świetnie udokumentowana w portfolio więc zamiast kupować kota w worku można zajrzeć i ocenić.
    • bbbasssiaaa Re: Przedłużanie rzęs !!! 22.12.16, 14:51
      Też odradzam p. kinge... NIE POLECAM
    • mbwele Re: Przedłużanie rzęs !!! 27.12.16, 10:24
      Ania Dębska na Krasińskiego 32, nad sklepem Radex www.annadebska.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka