Dodaj do ulubionych

ceny opiekunek

15.04.14, 18:10
Witam
Mam pytanie. Ile może kosztować opiekunka do dziecka w Ciechanowie lub okolicach, do dziecka 1,5 rocznego??

Obserwuj wątek
    • Gość: mamusia Re: ceny opiekunek IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 18:38
      Hej a ile jesteś w stanie zapłacić opiekunce? i zależy ile godzin,ile dni w tygodniu.
      • Gość: ada Re: ceny opiekunek IP: *.cnow.pl 15.04.14, 19:07
        od 900 zł w góre
    • Gość: Thoorop Re: ceny opiekunek IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 19:38
      Ja pracuje od 8 do 16 jak wracam do domu jest 17 i dostaje 900 zł gdzie 50 wydaje na dojazdy. wydaje mi się że to śmieszne pieniądze...
      • Gość: mama Re: ceny opiekunek IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 23:16
        wcale nie śmieszne , ja mam opiekunkę do dziecka która pracuje od 7.00 do 15.30 (czasami wychodzi wcześniej) i płacimy 700 zł .Tylko opieka dzieckiem bez sprzątania, prania, gotowania itp. Niech Panie "Opiekunki " nie górują sztucznie cen.
        • Gość: sari Re: ceny opiekunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 13:58
          A ja myślę że opieka nad dzieckiem jest choler.....ie odpowiedzialną pracą!!!! i nisko płatną! lepiej zapisz dziecko do przedszkola jeśli cię nie stać na prywatną indywidualną opiekę w formie ;) osobistej niani twojego skarbeńka :) chciałabyś pracować 8 godzin za 700 zł? hahahahahaha już widzę ! a podobno twoje dziecko to skarb? ;) a praca z takim dzieckiem to nie siedzenie przed tv!!!!!! 8 godzin na nogach ,czujność , ciepło ,cierpliwośc i niania na każde zawołanie:) myślę że cięższa praca niż za biurkiem :) 8 godzin pracy za 700 zł!!! to kpiny! :) kpiny drogie mamy !
    • Gość: ania Re: ceny opiekunek IP: *.centertel.pl 16.04.14, 14:49
      Zgadzam sie wielkie kpiny dostaje 900 zl a wracam do domu wyczerpana jak by 100 sloni po mnie przeszlo. Odezwalam sie o podwyzke ... hmm nie ma mowy bo to zdaniem rodzicow siedzenie na dup... a nie widza ile milosci ciepla i zabawy okazuje dziecku ale to jak eychodze i maly placze to oczywiscie moja wina ze placze.. chore.!!!!!!!
      • Gość: sari Re: ceny opiekunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 15:00
        Moje kochane Nianie :) 10 zł na godzinę to minimum za tal odpowiedzialną i ciężką pracę, jaką jest praca z małym dzieckiem przez 8 godzin!!!!!! jeśliproponują wam mniej to jest wyzysk! Mamuśki niech się też opamiętają! skoro nie stać je na prywatną opiekę nad dzieckiem niech same się zwolnią i niańczą swoje dzieciątka ,albo zapiszą dzieci do przedszkola! 10 zł za godzinę bierze sprzataczka która odpowiada za mop i szmatki i czyste podłogi! a Nianie opiekują się waszymi najcenniejszymi skarbami!!! pomyślcie nad tym!
        • Gość: Mariola Re: ceny opiekunek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 15:48
          ja płacę 1200zł plus zwrot dojazdu za 7 godzin dziennie....pewnie też będziecie krzyczeć, ze mało ale tyle mogłam i tyle zaproponowałam. Gdybym miała płacić mniej nie czuła bym się w porządku w obec tej Pani, bo to jest wyczerpujaca psychicznie i ciężka praca wbrew pozorom i nie każdy się do niej nadaje
          • Gość: Dorota Re: ceny opiekunek IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 16:49
            Ja też płacę 1200 plus bilet miesięczny na miejski i obie strony są zadowolone a najbardziej mój Kacperek, płacenie mniej to rozbój w biały dzień , to 8 godzin pracy . Pozdrawiamy ciocię Anię .
    • Gość: Ania Re: ceny opiekunek IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 18:59
      ja jestem załamana. nie wiem co mam robić.. podwyżki nie dostane, z 900 zl wydając 50 na bilet zostaje mi 850.. siedze od 8 do 16:30. szkoda mi tylko Adasia... ledwo wystarcza na przeżycie przez miesiąc...
      • Gość: gość Re: ceny opiekunek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.04.14, 23:48
        to może ja pomogę, szukam opiekunki dla mojego małego Wacusia, te 900 na mc dostaniesz a przywiozę Cię i odwiozę do domcku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka