aisza66 27.04.14, 12:04 Macie pomysł na jakies fajne atrakcje na wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milena Re: atrakcje weselne IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.05.14, 17:34 Jest mnóstwo atrakcji weselnych ,poczytaj trochę w internecie to nie będziecie się mogli zdecydować co wybrać, gołąbki, pokazy sztucznych ogni, pokazy ognia, tańce brzucha, lampiony, wypuszczanie balonów z życzeniami, dekoracje światłem i laserem ( sama nad tym myśle bo to fajna opcja), wytwornice dymu, drinkbar, fotobudka, zdjęcia z polaroida i księga gości ( też ciekawe), anioły z ciasteczkami, wypuszczanie baniek, prezenciki dla gości, i wiele innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plu Re: atrakcje weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.14, 14:13 ja miałem na swoim fajerwerki pokaz około 6 min to koszt około 2 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisza66 Re: atrakcje weselne IP: *.cnow.pl 04.05.14, 15:14 fajerwerki to raczej odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEN Re: atrakcje weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 15:59 Na weselu musi być wóda, dobre żarcie i przytupy reszta to niepotrzebna ekstrawagancja, snobizm i schlebianie kiepskim gustom. Chyba, że masz na weselu takich co się uważają za miastowych to puść im Jazz :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: atrakcje weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 18:35 a co to festyn że muszą być atrakcje? Jedynym fajnym pomysłem jest fotobudka. Reszta to kicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętam Re: atrakcje weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 18:40 Takich atrakcji jakie były wtedy, gdy goście przyjeżdżali furmankami na wesele a nie samochodami to już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: atrakcje weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 20:20 Wieśniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: atrakcje weselne IP: *.centertel.pl 06.05.14, 05:55 Sam jesteś wieśniak, piekne były czasy kiedy to ludzie umieli się bawić a nie tylko zadzierać nosy. Podstawa to dobra taneczna muzyka czyli tylko i wyłącznie disco polo wodzirej potrafiący bawić ludzi. Konkretne oczepiny- obowiązkowo walczyk i zbieranie na wózek, wcześniej zabawy typu krzesełka, rozpoznawanie młodej żony po kolanku przez męża. Rozpoznawanie męża po nosie przez nową żonę. Taniec z balonem itp. itd. Dobre wesele to zabawy i atrakcje tradycyjne, to trzeba kultywować. Fajerwerki to na sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: atrakcje weselne IP: *.static.chello.pl 06.05.14, 09:10 Typowo wieśniackie podejście. I to obowiązkowe gó...ane disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś