Dodaj do ulubionych

nowa pizzeria

19.11.14, 19:40
Czy ktoś coś wie na temat nowej pizzerii na ul. Pułtuskiej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.14, 21:24
      JaroJest ok, ceny przystępne a kucharz wie co robi
      • opin7 Re: nowa pizzeria 19.11.14, 21:47
        A nazwa? Jakiś konkretny adres? Gdzie to jest?
        • Gość: Kinia Re: nowa pizzeria IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.11.14, 21:57
          Byłam," zjadłam " pizzę, nie dla mnie taka jakość, spieczone i twarde ciasto, niestety większość zostawiłam bo nie dało się jeść, nie polecam.
          • Gość: asd Re: nowa pizzeria IP: *.cnow.pl 19.11.14, 22:44
            ja tam zjadam wszystko, jak ta pizza się nazywa ?
            • Gość: H Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.14, 22:49
              Nie wiem jak się nazywa ale jest w miejscu RIMINI na pułtuskiej koło Tawerny Zorba
              • Gość: Ola Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.14, 23:06
                A ja tez byłam zjadłam obiad z zestawów maz pizze u było smacznie.
                • iso_1 Re: nowa pizzeria 19.11.14, 23:35
                  a ja myślałem że w mieście kebabów nic więcej nie ma prawa powstać ?
                  • Gość: smakosz Re: nowa pizzeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.14, 08:43
                    Pizza świetna , więcej nic nie jadłem .
                    Było diavollo i długo długo nic , cieszę się ,ze powstała 2 w Ciechanowie dobra pizzeria :)
                    • Gość: xxx Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.14, 17:05
                      Wczoraj otwarte i raptem tyle wpisow:) albo jest naprawdę ok i aby tak było albo to oszczedna reklama, której nigdzie indziej nie ma niestety w internecie, żeby czegokolwiek się więcej dowiedzieć...)
                      • opin7 Re: nowa pizzeria 20.11.14, 18:00
                        Tyle wpisów i nikt nie zna nazwy pizzerii. Za to już krytyka i zachwyty. Typowe dla tego forum.
                        • Gość: xxx Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.14, 18:11
                          Fratelli czy jakoś tak
                          • Gość: JJ Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.14, 23:08
                            mam nadzieje ze dodadzą ich do pizzaportal.pl bo w Ciechanowie tylko w diavolo i w besiadowie można zamówić
                            • Gość: Ve Re: nowa pizzeria IP: *.181.198.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.14, 00:36
                              Byłam zjadłam i uważam że ok :) bardzo bardzo dobre sosy zwłaszcza czosnkowy suuuuper .Polecam
                          • Gość: Pan.Ja Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.14, 21:22
                            Proszę o jakiś numer telefonu, adres internetowy, menu...
    • Gość: gość Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.14, 18:10
      ma ktoś jakieś menu??
      • Gość: #@ Re: nowa pizzeria IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.14, 22:13
        Niech dołączą do pizzaportal.pl wtedy jest całe menu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka