Gość: Wszechpolak IP: 213.199.253.* 10.09.04, 14:01 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2277536.html Wśód internetowych stron młodzieżowych strona Młodzieży Wszechpolskiej została oceniona najlepiejprzez redakcję Gazety Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wszechpolak Nadszedł czas wyrazistych idei, jasnych postaw !!! IP: 213.199.253.* 10.09.04, 14:23 "to jedyna strona, która mnie wciągnęła. Jedyna, która nie sprawia wrażenia zrobionej z musu atrapy. Ci ludzie są przejęci tym, co robią. Jest na forum wątek o tym, co to znaczy być Wszechpolakiem, jak się powinno zachowywać w życiu publicznym, a w wątku - spór, wymiana poglądów, debata. MW, przybudówka LPR, jest aktywna i troszczy się o Polskę. A przynajmniej sprawia takie wrażenie." :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Nadszedł czas wyrazistych idei, jasnych posta IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.09.04, 14:42 Mamo chwalą nas. Kto? Ja mamę,a mama mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny-burak normalny-burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:18 normalny-burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Nadszedł czas wyrazistych idei, jasnych posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 01:19 Widzisz mądrasku w poprzednich postach to nie byłem ja, ale miło jest kiedy nawet normalne buraki się podłączają do krytyki poczynań MW. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Nadszedł czas wyrazistych idei, jasnych posta IP: 213.199.253.* 11.09.04, 20:24 Jakie buraki są każdy widzi (czyta) :))) Niezła buraczarnia robi się przy "naszych" tematach: "normalny", "yano" i kilka innych nicków, bo osoby dwie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yano to że witryna jest technicznie OK - nic nie znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:59 Świadczy to jedynie o tym że zaraza faszyzmu i nazizmu dosięgła także jakiegoś sprawnego programistę stron internetowych. Ot i tajemnica. Oprócz strony technicznej witryny ważniejsza jest jej merytoryka, warstwa idei w głowie i warstwa wartości w sercach. We wszystkich tych dziedzinach Młodzież Wszechpolska to dno i trzy metry mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor to że witryna jest technicznie OK - nic nie znacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.09.04, 17:20 Popieram w pełni opinię Yano.Módlmy się o zdrowie Wszechpolaka,gdyż na rozum już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak do "profesor" = "normalny" IP: 213.199.253.* 11.09.04, 20:37 Czy jakiego tam nicka teraz używasz ;)) Jeśli chcesz się modlić razem z "Yano" to może Ci się nie udać. O ile znasz jego działalność w Antyklerykalnej Partii Racja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Yano bezwstydnik !!! IP: 213.199.253.* 11.09.04, 20:33 Doczytaj art. z Gazety Wybiórczej. Napisano tam jasno, że to strona bogata merytorycznie i współtworzona spontanicznie przez członków MW. Ta formuła współtworzenia witryny nadaje jej właśnie oryginalny charakter. Strony innych organizacji młodzieżowych robią, wg. autora tekstu wrażenie tworzonych "odgórnie". A najlepiej sam odwiedź Wszechpolacy.pl i dopiero wydaj osąd. Możesz krytykować poglądy, idee itd. ale obiektywizm też by się przydał ... Jeśli twoim koronnym argumentem przeciw witrynie MW jest: "Młodzież Wszechpolska to dno i trzy metry mułu"to myślę, że nie masz argumentów. Jeśli ktoś ma się wstydzić swoich poglądów, neitolerancji, lżenia innych tylko ze względu na ich poglądy (np. za prostackie obrażanie Ojca Świętego) to tylko ty. Nie wstydzisz sie nadal występować pod nickiem "Yano" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Głupota Wszechpolaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.09.04, 02:09 Gdyby głupota miała skrzydła,to Wszechpolak wzniósłby się wysoko jak gołąb w powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Yano bezwstydnik !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:46 twoja głupota "wszechpolaku"(?) jest i rozbrajającca i porażająca. Każdy z krytykujących - Yano, Profesor i Normalny - to trzy różne osoby, które łączy jednakowy stosunek do głupoty, nietolerancji i faszystowskich zachowań. Dla ciebie nie ma róznic - każdy kto nie popiera "wszechpolaków"(?) to jeden i ten sam - a to błąd. Tak więc opinia o "... dnie i trzech warstwach mułu ..." w twoim mózgu oraz poglądach to święta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1010 Re: Yano bezwstydnik !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:57 Yano, Profesorze, Normalny: pokażcie mi te "faszystowskie" zachowania Wszechpolaków w Ciechanowie. Nie przepadam za tą organizacją (na marginesie: Dmowski przy Marszałku to cienki bolek, choć zasług w Wersalu nie można mu odmówić), ale patriotyzmu nie można im odmówić. I to cenię, bo co: gorzej jest apelować o kupowanie narodowych flag niż napierdalać się pod Gwarą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Yano bezwstydnik !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:28 Myślałem, że spraw oczywistych nie trzeba tłumaczyć. Faszystowskie zapędy "wszechpolaków"(?) widać praktycznie w kazdej wypowiedzi czy opinii. Umiejetnie są wplątywane w patriotyczne uniesienia, które mają przysłonić nietolerancję. Tak to się zaczyna! Poza tym faszyzm ma różne oblicza, niekoniecznie należy identyfikować go z niemieckim narodowym socjalizmem. Jak każda ideologia ulega on transformacjom i w zależności od warunków, w których się wykluwa, przybiera określoną formę. W każdym bądź razie nie wolno dopuścić aby ci, którzy szerzą nietolerancję i ksenofobię znaleźli miejsce w naszym życiu społecznym. Nie jestem zwolennikiem drastycznych metod, ale odpór tym poglądom należy dawać już na samym początku ich zaistnienia, potem może być za późno - vide wczorajsze wypowiedzi Giertycha - co raz większa buta, co raz więcej wodzostwa i nietolerancji. Strach myśleć o przyszłości po tych wypowiedziach głownego ideolo "wszechpolaków"(????). Odpowiedz Link Zgłoś