Dodaj do ulubionych

Wardziński Posłem ? Komedia!

01.08.15, 12:29
"Waldemar Wardziński będzie ubiegał się o mandat posła w jesiennych wyborach parlamentarnych. Jak donosi “Rzeczpospolita” były prezydent Ciechanowa ma pojawić się na listach Platformy Obywatelskiej w okręgu płocko – ciechanowskim.

Według nieoficjalnych informacji dziennika na płockiej liście “jedynkę” ma otrzymać Michał Kamiński, dwójką ma być obecna posłanka Ewa Gapińska, a trzecie miejsce ma przypaść właśnie Waldemarowi Wardzińskiemu. Co ciekawe ze startu w wyborach miał zrezygnować poseł Mirosław Koźlakiewicz."
Obserwuj wątek
    • 01-ciech Re: Wardziński Posłem ? Komedia! 02.08.15, 10:44
      Świetnie - POpisowski "misiek" i jeden z nielicznych prezydentów miast nie POtrafiących utrzymać swojego stanowiska. ZaPOwiada się ciekawy wynik. Pewnikiem "misiek" zrobi dużo dla naszego regionu ...
      • androj5 Re: Wardziński Posłem ? Komedia! 02.08.15, 21:32
        Nie dopuśćmy do tego aby zasłaniał się immunitetem poselskim. Ten pan nie został jeszcze rozliczony z rządów Ciechanowem i gwałtownym przyborem na kontach bankowych. Trzeba dać szansę człowiekowi aby rozliczył się uczciwie z przeszłości i udowodnił że jest nie winny, że to o czym mówi się na mieście to bzdury.......
        • 01-ciech Re: Wardziński Posłem ? Komedia! 03.08.15, 13:04
          "Trzeba dać szansę człowiekowi aby rozliczył się uczciwie z przeszłości i udowodnił że jest nie winny, że to o czym mówi się na mieście to bzdury..." - widzę, że Androj jest niepoprawnym optymistą!
          • pierwszy.obywatel Re: Wardziński Posłem ? Komedia! 03.08.15, 20:52
            Wybór między Wardzińskim a Kosińskim to był wybór między cholerą a dżumą o tym pisałem w czasie wyborów.
            Podtrzymuję to nadal a co za tym idzie daję szansę ex prezydentowi ,że ma szansę zostać wybranym choćby z refleksji wielu wyborców ,że Kosiński to żaden tam ósmy cud świata.

Jak co do tej pory nie rozliczono PO w mieście czego gorącym zwolennikiem był Kosiński.
            • 01-ciech Re: Wardziński Posłem ? Komedia! 05.08.15, 09:19
              Skalkuluj sobie szanse naszego "byłego". Przy niewątpliwie mniejszej ilości mandatów przypadających na PełO w nowym sejmie głosy oddane w Ciechanowie na W.W. "zasilą" wynik "misia" lub POsłanki z Płocka. Ciechanowski przedstawiciel startujący z 3 miejsca nie ma najmniejszych szans na wybór. Ciechanowianie powinni ulokować swoje sympatie wyborcze na zupełnie innej liście, z której będzie miał szanse ciechanowski polityk. Oddanie (czytaj: "zmarnowanie") głosu wyborczego na W.W. spowodować może, że żaden ciechanowianin nie znajdzie się w Sejmie ...
    • pierwszy.obywatel Re:Kamiński Posłem ? komedia! 05.08.15, 21:01
      Nadal stawiam na Wardzińskiego bo majac w cv bycie 12 lat prezydentem Ciechanowa jest lepszym argumentem dla lemingów niż bycie zdrajcą PiSu jako spadochroniarz.
      Nawet lemingi mają odruch wstrętu do takich person jak spocony, tłusty Kamiński.
      W ostatnich wyborach zapewne podrasowanych jak to sie mówi ładnie by nie powiedzieć fałszowano było tak" Na listę PO zagłosowało tam 64889 osób, w tym na Michała Kamińskiego - 23264."
      • 01-ciech Re:Kamiński Posłem ? komedia! 08.08.15, 19:59
        Jednak KC PO POstawił na inną osobę jako "jedynkę". Nie znam "gościa" i mi to ogólnie POwiewa, ale niech ciechanowianie dobrze się zastanowią oddając swoje głosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka