angel303 30.09.16, 09:00 mam pytanie, czy tego dnia w Ciechanowie jest organizowany strajk kobiet???? Miasta w całej Polsce mobilizują się w tym temacie. Czy Panie jadą do stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
androj5 Re: Strajk 3.10 !!!! 30.09.16, 11:39 95% społeczeństwa Polski deklaruje chrześcijaństwo, jak to się ma do aborcji i akcji strajkowych w celu utrzymania prawa do aborcji? Czas odpowiedzieć sobie jak traktujemy Prawo Naturalne czyli ustanowione przez Boga( choćby Dekalog na początek), a jak prawo stanowione gdzie przewaga komunistek, feministek i innych uważających się za ,,wyzwolone" pań w parlamencie może uchwalić wszystko, korzystają z tego że taka moda, że kobieta.......i tak dalej.Stawanie po stronie przeciwników Prawa Boga przystoi jak widać komuchom i innym zaprzańcom z KODem na czele, nie przystoi ludziom wierzącym, i nie jest to temat do dyskusji. Pozdrawiam braci i siostry w Chrystusie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0025 Re: Strajk 3.10 !!!! 30.09.16, 12:03 O mądry wyznawco PiSu poznaj prawdziwe tłumaczenie Dekalogu, później się wypowiedz. Cieszy mnie fakt (takie moje podejrzenie), że nikt z Twoich bliskich nie miał doczynienia z ciężkim upośledzeniem u dziecka i nie przeżył brutalnego gwałtu... nie wszyscy maja takie szczęście. Poza tym żaden facet mi będzie rządził mądra kobieta, bo to nie ciemnogród jaki tacy jak Wy chcą zrobić z naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Strajk 3.10 !!!! 30.09.16, 17:55 Jest taki argument przeciw aborcji,że każdy wypowiadający się za aborcją bez ograniczeń mógł zostać kiedyś wyskrobany i dziś nie mieć głosu,więc niech da szansę każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mon02 Re: Strajk 3.10 !!!! 01.10.16, 15:04 Chętnie wzięłabym udział w jakimś proteście, po południu. Może jakoś spontanicznie ustalić godzinę i spotkajmy się w centrum miasta. Żeby było jasne, dla niektórych, nie popieram aborcji, ale jestem z wolnym wyborem. A obecny porządek prawny w tej materii bardzo mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
jahala Re: Strajk 3.10 !!!! 03.10.16, 12:58 do androj5 - nalezy czytać ze zrozumieniem! prawo wyboru a nie prawo do aborcji! to są dwie różne sprawy! Poczytaj lekarzy z prawa i lewa na ten temat i wyrób sobie zdanie swoje i nie papuguj jak naiwniak! Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Strajk 3.10 !!!! 03.10.16, 18:16 Prawo do wyboru między CZYM: zabić czy nie? Gratuluję zrozumienia. Bzdur nie pisz! Odpowiedz Link Zgłoś