28gosc 19.04.17, 00:00 Instytut kardiologii Anin uśmierca czy leczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s11p Re: ik anin 19.04.17, 09:56 Wiesz - wydaje mi się iż potrzebny Ci dobry psychiatra . Instytut to zakład - gdzie pracują najmądrzejsi medycy więc idź na kardiologię do Ciechanowa to zobaczysz różnicę. Ale najpierw odwiedź DR FERENCA Odpowiedz Link Zgłoś
baletnica85 Re: ik anin 23.04.17, 17:19 Z tego co widzę to tobie jest potrzebny dobry psychiatra. Jeśli nie masz wiedzy na jakiś temat to nie zaśmiecać forum swoimi bzudrnymi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
migi-123 Re: ik anin 19.04.17, 19:16 leczy i ratuje zycie. Wspaniała opieka specjalistów Mam bardzo dobe wspomnienia sprzed 5 lat Dr. Religa /syn/ wspaniały lekarz ale i człowiek uratował zycie mojemu męzowi który naa stole miał jeszcze zawał . STAN był krytyczny dziśzyje i czuje sie dobrze. Nikt nie wziął nawet czekoladek ,pielegniarki wspaniałe . Anin tak niedaleko Ciechanowa a inny świat kultura lekarzy przychodzą na salę przedstawiaja sie mówią że bedąoperować ,Dziękujemy BOGU że tam trafiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
28gosc Re: ik anin 19.04.17, 22:18 Zgadzam się z tym bo do 2012roku byli lekarze specjaliści,a teraz zostali nieuki nawet sami pacjeci mówią ze to nie ten sam instytut co kiedyś był. Odpowiedz Link Zgłoś