Dodaj do ulubionych

MKS CIECHANÓW

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 09:22
Piszcie wszytko co myślicie : wady, zalet, co należałoby zmienić, co wam się
podoba, jak oceniacie nowego trenera ??? itp. itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:23
      A mam takie pytanie kto jest tym nowym trenerem, bo już zgłupiałem???
      • Gość: działacz Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:50
        Pan Muziński
        • Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:04
          Pan Zbigniew jest trenerem już prawie cały rok. Myślałem, że się coś w tym
          tygodniu dziwnego pozmieniało. Druzyna gra dobrze, na pewno szkoda remisów, ale
          w sumie nadal sześć punktów straty do Mazowsza Płock. Są szanse, że wiosną
          będzie OK. Ale właśnie jak będzie na wiosnę, miasto ma dawać mniej pieniędzy na
          klub, co na to działacze? Czy nie mogą znaleźć jakiegoś jednego silnego
          sponsora. Coby mógł Ciechanów dochować się jak to kiedyś mówił w Ciechanowie
          sam prezes Listkiewicz chociaż trzeciej ligii? Nad Łydynią rodzą się zdolni
          gracze jak choćby Nawotczyński, Mierzejewski, Malarz. Jak takich piłkarzy choć
          na dłużej zatrzymać????
    • Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:26
      Panie działaczu? Czemu się pan nie odzywa? Czemu Ciechanów nie może mieć
      drużyny na poziomie. Mam jeszcze pytanie. Czy to prawda,że trener Muziński
      zrezygnował z funkcji trenera? Takie dochodzą mnie dziwne słuchy?
      • Gość: Ciechan Re: MKS CIECHANÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.11.04, 04:08
        Wywalcie na zbitą mordę tego nieudacznika Mosakowskiego,oddelegowanego przez WW
        do naprawy ciechanowskiej piłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka