Gość: działacz IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 09:22 Piszcie wszytko co myślicie : wady, zalet, co należałoby zmienić, co wam się podoba, jak oceniacie nowego trenera ??? itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:23 A mam takie pytanie kto jest tym nowym trenerem, bo już zgłupiałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:50 Pan Muziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:04 Pan Zbigniew jest trenerem już prawie cały rok. Myślałem, że się coś w tym tygodniu dziwnego pozmieniało. Druzyna gra dobrze, na pewno szkoda remisów, ale w sumie nadal sześć punktów straty do Mazowsza Płock. Są szanse, że wiosną będzie OK. Ale właśnie jak będzie na wiosnę, miasto ma dawać mniej pieniędzy na klub, co na to działacze? Czy nie mogą znaleźć jakiegoś jednego silnego sponsora. Coby mógł Ciechanów dochować się jak to kiedyś mówił w Ciechanowie sam prezes Listkiewicz chociaż trzeciej ligii? Nad Łydynią rodzą się zdolni gracze jak choćby Nawotczyński, Mierzejewski, Malarz. Jak takich piłkarzy choć na dłużej zatrzymać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: MKS CIECHANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:26 Panie działaczu? Czemu się pan nie odzywa? Czemu Ciechanów nie może mieć drużyny na poziomie. Mam jeszcze pytanie. Czy to prawda,że trener Muziński zrezygnował z funkcji trenera? Takie dochodzą mnie dziwne słuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechan Re: MKS CIECHANÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.11.04, 04:08 Wywalcie na zbitą mordę tego nieudacznika Mosakowskiego,oddelegowanego przez WW do naprawy ciechanowskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś