Dodaj do ulubionych

Pomóż Sri Lance

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.02.05, 18:52
W sobotę i w niedzielę imprezy, z których dochód będzie przeznaczony na pomoc
Sri Lance! Pamiętajcie! Poza tym disco juz dzisiaj!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Pomóż Sri Lance IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.02.05, 19:00
      OOOO nie! Właśnie się dowiedziałam, że disco odwołali!!! :((( Ale koncert jutro
      JEST!!!
    • Gość: anal & tik nervovy A może : POMÓŻ POLSCE !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:22
      Kolejny przekręt fundacji .
      • Gość: Gosia Re: A może : POMÓŻ POLSCE !!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.02.05, 19:27
        Jakiej fundacji? Człowieku, to ludzie z Krasiniaka organizują! Spiskowa teoria
        dziejów nie istnieje, opamiętaj się!
    • Gość: tutejszy Re: Pomóż Sri Lance IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.02.05, 20:42
      Syngalezi i Tamilowie najbardziej potrzebują nowych karabinów maszynowych
      marki "Kałasznikow", dobrze by było, żeby były produkcji
      radomskiego "Łucznika", amunicji do tychże automatów oraz granatów, trotylu,
      min przeciwpiechotnych i radiostacji UKF, przydadzą się też noktowizory oraz
      lornetki. Po za tym niezbędne są tam również pieniądze, najlepiej dolary USA w
      małych nominałach na zakupy bieżące i opłacanie wywiadowców.
    • Gość: MELOMAN Re: Pomóż Sri Lance IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.02.05, 10:11
      Koncert Ścierańskiego był rewelacyjny! Najlepszy z koncertów jakie do tej pory
      można było usłyszeć w naszym prowincjonalnym miasteczku!!!
      • osa89 Re: Pomóż Sri Lance 13.02.05, 13:17
        A dzisiaj o 19.00 w Zaciszu degustacja potraw z Indii. Ja idę! Zwłaszcza
        dlatego, że będzie gotował nasz nauczyciel angielskiego z Gimnazjum STO - pan
        MUNI! Nie macie pojęcia jak on gotuje! Rewelacja! W dodatku na angielskim
        uczyliśmy sie przyżądzać kurczaka w sosie curry i teraz jest to moja popisowa
        potrawa. Mam nadzieję, że wieczorem da Pan popis swoich umiejętności!
        Pozdrawiam!
        • Gość: łasuch Re: Pomóż Sri Lance IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:04
          Jak smakowało?
          • Gość: koneser Re: Pomóż Sri Lance IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.02.05, 00:30
            było wyśmienite żarcie i pyszna herbatka...
            • matis78 Re: Pomóż Sri Lance 17.02.05, 11:09
              poza tym wielkie brawa dla tych młodych ludzi, którzy podjęli sie
              organizacji!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka