Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:44 Ile zarabia się na TKT.Wiem, że stawka jest 4.33 netto za godz.Jak to wychodzi miesięcznie.Czy pracuje się w soboty i niedziele.Dziękuję za informacje.Nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:29 podpowiedzcie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:29 masz ok 120 godzin w miesiącu. raz więcej raz mniej. wszystkie niedziele wolne i święta. nie ma zmian nocnych. co 2 sobota pracująca. zarobki ok 550 zł bez premii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:16 Jak często zdażają się te premie i jakie to są pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tepsiarz Re: Tpsa IP: 212.160.172.* 20.03.05, 13:38 Comiesięczna premia może osiągnąć nawt 100% pensji (max 85% indywidualnej i 15% grupowej) zależy od ilości i rzadziej jakości sprzedaży usług TP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:17 Tak wogóle to CKT a nie TKT (Centrum Kampani Telefonicznych). Pracowałem prawie rok w tym dziale i uważam, że o ile ma sie troche wrodzonej żyłki handlowca to premia bedzie na pożądku dziennym. Nie przypominam sobie żebym przynajmniej jednego miesiąca takiej premi nie otrzymał. Zawsze walczyłem o 100% - czasami konczyło sie na 50 % lub 60% ale jednak jakaś była. P.s. w zdobyciu premi może przeszkadzać tylko zupełnie nie nadająca sie do jakiego kolwiek zarządzania zasobami ludzkimi kadra kierownicza... blondyny na stanowisku kierowników sekcji, które jako egzamin weryfikacyjny musiały zaliczyć jedynie "francuski" są naprwde niebywale tempe. Natomiast jedyny kierownik który pomagał pracownikom (kierownik działu D.R. ) podobno już nie pracuje.... Pozdro dla CKT - niech sprzedaż będzie z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:36 a największe premie są za ortografię -patrz post krzyśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okis Re: Tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 01:38 premie za ortografię? o interpunkcię faktycznei można się tu przyczepić... widzę, że typowy szpak z Ciebie - dużo kraczesz ale niestety bez sensu - spadaj szpaku Odpowiedz Link Zgłoś