Dodaj do ulubionych

RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE

18.03.05, 19:51
Obserwuj wątek
    • msiinternauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE 18.03.05, 19:51
      • msiinternauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.05, 19:57
        Radiostrada kończy swoją działalnośc w Ciechanowie już nawet przestała dokonywać
        napraw awarii. Wszystkim klientom tej firmy współczuję i jednocześnie zapraszam
        do naszej sieci im szybciej się Państwo zdecydujecie tym szybciej zostaniecie
        podłączeni do sieci która dba o klieta i zapewnia zdecydowanie lepszy poziom usług.
        Pozdrawiam
        internauta@nternauta.org.pl
        radek-kw@wp.pl
        • Gość: radiofan Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 19.03.05, 16:46
          nędzny prowokatorze...i tak nikogo nie zanęcisz (buhahahaha)
        • Gość: radiofan Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 19.03.05, 16:46
          nędzny prowokatorze....i tak nikogo nie zanęcisz na tej szajs;)))(buhahahahah)
          • Gość: Fiord Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:07
            Msiinternauto ty matole! myślisz ,że tak sie klijentów zdobywa he he he!!!Musisz
            byc strasznym imbecylem!
    • Gość: Sebastian Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.05, 18:46
      Forum Pan nie umie sie posluzyc a 'powazna' (;)) niby firme prowadzi?
      Gratuluje tupetu. Ehh...

"Radiostrada kończy swoją działalnośc w Ciechanowie już nawet przestała
      dokonywać napraw awarii. Wszystkim klientom tej firmy współczuję i jednocześnie
      zapraszam do naszej sieci im szybciej się Państwo zdecydujecie tym szybciej
      zostaniecie podłączeni(..)"

Panie Radku - troszke wiecej kultury i zdrowej rywalizacji a nie wieszanie psow
      na konkurencji bo nie tak sie prowadzi interesy. Mam nadzieje ze uwolnienie
      Lokalnej Petli Abonenckiej oraz poczynania Ery / NASKu spowoduja znikniecie
      takich firmemek jak Radiostrada / MSI Internauta / Plus z naszego lokalnego
      rynku. To co jest Panska firma oferuje ciezko nazwac komercyjna czy juz w ogole
      profesjonalna usluga.

"do sieci która dba o klieta i zapewnia zdecydowanie lepszy poziom usług"

Lepszy znaczy sie ze lacznosc ze swiatem posiadacie nieco lepsza bo przez lacza
      PKP? A co z reszta - ciagle padajaca infrastruktura i wrazliwoscia na podsluch?
      No ale to juz bylo troszke nizej, niech zainteresowani siegna do archiwum.

Odlaczanie kilku klientow przez zabieranie czesci urzadzen infrastruktury z
      piwnic/dachow i przekladanie ich tam gdzie inne urzadzenie sie zepsulo bo w tym
      bloku jest wiecej uzytkownikow nazwywa Pan 'dbaloscia o klienta'? Wmawianie
      uzytkownikowi ze musi zaplacic abonament za kilka miesiecy choc 'technicy' jak
      ich Pan kiedys dumnie nazwal wlozyli do komputera karte ktora nie miala praw
      dzialac nazywa Pan 'zdecydowanie lepszym poziomem'?

Troszke samokrotyki prosze sobie zafundowac.
      Nie pozdrawiam.
      • Gość: blondynka Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.03.05, 18:50
        a może wiesz gdzie można się podłączyć ja mam neta w PLUSIE i jestem zdegustowna
        • Gość: msiinternauta do Pana Sebastiana IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:37
          Poczekamy zobaczymy. Nie mam pojęcia skąd ma pan te chore informacje ale są
          niezgodne z prawdą (na marginesie chyba wiem kim jesteś więc proszę żebyś się
          odemnie odczepił i zajmij się pracą a nie oczernianiem mnie jakimiś chorymi
          zrzutami)
          Jeśli chodzi o techników to myślę że są dużo lepsi od ciebie bo ty potrafisz
          tylko kłapać...... ciekawy jestem co umiesz naprawdę, ciekawy jestem co byś
          zrobił przy najprostrzym linku radiowym???? podejrzewam że ugrzązłbyś przy
          pierwszym problemie sierotko.
          Jeśli chodzi o radiostradę to prawda zadzwoń i sobie sprawdź
          Również nie pozdrawiam
          • Gość: Sebastian Re: do Pana Sebastiana IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.03.05, 11:33
            "Poczekamy zobaczymy. Nie mam pojęcia skąd ma pan te chore informacje ale są
            niezgodne z prawdą (na marginesie chyba wiem kim jesteś więc proszę żebyś się
            odemnie odczepił i zajmij się pracą a nie oczernianiem mnie jakimiś chorymi
            zrzutami)"

Studia skonczylem jakis czas temu i zajmuje sie praca, a zarzuty nie sa chore,
            nie odbiegajmy od glownego tematu. Watpie zeby Pan mnie znal, gdyz ja Pana nie
            znam i nie zamierzam chyba poznawac. Wziecie urzadzenia radiowego z Reutta 4
            gdzie bylo tylko kilku klientow i przeniesienie go na blok obok (bodajze na
            Reutta 16) gdzie tych klientow bylo znacznie wiecej przy awarii. Wiem bo akurat
            moj znajomy tam mieszka i byl baaardzo wkurzony jak sie o tym dowiedzial. Jest
            jeszcze wiecej klientow ktorych zrobil Pan w przyslowiowego balona, prosze nie
            wypierac sie swoich poczynan, to bardzo niehonorowe. Wiem, ze wlasciwoscia
            czlowieka jest sie mylic, ale tylko glupca - w bledzie trwac i mu zaprzeczac.

"Jeśli chodzi o techników to myślę że są dużo lepsi od ciebie bo ty potrafisz
            tylko kłapać...... ciekawy jestem co umiesz naprawdę, ciekawy jestem co byś
            zrobił przy najprostrzym linku radiowym???? podejrzewam że ugrzązłbyś przy
            pierwszym problemie sierotko."

Prosze nie obrzucac mnie blotem ani wyzywac od jakis sierotek - mam oboje
            rodzicow. Poza tym nie pamietam zebysmy przechodzili na 'Ty'.
            Sprawa wyglada tak, ze zrobilem w swoim zyciu juz kilka takich sieci radiowych
            ale zawsze bylem swiadomy tego co robie i wykonywalem takie rzeczy dla ludzi,
            uswiadamiajac im slabosci tych rozwiazan. Nigdy nie zdecydowalem sie na
            swiadczenie uslug komercyjnych, po prostu wykonywalem kilka takich sieci dla
            chcacych tego ludzi.

"Jeśli chodzi o radiostradę to prawda zadzwoń i sobie sprawdź"

Nie kwestionuje tego ze oni zlewaja klientow jeszcze bardziej niz Pan, po
            prostu to nieladnie taka antyreklame robic.
        • Gość: msiiinternauta do blondynki IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:39
          to zależy gdzie mieszkasz napisz na e-meil
          Podrawiam
          • zyga222 Re: do blondynki 08.04.05, 20:11
            no hey powiem ci jedno poszukaj firmy Neo-Net jak chcesz to podam ci nr do nich
            naprawde polecam wstawilem swoj watek na stronke pozdrawiam
        • Gość: otto Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:50
          jest jeszcze neo-net
    • Gość: Syfon Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 02:20
      Zaraz zaraz a APCOM przy basenie oni mają radiówkę!!! Co tu duzo mówić, działa a
      ludziska się cieszą i nie kosztuje majątku! pozdrawiam APCOMowców!Tak trzymać hehe!
      • Gość: Maciek INTERNAUTA LIPA NA MAXA ! ! ! ! ! ! ! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 01:10
        jezeli ktos sie zdecyduje/zdecydowal na INTERNAUTĘ to szczerze współczuję, ja
        osobiście polecam NEOSTRADĘ.... cena niewiele wyższa od INTERNAUTY a dostep
        bezawaryjny!!! czego nie mozna powiedziec o Panu radku ciagle przyjezdzajacym
        swoja Vectra i laptopem.... dzieki za takie dzialanie! WOLE TEPSE...........
        • Gość: paweł Re: INTERNAUTA LIPA NA MAXA ! ! ! ! ! ! ! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:55
          MIESZKAM NA PUŁTUSKEI MAM NEO-NET I NIE NARZEKAM I ZA NISKĄ CENE
    • Gość: cas Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.com.pl / 195.117.122.* 22.03.05, 06:07
      • Gość: internauta Panie Maćku IP: *.chello.pl 22.03.05, 08:04
        Panie Maćku Vectrą to ja nie jeżdżę od ponad roku i od tamtej pory to w sieci
        zmieniło się mnustwo rzeczy, a zresztą co pan może o tym wiedzieć. Poza tym
        wyjaśni mi pan dlaczego klienci rezygnują z pana wspaniałej neostrady i
        przychodzą do nas i wkońcu są zadowoleni z netu coraz wicej jest takich
        przypadków ale Pan o tym nie wie bo jest Pan nie wtemacie skoro pamięta pan
        sytuację z przed roku. A jeżeli chodzi o sytuację z przed roku to każde nowe
        przedsięwzięcie prześladują problemy rodzenia się w bólach, ale co Pan może o
        tym wiedzieć.
        Powodenia z neostradką.
        p.s. Neostrada tańsz hehe ale nie liczysz abonamentu za telefon który musisz
        mieć 35 zł a nie każdy chce mieć ten telefon przy dzisiejszych cenach komurek.
        więc można powiedzieć że neostrada kosztuje 59 + 35= 94 zł netto czyli 114,68
        brutto a my mamy to i więcej bo bez limitów za 64,05 brutto.
        Więc przekalkuluj zanim coś napiszesz.
        Narka
        • Gość: orto malden grafia Re: Panie Maćku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:51
          ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
        • Gość: krzysiek Re: Panie Maćku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:22
          Witam!
          Również kożystalem kiedyś z Internauty...
          Mimo, że ta sieć jest o wiele lepsza od podobno juz byłej radiostrady to i tak
          NEO jest lepsza.
          Powiem tak.: kiedy byłem klientem MSI Internauta w czasie ładowania sie systemu
          mocno zaciskałem kciuki z nadzieją, że net ruszy.... czasami ruszał ale nie
          zawsze....
          Przy NEO takich problemów nie mam. Net działa zawsze kiedy chcę.
          Delikatnym ośmieszaniem się z Pana strony jest wypowiedź:
          "więc można powiedzieć że neostrada kosztuje 59 + 35= 94 zł netto czyli 114,68"
          Myślę, że zdecydowana większość pana klientów również kożysta z abonamentu TP
          s.a.
          Nie słyszałem aby ktos rezygnował z TP na pana kożyść... o odwrotnych
          sytuacjach słyszałem nawet nie jednokrotnie.
          Kiedy nasze kochane Państwo zniosło vat na net tp sa nie zmieniła ceny netto,
          pan natomiast z tego co pamietam perfidnie zmienił cene netto tak, że dla
          klientów nic się nie zmieniło...
          Wiem, że chciał by się pan wylansowac na pożądnego partynera ale prosze mi
          uwierzyć..pan i pańska firma nie jesteście tak dobrzy jak wam się to wydaje
          Pozdrawiam
          • Gość: internauta dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 22.03.05, 19:04
            Nie piszę że jestem idealny ale nie jestem złym operatorem starm się cały czas
            poprawiać jakość swoich usług na tyle na ile pozwalają mi na to finanse cały
            czas coś w niej zmieniam i zapewniam pana że to co reprezentowaliśmy rok czy dwa
            lata temu jest nieporuwnywalne z tym co reprezentujemy dziś, nie wiem kiedy pan
            kożystał z naszych usług i gdzie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie
            sytuacji żeby klient modlił sie przed kompem żeby net ruszył, ma poprostu
            działać i koniec jeśli tak nie jest to klient dzwoni i jeszcze tego samego dnia
            u niego jesteśmy najpóźniej dnia następnego. NEO ci działa i ok ja nie mówię że
            ta usługa nie działa, ona działa ale nie wszędzie i uwierz mi sa klienci którzy
            nie chcą mieć do czynienia z tpsą i są tacy którzy likwidują telefony
            stacjonarne i tacy którzy nie chcą wogóle mieć telefonów stacjonarnych,więc nie
            sądzę żeby powiedzenie że neostarda kosztuje 59+34=93 zł netto było
            ośmieszeniem się (to tylko zależy od tego jak na to patrzysz) . Zależy co kto
            sobie ceni większość moich klientów nie zrezygnuje dla tpsa choćby ze względu na
            limity, dodatkową sieć lan , czy właśnie konieczność montażu telefonu a jeżeli
            chodzi o jakość to jeżeli tpsa nie zrobi nic w tym kierunku to w przeciągu 2-3
            miesięcy moj usługa będzie dwa razy szybsza i o 30-40% tańsza od usług tpsa bez
            żadnych limitów oczywiście.
            Pozdrawiam
            Radek
            • Gość: krzysiek Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:01
              Być może... tej wypowiedzi Pana nie będę kwestionował ( no może tylko te mało
              płynne przejście na per ty ;-) ).
              Ja pamiętam, że kiedy byłem Pana klientem net mi często przestawał działać...

Patrząc na to z perspektywy czasu przyznaje się do jednego błędu....
              Nauczony beznadziejną obsługą klienta, brak reakcji na jakiekolwiek awarie i
              ostetntacyjne "zlewanie" wszystkich dookoła przez firmę Radiostrada poprostu w
              razie potrzeby nie kontaktowałem się z dostawcą - to był chyba jednak mój błąd -
              może w tedy wszystko potoczyło by się inaczej.
              Nie zmienia to jednak postaci rzeczy, że z Neo jestem zadowolony.
              Mam pytanie... Ile w tej chwili, gdy Vat spowrotem powrócił abonament kosztuje
              u Pana? neostrada w tej chwili to 71,98 brutto.
              Pozdrawiam

p.s. Dziękuje za dosyć łagodny ton odpowiedzi ;-)
              • Gość: internauta Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 22.03.05, 20:56
                Cieszę się że potrafimy rozsądnie wymienić argumenty nie ubliżając sobie bo jak
                widać wyżej nie wszyscy to potrafią.
                Jeżeli chodzi o ceny to na dzień dzisiejszy 128 z dodatkowymi gratisami czyli
                256 od 23 do 1.00 i 512 od 1 do 9.00 kosztuje 64.05 brutto ale już planujemy
                zmiany mianowicie chcemy za cenę 55 netto czyli 67,10 brutto dać klientom
                transferek symetryczny 256kbit jednak musimy najpierw przepowadzić sondę czy
                wszyscy sie na to zgodzą no i przygotować sie do tego technicznie a to potrwa
                jak wcześniej mówiłem jakieś 2 do 3 miesięcy więc myślę że będzie ok. A jeszcze
                odnośnie NEO Panu działa i chwała jej za to ale w wielu miejscach jest kicha
                totalna zwłaszcza w odegłości powyżej 2km od centrali a z serwisem w tpsa jest
                gorzej chyba jak w Radiostradzie (nie wiem znam z opowiadań klientów)
                P.S sory że się zagalopowałem z przejściem na ty :)
                Pozdrawiam
                Radek
                • Gość: krzysiek Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:11
                  Ja sie ostatnio zastanawiam czy nie powrócić do twojej sieci Radku ;-)....
                  możesz mi powiedzieć co to znaczy transrer symetryczny? nie jestem mistrzem i
                  powprostu nie wiem co to oznacza?

Pozdrawiam
                  • Gość: internauta Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:54
                    U nas masz 128 kbit ściągania i 128 kbit wysyłania a w radiostradziem masz
                    128kbit ściągania i 64 kbit wysyłania. Nasze łącze jest symetrzyczne radiostrady
                    jest asymetryczne.
                    Pozdrawiam
                    Radek
                    • zyga222 Re: dpotyczy powyższego postu 08.04.05, 20:18
                      Do internauty prosze cie nie piepsz głupot wiem jak to u ciebie chodzi a wiec
                      daj se siana
    • Gość: internauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 25.03.05, 17:24
      Jednak miałem rację podobno już dziś poława klientów radiostrady nie ma netu

Pozdrawiam. Wesołych Swiąt dla wszystkich internautów
    • Gość: cas Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.com.pl / 195.117.122.* 26.03.05, 07:42
      Co mam zrobić, zeby się przenieść do Internauty? Trzeba chyba wypowiedzieć umowę Radiostradzie? A jak to wygląda od strony technicznej?
      • Gość: Procek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 11:37
        Po co do internauty? Nie czytaliście postów powyżej! Jest jeszcze radiówka w
        Ciechu i to było pisane o niej.
        • Gość: xx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.03.05, 10:43
          a może jakieś konkretniejsze adresy bardzo mnie to interesuje
          • Gość: Radiówa Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:50
            Apcom Poland 170tego Stycznia 58a (kawiarenka internetowa) zasówa necik oj zasówa!
            • Gość: xx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.03.05, 07:39
              i podłanczają wszystkim? wszędzie? bo to chyba zależy gdzie się mieszka
              • Gość: internauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 31.03.05, 15:47
                WIdzę że gość który namawia was tka bardzo do apcomu to jego właściciel ja
                przynajmniej na temat działającej konkurencji się nie wypowiadam więc sami
                zadecydujcie albo pujdziecie do kawiarenki internetowej i podłączycie się na
                neostradzie w kilkanaści komputerów do jednego punktu gdzieś tam albo
                skontaktujecie się z nami i podłączycie się do sieci która ma w ciechu już 7
                punktów dostępowych i buduje kolejne aby każdy klient miał dobry net.
                Pozdrawiam
                Radek
                e-meil
                radek-kw@wp.pl
                zapraszam
    • Gość: DoWszystkichiRadka Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:58
      ty jednak dupek jestes albo zdesperowany leszcz!!! Jakie kilkanascie komputerów
      ? Dowiedz sie sam o co biega a może sam skorzystasz!!! jam korzystam i jest
      wypas! Jeżeli chodzi o punkty to panowie z apcom wszystko wytłumaczą po prostu
      bez ściemy i bajery! A ty koles podajesz tylko ciągle swój e-mail! i zapraszasz
      ! Radeczek zaprasza ! Już bardzo dużo osób wypowiedziało się w swych postach na
      temat internuty! Wskaz mi proszę coś o apcom ,że lipa albo ściema no proszę! Ma
      działać i działa. kaska nie duża i jest nie duża ( 49zł) chyba nie za wiele
      zważywszy na to , że klikasz i stronaka odpalona, poczta 3 sek. Czego więcej ?
      Transfer przy sciąganiu np. sterów 200 kb.!!! i co ? przestan reklamowac swoje
      badziewie i weź się z robotę cieniasie informatyczny!!! Pozdro dla ludzi dla
      których net to część życia ( wesołego zycia) Buzka
      • Gość: internauta do Pana z Apcomu IP: *.chello.pl 01.04.05, 12:16
        Skoro taki mocny jesteś to co sie tak stresujesz i mi ubliżasz ja się do twojego
        poziomu zniżał nie będę a nie słychąć bo o apkomie bo trudno żeby 15 klientów
        nie zadowolić no niech bedzie nawet na 2Mbit dslu wśrór ponad 300 klientów
        zawsze znajdzie się niezadowolony/a lub konkurencja która chętnie widziała by
        mój koniec.
        Więc sory gościu ale więcej na tym forum dyskutował nie będę bo prócz ubliżania
        i jakiś chorych pomówień nic tu nie osiągnę. a jka coś do mnie masz to zadzwoń
        ja się nie ukrywam meil jest poprostu wygodniejszy ale jakbardzo chcesz to
        proszę zadzwoń
        604 774 738

Wtedy powiesz co myślisz a ja tobie.

Pozdrawiam
        wszystkich internautów
        ciebie Panie z Apcomu nie pozdrawiam
        pa
        • Gość: DoWszystkichiRadka Re: do Pana z Apcomu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:05
          nie jestem z Apcomu tylko klijentem tej firmy! Skoro ty tak sie reklamujesz to
          ja piszę o nich ponieważ jestem bardzo zdowolony z ich usług! Więc nie ubliżaj
          mi anie tej firmie bo skorzystam z tego nr. tel i porozmawiamy w cztery oczy!
          Jestem tylko ich klijentem! Ale z ciebie musi być supcio biznesman skoro
          wdajesz sie w jakies rozmowy na forum i robisz sobie "reklamę" w ten sposób!
    • Gość: max Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:14
      Nie interesuje mnie zadna z wyzej wymienionych firm gdyz dostep do internetu
      juz mam, ale czytajac ten watek i wypowiedzi pana Internauty zauwazam ze z
      kazdym postem dobija sobie do trumny kolejny gwozdz. Mnie taka pseudoreklama
      zdecydowanie by zniechecila, a oczernianie innych firm to tylko niezdrowa
      konkurencja, ktora nikomu jeszcze nie wyszla na dobre. Proponuje panu
      Internaucie przeczytanie choc jednej ksiazki z glupiego marketingu, bo choc
      doglebnie to zazwyczaj bzdury, jednak podstawy sa madre :)
      • Gość: Procek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:07
        Max jestes bardzo mądry ! Sam nie wiem co ten facio wyprawia! chyba naprawde
        mysli ,że ludzie z tej innej firmy nie maja co robic tylko sie zbłaźniac jak on
        na forum! weź sie lepiej za robote i odczep sie od innych!
    • Gość: Felo Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:26
      Inter' na 'auta się przeżuć! he he he
    • Gość: max Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: 195.117.122.* 02.04.05, 13:10
      Tak to prawda, że radiostrada się zwija. Od 14 kwietnia zostaną wszyscy bez
      netu Przejąć chce ją internauta, a Plus już się reklamuje po klatkach.Czy są
      to "firmy" godna zufania? Z czyich usług można skorzystać? Jaki jest adres
      siedziby sieci? jaki jest cennik usług:opłata stała, aktywacja, itp. Kogo
      polecacie?
      • Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.04.05, 16:34
        nie polecam PLUSA sam mam net w plusie i rezygnuje jest wolny zablokowane
        programy z właścicielem nie można się dogadać wiecznie zdziwiony nie wie
        dlaczego nie jego wina itd lepsza chyba neostrada pozdrowionka
        • Gość: plus Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:32
          drogi kliencie xxx - to nie Ty rezygnujesz u nas z netu, tylko my rozwiązujemy
          umowę z Tobą. Dobrze wiesz czemu, więc nie pisz nieprawdy.
          • Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.localdomain / 213.77.7.* 06.04.05, 11:05
            dobrze wiecie że wszystko co napisane to prawda nawet nie cała a już mnustwo
            osób zrezygnowało z waszych usług
            • Gość: plus Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:30
              nie chcę przedłuzać tej bezowocnej dyskusji na forum, ale wybór firmy należy do
              klienta. Natomiast xxx kończy się umowa w tym miesiącu na nasz, a nie klienta
              wniosek. Zawsze można zrezygnować z usługi za 45 zł/mies.,bowiem jeśli klient
              chce robić w necie wszystko, musi zakupić usługę to mu oferującą i pewnie
              zapłacić wyższy abonament. Życzymy tylko dobrych usług wszystkim klientom od
              wszystkich firm. A do xx: należy co jakiś czas modernizować komputer oraz mieć
              dobry antyvirus.
              • Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:44
                Zgadzam sie z Toba. Jesli komus sie cos nie podoba to trzeba z tego rezygnowac.
                Ja mam PLUSA od 17 miesiecy i jestem zadowolony. Bardzo dobrze ze blokuja
                sciagaczy, ktorzy wala filmy w ilosci szokujacej, bo wiadomo, ze wtedy dla
                innych zostaje niewiele. Tak trzymajcie, lepiej stracic kilku klientow, niz
                kilkunastu. Chce powiedziec, ze u mnie net chodzi super i dziwie sie, ze ktos
                ma zastrzezenia. Niech lepiej sie zabezpieczy i przestanie za takie pieniadze
                wymagac rzeczy, za ktore musialby placic 2-3 razy tyle. Pozdrawiam. AW
              • Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.04.05, 16:41
                co do jednego się zgadzam ta rozmowa nie ma żadnego sensu zresztą nigdy nie
                miały sensu a modernizować faktycznie trzeba ale nie mój komputer i nie o
                mojego antywirusa się martwić bo myślę że mam lepszego
                • Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:20
                  Czlowieku, opanuj sie !
                  Ja mam w dupie twoje antywirusy i w dupie mam co myslisz o Plusie. Dla mnie
                  wazne jest co ja o tym mysle, a twoje zdanie obchodzi mnie tyle co zeszloroczny
                  snieg ! To dla jasnosci. Mowie tylko, ze jestem z niego zadowolony i wolalbym,
                  zebys nie opowiadal glupot, o ktorych byc moze nie masz zielonego pojecia
                  (wolny net, blokowane programy). Zycze ci tylko, zeby rozwiazali z toba umowe,
                  dobrze by sie stalo..dla wszystkich
                  • Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:23
                    Nie rozumiem tylko jak mozna srac we wlasne koryto, ale to typowa polska
                    przypadlosc. Dla ulatwienia myslenia twojego mozgu pragne powiedziec, ze 2+2=4
                    (dwa plus dwa rowna sie cztery), ale to chyba zbyt dla ciebie skomplikowane.
                    podro AW
            • Gość: ADAM Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:09
              POPJERAM CIE JAKA TO SIEĆ KTÓRA ZEZYGNUJE Z KIJENTÓW BO KORZYSTAJĄ DUŻO Z NETU
              TO CO NAJLEPIEJ PODŁĄCZYĆ NETA PŁACIĆ ABONAMENT I NIE KORZYSTAĆ BO SIĘ SIEĆ
              BLOKUJE CO ZA GÓWNO I CHAMSTWO
              • Gość: plusik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:38
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • zyga222 Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE 08.04.05, 21:03
                  na temat właściciela sie nie wypowiadam bo to nie moja sprawa maja troche racji
                  trzeba ograniczyć ściągalność ale z drógej strony po to jest net a by z niego
                  korzystać w końcu jest dla ludzi a nie po to że by tylko pocztę odbierać i na
                  gg posiedzieć
                • Gość: tomek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:36
                  Kolego, pragnę Cie poinformować, że będziesz musiał odpowiedzieć za swoje
                  słowa. W poniedziałek poczynię odpowiednie kroki prawne.
                  • Gość: tomek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:37
                    Tobyło do człowieka, którego nick brzmi "plusik"
    • Gość: INTERNAUTA Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 03.04.05, 21:01
      Po licznych starciach w wielu postach napisałem w jednym z nich że więcej się
      nie będę tu wypowiadał ale jak co niektórych czytam too..... Więc podkreślę
      jeszcze raz bardzo ważną rzecz to nie ja zaczołem wojnę i to nie ja zaczołem
      ubliżać i wyzywać kogokolwiek przeczytajcie uważnie zanim zaczniecie wydawać osądy.
      • Gość: olo Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:44
        jak ja to czytam to kartofle mni gnija w piwnicy,jak macie takie problemy to
        zalozcie sobie neostrade i juz po poroblemie.NEOSTRADA JEST OK.POZDRAWIAM
        • paprik221 Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE 11.04.05, 10:27
          od pierwszego przechodze z 640 kb/s na 2mb ,wciaz mi malo,W-LAN'y tak ale nie w
          Cechanowie,ehh kiedys wsiade w samochod i porozbrajam te wasze....ehhkkmm
          wirleeesyyy i skonczy sie gadanie kto sie lepiej prowadzi etc...:] gr33tz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka