msiinternauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.05, 19:57 Radiostrada kończy swoją działalnośc w Ciechanowie już nawet przestała dokonywać napraw awarii. Wszystkim klientom tej firmy współczuję i jednocześnie zapraszam do naszej sieci im szybciej się Państwo zdecydujecie tym szybciej zostaniecie podłączeni do sieci która dba o klieta i zapewnia zdecydowanie lepszy poziom usług. Pozdrawiam internauta@nternauta.org.pl radek-kw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiofan Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 19.03.05, 16:46 nędzny prowokatorze...i tak nikogo nie zanęcisz (buhahahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiofan Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.122.* 19.03.05, 16:46 nędzny prowokatorze....i tak nikogo nie zanęcisz na tej szajs;)))(buhahahahah) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiord Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:07 Msiinternauto ty matole! myślisz ,że tak sie klijentów zdobywa he he he!!!Musisz byc strasznym imbecylem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.05, 18:46 Forum Pan nie umie sie posluzyc a 'powazna' (;)) niby firme prowadzi? Gratuluje tupetu. Ehh... "Radiostrada kończy swoją działalnośc w Ciechanowie już nawet przestała dokonywać napraw awarii. Wszystkim klientom tej firmy współczuję i jednocześnie zapraszam do naszej sieci im szybciej się Państwo zdecydujecie tym szybciej zostaniecie podłączeni(..)" Panie Radku - troszke wiecej kultury i zdrowej rywalizacji a nie wieszanie psow na konkurencji bo nie tak sie prowadzi interesy. Mam nadzieje ze uwolnienie Lokalnej Petli Abonenckiej oraz poczynania Ery / NASKu spowoduja znikniecie takich firmemek jak Radiostrada / MSI Internauta / Plus z naszego lokalnego rynku. To co jest Panska firma oferuje ciezko nazwac komercyjna czy juz w ogole profesjonalna usluga. "do sieci która dba o klieta i zapewnia zdecydowanie lepszy poziom usług" Lepszy znaczy sie ze lacznosc ze swiatem posiadacie nieco lepsza bo przez lacza PKP? A co z reszta - ciagle padajaca infrastruktura i wrazliwoscia na podsluch? No ale to juz bylo troszke nizej, niech zainteresowani siegna do archiwum. Odlaczanie kilku klientow przez zabieranie czesci urzadzen infrastruktury z piwnic/dachow i przekladanie ich tam gdzie inne urzadzenie sie zepsulo bo w tym bloku jest wiecej uzytkownikow nazwywa Pan 'dbaloscia o klienta'? Wmawianie uzytkownikowi ze musi zaplacic abonament za kilka miesiecy choc 'technicy' jak ich Pan kiedys dumnie nazwal wlozyli do komputera karte ktora nie miala praw dzialac nazywa Pan 'zdecydowanie lepszym poziomem'? Troszke samokrotyki prosze sobie zafundowac. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.03.05, 18:50 a może wiesz gdzie można się podłączyć ja mam neta w PLUSIE i jestem zdegustowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msiinternauta do Pana Sebastiana IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:37 Poczekamy zobaczymy. Nie mam pojęcia skąd ma pan te chore informacje ale są niezgodne z prawdą (na marginesie chyba wiem kim jesteś więc proszę żebyś się odemnie odczepił i zajmij się pracą a nie oczernianiem mnie jakimiś chorymi zrzutami) Jeśli chodzi o techników to myślę że są dużo lepsi od ciebie bo ty potrafisz tylko kłapać...... ciekawy jestem co umiesz naprawdę, ciekawy jestem co byś zrobił przy najprostrzym linku radiowym???? podejrzewam że ugrzązłbyś przy pierwszym problemie sierotko. Jeśli chodzi o radiostradę to prawda zadzwoń i sobie sprawdź Również nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: do Pana Sebastiana IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.03.05, 11:33 "Poczekamy zobaczymy. Nie mam pojęcia skąd ma pan te chore informacje ale są niezgodne z prawdą (na marginesie chyba wiem kim jesteś więc proszę żebyś się odemnie odczepił i zajmij się pracą a nie oczernianiem mnie jakimiś chorymi zrzutami)" Studia skonczylem jakis czas temu i zajmuje sie praca, a zarzuty nie sa chore, nie odbiegajmy od glownego tematu. Watpie zeby Pan mnie znal, gdyz ja Pana nie znam i nie zamierzam chyba poznawac. Wziecie urzadzenia radiowego z Reutta 4 gdzie bylo tylko kilku klientow i przeniesienie go na blok obok (bodajze na Reutta 16) gdzie tych klientow bylo znacznie wiecej przy awarii. Wiem bo akurat moj znajomy tam mieszka i byl baaardzo wkurzony jak sie o tym dowiedzial. Jest jeszcze wiecej klientow ktorych zrobil Pan w przyslowiowego balona, prosze nie wypierac sie swoich poczynan, to bardzo niehonorowe. Wiem, ze wlasciwoscia czlowieka jest sie mylic, ale tylko glupca - w bledzie trwac i mu zaprzeczac. "Jeśli chodzi o techników to myślę że są dużo lepsi od ciebie bo ty potrafisz tylko kłapać...... ciekawy jestem co umiesz naprawdę, ciekawy jestem co byś zrobił przy najprostrzym linku radiowym???? podejrzewam że ugrzązłbyś przy pierwszym problemie sierotko." Prosze nie obrzucac mnie blotem ani wyzywac od jakis sierotek - mam oboje rodzicow. Poza tym nie pamietam zebysmy przechodzili na 'Ty'. Sprawa wyglada tak, ze zrobilem w swoim zyciu juz kilka takich sieci radiowych ale zawsze bylem swiadomy tego co robie i wykonywalem takie rzeczy dla ludzi, uswiadamiajac im slabosci tych rozwiazan. Nigdy nie zdecydowalem sie na swiadczenie uslug komercyjnych, po prostu wykonywalem kilka takich sieci dla chcacych tego ludzi. "Jeśli chodzi o radiostradę to prawda zadzwoń i sobie sprawdź" Nie kwestionuje tego ze oni zlewaja klientow jeszcze bardziej niz Pan, po prostu to nieladnie taka antyreklame robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msiiinternauta do blondynki IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:39 to zależy gdzie mieszkasz napisz na e-meil Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyga222 Re: do blondynki 08.04.05, 20:11 no hey powiem ci jedno poszukaj firmy Neo-Net jak chcesz to podam ci nr do nich naprawde polecam wstawilem swoj watek na stronke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:50 jest jeszcze neo-net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syfon Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 02:20 Zaraz zaraz a APCOM przy basenie oni mają radiówkę!!! Co tu duzo mówić, działa a ludziska się cieszą i nie kosztuje majątku! pozdrawiam APCOMowców!Tak trzymać hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek INTERNAUTA LIPA NA MAXA ! ! ! ! ! ! ! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 01:10 jezeli ktos sie zdecyduje/zdecydowal na INTERNAUTĘ to szczerze współczuję, ja osobiście polecam NEOSTRADĘ.... cena niewiele wyższa od INTERNAUTY a dostep bezawaryjny!!! czego nie mozna powiedziec o Panu radku ciagle przyjezdzajacym swoja Vectra i laptopem.... dzieki za takie dzialanie! WOLE TEPSE........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: INTERNAUTA LIPA NA MAXA ! ! ! ! ! ! ! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:55 MIESZKAM NA PUŁTUSKEI MAM NEO-NET I NIE NARZEKAM I ZA NISKĄ CENE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cas Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.com.pl / 195.117.122.* 22.03.05, 06:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Panie Maćku IP: *.chello.pl 22.03.05, 08:04 Panie Maćku Vectrą to ja nie jeżdżę od ponad roku i od tamtej pory to w sieci zmieniło się mnustwo rzeczy, a zresztą co pan może o tym wiedzieć. Poza tym wyjaśni mi pan dlaczego klienci rezygnują z pana wspaniałej neostrady i przychodzą do nas i wkońcu są zadowoleni z netu coraz wicej jest takich przypadków ale Pan o tym nie wie bo jest Pan nie wtemacie skoro pamięta pan sytuację z przed roku. A jeżeli chodzi o sytuację z przed roku to każde nowe przedsięwzięcie prześladują problemy rodzenia się w bólach, ale co Pan może o tym wiedzieć. Powodenia z neostradką. p.s. Neostrada tańsz hehe ale nie liczysz abonamentu za telefon który musisz mieć 35 zł a nie każdy chce mieć ten telefon przy dzisiejszych cenach komurek. więc można powiedzieć że neostrada kosztuje 59 + 35= 94 zł netto czyli 114,68 brutto a my mamy to i więcej bo bez limitów za 64,05 brutto. Więc przekalkuluj zanim coś napiszesz. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orto malden grafia Re: Panie Maćku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:51 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Panie Maćku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:22 Witam! Również kożystalem kiedyś z Internauty... Mimo, że ta sieć jest o wiele lepsza od podobno juz byłej radiostrady to i tak NEO jest lepsza. Powiem tak.: kiedy byłem klientem MSI Internauta w czasie ładowania sie systemu mocno zaciskałem kciuki z nadzieją, że net ruszy.... czasami ruszał ale nie zawsze.... Przy NEO takich problemów nie mam. Net działa zawsze kiedy chcę. Delikatnym ośmieszaniem się z Pana strony jest wypowiedź: "więc można powiedzieć że neostrada kosztuje 59 + 35= 94 zł netto czyli 114,68" Myślę, że zdecydowana większość pana klientów również kożysta z abonamentu TP s.a. Nie słyszałem aby ktos rezygnował z TP na pana kożyść... o odwrotnych sytuacjach słyszałem nawet nie jednokrotnie. Kiedy nasze kochane Państwo zniosło vat na net tp sa nie zmieniła ceny netto, pan natomiast z tego co pamietam perfidnie zmienił cene netto tak, że dla klientów nic się nie zmieniło... Wiem, że chciał by się pan wylansowac na pożądnego partynera ale prosze mi uwierzyć..pan i pańska firma nie jesteście tak dobrzy jak wam się to wydaje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 22.03.05, 19:04 Nie piszę że jestem idealny ale nie jestem złym operatorem starm się cały czas poprawiać jakość swoich usług na tyle na ile pozwalają mi na to finanse cały czas coś w niej zmieniam i zapewniam pana że to co reprezentowaliśmy rok czy dwa lata temu jest nieporuwnywalne z tym co reprezentujemy dziś, nie wiem kiedy pan kożystał z naszych usług i gdzie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie sytuacji żeby klient modlił sie przed kompem żeby net ruszył, ma poprostu działać i koniec jeśli tak nie jest to klient dzwoni i jeszcze tego samego dnia u niego jesteśmy najpóźniej dnia następnego. NEO ci działa i ok ja nie mówię że ta usługa nie działa, ona działa ale nie wszędzie i uwierz mi sa klienci którzy nie chcą mieć do czynienia z tpsą i są tacy którzy likwidują telefony stacjonarne i tacy którzy nie chcą wogóle mieć telefonów stacjonarnych,więc nie sądzę żeby powiedzenie że neostarda kosztuje 59+34=93 zł netto było ośmieszeniem się (to tylko zależy od tego jak na to patrzysz) . Zależy co kto sobie ceni większość moich klientów nie zrezygnuje dla tpsa choćby ze względu na limity, dodatkową sieć lan , czy właśnie konieczność montażu telefonu a jeżeli chodzi o jakość to jeżeli tpsa nie zrobi nic w tym kierunku to w przeciągu 2-3 miesięcy moj usługa będzie dwa razy szybsza i o 30-40% tańsza od usług tpsa bez żadnych limitów oczywiście. Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:01 Być może... tej wypowiedzi Pana nie będę kwestionował ( no może tylko te mało płynne przejście na per ty ;-) ). Ja pamiętam, że kiedy byłem Pana klientem net mi często przestawał działać... Patrząc na to z perspektywy czasu przyznaje się do jednego błędu.... Nauczony beznadziejną obsługą klienta, brak reakcji na jakiekolwiek awarie i ostetntacyjne "zlewanie" wszystkich dookoła przez firmę Radiostrada poprostu w razie potrzeby nie kontaktowałem się z dostawcą - to był chyba jednak mój błąd - może w tedy wszystko potoczyło by się inaczej. Nie zmienia to jednak postaci rzeczy, że z Neo jestem zadowolony. Mam pytanie... Ile w tej chwili, gdy Vat spowrotem powrócił abonament kosztuje u Pana? neostrada w tej chwili to 71,98 brutto. Pozdrawiam p.s. Dziękuje za dosyć łagodny ton odpowiedzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 22.03.05, 20:56 Cieszę się że potrafimy rozsądnie wymienić argumenty nie ubliżając sobie bo jak widać wyżej nie wszyscy to potrafią. Jeżeli chodzi o ceny to na dzień dzisiejszy 128 z dodatkowymi gratisami czyli 256 od 23 do 1.00 i 512 od 1 do 9.00 kosztuje 64.05 brutto ale już planujemy zmiany mianowicie chcemy za cenę 55 netto czyli 67,10 brutto dać klientom transferek symetryczny 256kbit jednak musimy najpierw przepowadzić sondę czy wszyscy sie na to zgodzą no i przygotować sie do tego technicznie a to potrwa jak wcześniej mówiłem jakieś 2 do 3 miesięcy więc myślę że będzie ok. A jeszcze odnośnie NEO Panu działa i chwała jej za to ale w wielu miejscach jest kicha totalna zwłaszcza w odegłości powyżej 2km od centrali a z serwisem w tpsa jest gorzej chyba jak w Radiostradzie (nie wiem znam z opowiadań klientów) P.S sory że się zagalopowałem z przejściem na ty :) Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:11 Ja sie ostatnio zastanawiam czy nie powrócić do twojej sieci Radku ;-).... możesz mi powiedzieć co to znaczy transrer symetryczny? nie jestem mistrzem i powprostu nie wiem co to oznacza? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: dpotyczy powyższego postu IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:54 U nas masz 128 kbit ściągania i 128 kbit wysyłania a w radiostradziem masz 128kbit ściągania i 64 kbit wysyłania. Nasze łącze jest symetrzyczne radiostrady jest asymetryczne. Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
zyga222 Re: dpotyczy powyższego postu 08.04.05, 20:18 Do internauty prosze cie nie piepsz głupot wiem jak to u ciebie chodzi a wiec daj se siana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 25.03.05, 17:24 Jednak miałem rację podobno już dziś poława klientów radiostrady nie ma netu Pozdrawiam. Wesołych Swiąt dla wszystkich internautów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cas Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.com.pl / 195.117.122.* 26.03.05, 07:42 Co mam zrobić, zeby się przenieść do Internauty? Trzeba chyba wypowiedzieć umowę Radiostradzie? A jak to wygląda od strony technicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 11:37 Po co do internauty? Nie czytaliście postów powyżej! Jest jeszcze radiówka w Ciechu i to było pisane o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.03.05, 10:43 a może jakieś konkretniejsze adresy bardzo mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiówa Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:50 Apcom Poland 170tego Stycznia 58a (kawiarenka internetowa) zasówa necik oj zasówa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.03.05, 07:39 i podłanczają wszystkim? wszędzie? bo to chyba zależy gdzie się mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 31.03.05, 15:47 WIdzę że gość który namawia was tka bardzo do apcomu to jego właściciel ja przynajmniej na temat działającej konkurencji się nie wypowiadam więc sami zadecydujcie albo pujdziecie do kawiarenki internetowej i podłączycie się na neostradzie w kilkanaści komputerów do jednego punktu gdzieś tam albo skontaktujecie się z nami i podłączycie się do sieci która ma w ciechu już 7 punktów dostępowych i buduje kolejne aby każdy klient miał dobry net. Pozdrawiam Radek e-meil radek-kw@wp.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoWszystkichiRadka Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:58 ty jednak dupek jestes albo zdesperowany leszcz!!! Jakie kilkanascie komputerów ? Dowiedz sie sam o co biega a może sam skorzystasz!!! jam korzystam i jest wypas! Jeżeli chodzi o punkty to panowie z apcom wszystko wytłumaczą po prostu bez ściemy i bajery! A ty koles podajesz tylko ciągle swój e-mail! i zapraszasz ! Radeczek zaprasza ! Już bardzo dużo osób wypowiedziało się w swych postach na temat internuty! Wskaz mi proszę coś o apcom ,że lipa albo ściema no proszę! Ma działać i działa. kaska nie duża i jest nie duża ( 49zł) chyba nie za wiele zważywszy na to , że klikasz i stronaka odpalona, poczta 3 sek. Czego więcej ? Transfer przy sciąganiu np. sterów 200 kb.!!! i co ? przestan reklamowac swoje badziewie i weź się z robotę cieniasie informatyczny!!! Pozdro dla ludzi dla których net to część życia ( wesołego zycia) Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta do Pana z Apcomu IP: *.chello.pl 01.04.05, 12:16 Skoro taki mocny jesteś to co sie tak stresujesz i mi ubliżasz ja się do twojego poziomu zniżał nie będę a nie słychąć bo o apkomie bo trudno żeby 15 klientów nie zadowolić no niech bedzie nawet na 2Mbit dslu wśrór ponad 300 klientów zawsze znajdzie się niezadowolony/a lub konkurencja która chętnie widziała by mój koniec. Więc sory gościu ale więcej na tym forum dyskutował nie będę bo prócz ubliżania i jakiś chorych pomówień nic tu nie osiągnę. a jka coś do mnie masz to zadzwoń ja się nie ukrywam meil jest poprostu wygodniejszy ale jakbardzo chcesz to proszę zadzwoń 604 774 738 Wtedy powiesz co myślisz a ja tobie. Pozdrawiam wszystkich internautów ciebie Panie z Apcomu nie pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoWszystkichiRadka Re: do Pana z Apcomu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:05 nie jestem z Apcomu tylko klijentem tej firmy! Skoro ty tak sie reklamujesz to ja piszę o nich ponieważ jestem bardzo zdowolony z ich usług! Więc nie ubliżaj mi anie tej firmie bo skorzystam z tego nr. tel i porozmawiamy w cztery oczy! Jestem tylko ich klijentem! Ale z ciebie musi być supcio biznesman skoro wdajesz sie w jakies rozmowy na forum i robisz sobie "reklamę" w ten sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:14 Nie interesuje mnie zadna z wyzej wymienionych firm gdyz dostep do internetu juz mam, ale czytajac ten watek i wypowiedzi pana Internauty zauwazam ze z kazdym postem dobija sobie do trumny kolejny gwozdz. Mnie taka pseudoreklama zdecydowanie by zniechecila, a oczernianie innych firm to tylko niezdrowa konkurencja, ktora nikomu jeszcze nie wyszla na dobre. Proponuje panu Internaucie przeczytanie choc jednej ksiazki z glupiego marketingu, bo choc doglebnie to zazwyczaj bzdury, jednak podstawy sa madre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:07 Max jestes bardzo mądry ! Sam nie wiem co ten facio wyprawia! chyba naprawde mysli ,że ludzie z tej innej firmy nie maja co robic tylko sie zbłaźniac jak on na forum! weź sie lepiej za robote i odczep sie od innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felo Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:26 Inter' na 'auta się przeżuć! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: 195.117.122.* 02.04.05, 13:10 Tak to prawda, że radiostrada się zwija. Od 14 kwietnia zostaną wszyscy bez netu Przejąć chce ją internauta, a Plus już się reklamuje po klatkach.Czy są to "firmy" godna zufania? Z czyich usług można skorzystać? Jaki jest adres siedziby sieci? jaki jest cennik usług:opłata stała, aktywacja, itp. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.04.05, 16:34 nie polecam PLUSA sam mam net w plusie i rezygnuje jest wolny zablokowane programy z właścicielem nie można się dogadać wiecznie zdziwiony nie wie dlaczego nie jego wina itd lepsza chyba neostrada pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:32 drogi kliencie xxx - to nie Ty rezygnujesz u nas z netu, tylko my rozwiązujemy umowę z Tobą. Dobrze wiesz czemu, więc nie pisz nieprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.localdomain / 213.77.7.* 06.04.05, 11:05 dobrze wiecie że wszystko co napisane to prawda nawet nie cała a już mnustwo osób zrezygnowało z waszych usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:30 nie chcę przedłuzać tej bezowocnej dyskusji na forum, ale wybór firmy należy do klienta. Natomiast xxx kończy się umowa w tym miesiącu na nasz, a nie klienta wniosek. Zawsze można zrezygnować z usługi za 45 zł/mies.,bowiem jeśli klient chce robić w necie wszystko, musi zakupić usługę to mu oferującą i pewnie zapłacić wyższy abonament. Życzymy tylko dobrych usług wszystkim klientom od wszystkich firm. A do xx: należy co jakiś czas modernizować komputer oraz mieć dobry antyvirus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:44 Zgadzam sie z Toba. Jesli komus sie cos nie podoba to trzeba z tego rezygnowac. Ja mam PLUSA od 17 miesiecy i jestem zadowolony. Bardzo dobrze ze blokuja sciagaczy, ktorzy wala filmy w ilosci szokujacej, bo wiadomo, ze wtedy dla innych zostaje niewiele. Tak trzymajcie, lepiej stracic kilku klientow, niz kilkunastu. Chce powiedziec, ze u mnie net chodzi super i dziwie sie, ze ktos ma zastrzezenia. Niech lepiej sie zabezpieczy i przestanie za takie pieniadze wymagac rzeczy, za ktore musialby placic 2-3 razy tyle. Pozdrawiam. AW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.04.05, 16:41 co do jednego się zgadzam ta rozmowa nie ma żadnego sensu zresztą nigdy nie miały sensu a modernizować faktycznie trzeba ale nie mój komputer i nie o mojego antywirusa się martwić bo myślę że mam lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:20 Czlowieku, opanuj sie ! Ja mam w dupie twoje antywirusy i w dupie mam co myslisz o Plusie. Dla mnie wazne jest co ja o tym mysle, a twoje zdanie obchodzi mnie tyle co zeszloroczny snieg ! To dla jasnosci. Mowie tylko, ze jestem z niego zadowolony i wolalbym, zebys nie opowiadal glupot, o ktorych byc moze nie masz zielonego pojecia (wolny net, blokowane programy). Zycze ci tylko, zeby rozwiazali z toba umowe, dobrze by sie stalo..dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:23 Nie rozumiem tylko jak mozna srac we wlasne koryto, ale to typowa polska przypadlosc. Dla ulatwienia myslenia twojego mozgu pragne powiedziec, ze 2+2=4 (dwa plus dwa rowna sie cztery), ale to chyba zbyt dla ciebie skomplikowane. podro AW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:09 POPJERAM CIE JAKA TO SIEĆ KTÓRA ZEZYGNUJE Z KIJENTÓW BO KORZYSTAJĄ DUŻO Z NETU TO CO NAJLEPIEJ PODŁĄCZYĆ NETA PŁACIĆ ABONAMENT I NIE KORZYSTAĆ BO SIĘ SIEĆ BLOKUJE CO ZA GÓWNO I CHAMSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga222 Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE 08.04.05, 21:03 na temat właściciela sie nie wypowiadam bo to nie moja sprawa maja troche racji trzeba ograniczyć ściągalność ale z drógej strony po to jest net a by z niego korzystać w końcu jest dla ludzi a nie po to że by tylko pocztę odbierać i na gg posiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:36 Kolego, pragnę Cie poinformować, że będziesz musiał odpowiedzieć za swoje słowa. W poniedziałek poczynię odpowiednie kroki prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:37 Tobyło do człowieka, którego nick brzmi "plusik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INTERNAUTA Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.chello.pl 03.04.05, 21:01 Po licznych starciach w wielu postach napisałem w jednym z nich że więcej się nie będę tu wypowiadał ale jak co niektórych czytam too..... Więc podkreślę jeszcze raz bardzo ważną rzecz to nie ja zaczołem wojnę i to nie ja zaczołem ubliżać i wyzywać kogokolwiek przeczytajcie uważnie zanim zaczniecie wydawać osądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:44 jak ja to czytam to kartofle mni gnija w piwnicy,jak macie takie problemy to zalozcie sobie neostrade i juz po poroblemie.NEOSTRADA JEST OK.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
paprik221 Re: RADIOSTRADA ZWIJA ŻAGLE 11.04.05, 10:27 od pierwszego przechodze z 640 kb/s na 2mb ,wciaz mi malo,W-LAN'y tak ale nie w Cechanowie,ehh kiedys wsiade w samochod i porozbrajam te wasze....ehhkkmm wirleeesyyy i skonczy sie gadanie kto sie lepiej prowadzi etc...:] gr33tz Odpowiedz Link Zgłoś