Dodaj do ulubionych

Dembowski wrocil do radia !!!jupiii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:05
Ludzie Bartuś wrócił da Radia Ciechanów !!!!!! Znów go usłyszy,y
codzinnie..Dyrekcja go przywrócila..słuchamy go włsanie z paczką i dostajemy
orgazumuuuuu... heheheh. Uwiezimy go w radio !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czarbna Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:12
      tego polaka to ubic ...nie czyta smsow.huuuuj ...ccccciiiii...wwww.puuupeeee.
      polaku...hiphop rzondzi...dyro katolika wie co obi i chce bartusia bo wie ze
      bartus mu kase przynosi.. i wyjzad na wies bo ci nie pozwolimy perowadzic
      audycjii..pa,ietaj bratku
      • Gość: ja Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:26
        A Polak trafił RMF.FM Posłuchajcie na www.rmf.fm
    • Gość: Beata Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:10
      Ja nie wiem czemu Wy młodzi robicie jakieś show...ten człowiek nie powinien
      pracowac w radio Katolickim. chyba pokazał już klasę na tym forum. Juz ja jak
      pwoiedzialam napiszę do ks. Biskupa. Złe nasienie zawze bedzie złym
      nasieniem.Nigdy się nie zmieni.
      • Gość: kopa Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: 213.199.253.* 02.04.05, 14:33
        a chcesz miec nasienie na twarzy...
        • Gość: Robek Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:43
          No, zauważyłem, że Bartek wrócił. Od razu się ciekawiej zrobiło i jest po co
          właczać radio. Widać z tego, że dyrektor KRC zna się na radiu i naprawdę zależy
          mu na dobrym poziomie programów.
          • Gość: roussos Re: Dembowski wrocil do radia !!!jupiii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:15
            młody też dostał za swoje mędrkowanie i nonszalancję.
            Marzyły mu się jakieś tam eski, łeski, a uswiadomił sobie, ze musi tkwić w tym
            grajdole.Niech za modlitwę się weźmie w radiu będzie pozytek z niego
            przynajmniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka