Dodaj do ulubionych

Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:46
Ciechanow to male miasteczko nic tu nie ma prawie zadnych pozadnych barow
rozrywek a nie same dla dziecie powinny byc cluby dla osob doroslych czyli 21
roku zycia a i zreszto zero fajnych sklepow z ciuchami tylko jak sa to samre
droge warszawska zdziera ceny a o butach nie wspomnie nic tu nie ma jedynie 2
sklwpy marta i kot he jeszce nam zostal tani dom mody tam sa fajne ciuszki i
nie spotykane i wcale nie wygladaja na chodzone poprostu trafiaja sie nowki
Obserwuj wątek
    • guciu83 Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu 03.08.05, 23:00
      ehh... Po przeczytaniu twójego postu pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to taka
      że w Ciechanowie nie ma też doobrych polonistów - takich którzy nauczyli by
      chociaż pisać po polsku.
      • Gość: Siwy Panie Guciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:53
        Nie liczy sie w jaki sposob text zostal napisany tylko co on reprezentuje
        • guciu83 Re: Panie Guciu 04.08.05, 00:01
          A ja uważam że jak na takie małe miasteczko to lakalików jest sporo...
          Ciechan, C@feteria, w dzień Panorama...

A malkontenci którzy siedzą w domu bo... bo siedzą zawsze będą wymyślać i
          marudzić...

Ciechanowskie lokale są w miare fajne, a klimat jaki w nich panuje zależy od
          nas samych
          • Gość: Siwy Re: Panie Guciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:07
            Toc ja nie pisze ze siedze w domu poprostu w takich dennych lokalach nie siedze
    • Gość: Siwy Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:51
      Zgadzam sie z tym tematem w tym miescie jest Wielki Smutek same 15-stki
      odjeb*****ne na 20-stki lokale jeszcze wiekszy dramat jedynie Ciechan gdzie
      jeszcze jest troche kultury ALE OGOLNIE DRAMAT NA RESORACH !!!!
    • Gość: Darek Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.08.05, 23:56
      Zgadzam sie w 100% z Siwym... Zero barów te co są raczej powinny nazywać sie
      wieczornym przedszkolem. No cóż zostaja imprezy domowe :P
      • Gość: Siwy Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:59
        Hehehe no ba Daro ze mna sie kazdy zgadza :P ,Pozdro dla Ciebie :) no widzisz w
        Ciechanowie same 15-stki moze tzreba jakas wyrwac :) moze da sie wychowac :)
        • Gość: Siwy Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:01
          Powiem tez ze te 15-stki juz wiedza o co chodzi,znaja sie na rzeczy :P wiedza
          co do czego sluzy :]
        • Gość: Darek Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.08.05, 00:05
          Wychowaniem niech zajmą sie rodzice;-) Ale jak widze to słabo im to wychodzi.
          Pozdrawiam wszystkie 15-stki w Ciechanowie.....
          • guciu83 Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu 04.08.05, 00:07
            a z tymi 15-stkami to dajcie se siana... poczekajcie rok to nie będzie znamion
            przestępstwa chociaż heheh
          • Gość: lida Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:09
            Oj robi sie gorąco nio zgadzam sie z chlopakami ze same 15-tki lataja z prawie
            golym tyłkiem i bluzeczkamy do pepka makijaz ostry i wyglada na 20 nio i moze
            wiecej i ciesz sie jak zobacza jakiegos chlopczyka kttory ma z niej polewkie
            • guciu83 Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu 04.08.05, 00:10
              ja nei wiem dlaczego ale ja ciągle "polwekie" mam z Ciebie heheeh
              • staryskate Re: Ciechanow nic tu nie ma nawet fajnego sklepu 04.08.05, 10:17
                hehe polonista
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka