5aga5 12.10.05, 12:05 Słyszałam że specjalizuje się w sprawach rodzinnych ( to córka znanej i dobrej w sprawach sądowych Malinowskiej ). Macie może jakieś informacje gdzie, kiedy przyjmuje i ile kosztuje porada? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kouru Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:28 ul. Kmicica 2 kolo Zamku. Są tam dwie kancelarie - jej i jej męża. Mogę śmialo polecić - fachowa obsluga i co najwazniejsze z efektem w postaci wygranej sprawy;)))korzystalam z uslug ale u mnie chodzilo o poprowadzenie calej sprawy wiec nie wiem ile kosztuje porada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:49 z prawie wszystkimi sędziami i prokuratorami jest na ty - lepszej rekomendacji chyba nie trzeba.Więc jeśli chcesz wygrać w ciechanowskim sądzie to tylko ona.Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kouru Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:45 Mysle ze nie chodzi o to czy ktos jest na "Ty" (tak nawiasem, to skad to wiesz? jestes z UB czy szpiegiem Mossadu?)czy nie ale o rzetelnosc, fachowosc i nie olewanie ludzi i to wlasnie daje rękojmie pozytywnego zalatwienia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Młoda Malinowska 13.10.05, 13:24 Wielkie dzięki. Póki co, potrzebuję porady ale nie wiadomo co bedzie w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Młoda Malinowska IP: 212.244.160.* 13.10.05, 14:07 a ja myslałem ze w sadzie to chodzi o sprawiedliwosc nie uklady i o to kto kogo zna i z kim jest na ty....ale jak widac jestem jeszcze naiwny!!!to nic moze kiedys dorosne! Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Młoda Malinowska 13.10.05, 14:23 W sądzie zawsze wszyscy się znają, lepiej lub gorzej. To przecież normalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiera Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:28 mnie pani Joasia broniła w sprawie karnej.... Jest naprawde świe4tna - cena przyzwoita Z czystym suieniem moge ją polecić pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:15 Skończcie z tą promocją. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 sowa 13.10.05, 22:35 Nie musisz czytać a tym bardziej pisać. Zadałam pytanie i życzliwe osoby mi odpowiadają. Po to chyba jest forum prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:50 To prymitywna pseudopromocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiera Re: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:09 a ty z konkurencji jestes? to żadna promocja tylko dobra rada dla pytającego czerwony nosku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:06 Taka młoda to ona wcale nie jest, a obiektem atrakcyjnym to już napewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnarook Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 06:33 Chyba jestes -jak to brzmi teraz po "europejsku" gejem ze tak piszesz. Niezla z niej d(...).Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Młoda Malinowska IP: *.wne.uw.edu.pl 14.10.05, 13:19 heh, masz kmiepskie informacje: J. Malinowska i G. Paczyńska - Malinowska nie są ze sobą spokrewnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:20 złe informacje masz Ty... Pani Joasia jest córką Państwa Malinowskich - adwokatów z ulicy nadrzecznej Odpowiedz Link Zgłoś