Gość: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:49 Wg ostatniego sondażu Polskiej Grupy Badawczej Kaczyński ma 50,2% a Tusk 49,8% poparcia!Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jortex Re: L.Kaczyński już prowadzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:55 Mam nadzieję, że Kaczyński zostanie prezydentem. Trzymam kciuki (no i oczywiście głosuję za nim w niedzielę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: L.Kaczyński już prowadzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:22 są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: L.Kaczyński już prowadzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:52 ty Jortex , wsioku , nie za nim a na niego , a ja na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jortex Re: L.Kaczyński już prowadzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:09 Intelygent się znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murator Re: L.Kaczyński już prowadzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:58 Jeśli w wielu miastach są tacy nieudolni pseudopolitycy PO jak Wardziński,to Kaczyński może być o wygraną spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxp1 Re: L.Kaczyński już prowadzi! 22.10.05, 12:32 ja również mam nadzieję, że zwycięży Kaczyński. Głosuję na NIEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu PO - gospodarka, PiS - polityka zagraniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:46 Rozumiem sojusz POPiS, ale w formie: PO ma premiera i marszałka sejmu, ma decydujący wpływ na gospodarkę (podatek liniowy, bardziej wolny rynek etc), natomiast PiS ma prezydenta i wpływ na politykę zagraniczną (twardsze stanowisko wobec Niemiec i UE). Uważam, że Tusk powinien się wycofać z kandydowania na prezydenta, a w zamian zyskałby w umowie z Kaczyńskimi premiera i marszałka sejmu. Niestety może być dokładnie odwrotnie- PiS weźmie się za gospodarkę (socjalistyczną niestety), a PO za politykę zagraniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: PO - gospodarka, PiS - polityka zagraniczna 22.10.05, 20:34 A słyszeliście o ciszy wyborczej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: PO - gospodarka, PiS - polityka zagraniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 09:15 Mówisz jak Janusz Korwin Mikke :) I chwała ci za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Zagłębie : Legia 0 : 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:07 Dla mnie zawsze bedzie prowadziła Legia a nie pseudo politycy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna `W HOŁDZIE DLA PAPIEŻA JANA PAWŁA II ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 07:01 głośniki www.papiez.max.boo.pl/papiez.html Odpowiedz Link Zgłoś