Dodaj do ulubionych

Smirnoff powraca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:33
Po latach milczenia na scenę powraca Smirnoff.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:40
      wywiad z zespołem www.ciechanow.net.pl/index.php?to=strony&page=304
      Ech to były czasy. Byłam młoda piękna i samotna:)
    • Gość: fan Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 02:30
      Już za tydzień koncert
      • Gość: vito Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:35
        Koncert-oj,jakie wielkie słowo dla dudniacych dupków!
    • Gość: skov Re: Smirnoff powraca IP: 213.199.253.* 22.10.05, 10:53
      stare dobre czasy, ehh....a pamiętacie TOB?
    • Gość: Kulfon Re: Smirnoff powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:58
      Sie bedzie dzialo!!!
      • Gość: heheheh Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:29
        to juz dzis
        • Gość: zbyszek Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:48
          no i działo się, Smirnmoff jak kiedyś - zagrał całą swoją mocą, michał we
          wspaniałej formie, gładki jak zwykle the best, Antośkiewicz junior doskonale.
          To nie był koncert to było wydarzenie muzyczne może nawet tego roku, oczywiście
          w Ciechanowie. Ważne że na koncert przyszło sporo ludzi z tamtych lat (jak to
          brzmi) wiele osób pamiętało teksty piosenek, niektórzy nawet śpiewali z
          Michalem. Atmosfera rodem z małych klubowych sal w latach 80. Mam nadzieję że
          Smirnoff zagra jeszcze.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka