Gość: muzykolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:33 Po latach milczenia na scenę powraca Smirnoff. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:40 wywiad z zespołem www.ciechanow.net.pl/index.php?to=strony&page=304 Ech to były czasy. Byłam młoda piękna i samotna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 02:30 Już za tydzień koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:35 Koncert-oj,jakie wielkie słowo dla dudniacych dupków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skov Re: Smirnoff powraca IP: 213.199.253.* 22.10.05, 10:53 stare dobre czasy, ehh....a pamiętacie TOB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulfon Re: Smirnoff powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:58 Sie bedzie dzialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:29 to juz dzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Smirnoff powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:48 no i działo się, Smirnmoff jak kiedyś - zagrał całą swoją mocą, michał we wspaniałej formie, gładki jak zwykle the best, Antośkiewicz junior doskonale. To nie był koncert to było wydarzenie muzyczne może nawet tego roku, oczywiście w Ciechanowie. Ważne że na koncert przyszło sporo ludzi z tamtych lat (jak to brzmi) wiele osób pamiętało teksty piosenek, niektórzy nawet śpiewali z Michalem. Atmosfera rodem z małych klubowych sal w latach 80. Mam nadzieję że Smirnoff zagra jeszcze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś