Gość: ja2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:56 Ale się jakiś rozżalony lewicowiec rozpisał dzisiaj w CC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magik1985 Re: Spowiedź młodego wilka 08.01.06, 16:48 A teraz rozżalony prawicowiec myśli jak tu napomnieć o tym, że to nie on napisał, tylko ten przeklęty komuch.We... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta Re: Spowiedź młodego wilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.01.06, 20:44 Co to znaczy "napomnieć o tym":)))? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Spowiedź młodego wilka 10.01.06, 09:39 wiem ze to nie po polsku ale się uczę;-P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch na karki Re: Spowiedź młodego wilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 06:18 Lewicowcy powstają wtedy jak nie potrafią sobie poradzić w kapitaliźmie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: Spowiedź młodego wilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:10 Dziwię się takim ludziom, jak ci opisani w tym artykule, i samemu autorowi też się dziwię, bo jak można w wieku 19-20 lat rozglądać się za przyszłością, którą tworzą im "koledzy" których oni popierają, a na samym końcu olewają ich. Naprawdę nie mogę zrozumieć tak młodych osób które na starcie swojego życia, swojej kariery już wplątuję się w jakieś układy i układziki. I nie dotyczy to tylko "lewej" strony politycznej, ale tych innch też. Na placach kolegów doleko nie dojedziecie, a najprędzej to z tych pleców spadniecie, i ślad po was zaginie. Życzę więcej samodzieloności Odpowiedz Link Zgłoś