Gość: ewa IP: 213.199.253.* 06.01.06, 18:47 może ktoś zna dobrego sprawdzonego dentystę, który by miał fajne podejście do dzieci oczywiście jestem wdzięczna za ewentualne namiary do niego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dentysta dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:50 pani Ania Kwiatkowska,przyjmuje we wtorki przy ul.Ściegiennego Odpowiedz Link Zgłoś
medicco Re: dentysta dla dzieci 08.01.06, 19:12 Pani Aldona Duraczyńska,przyjmuje na Tatarskiej w poniedziałki,środy i czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: dentysta dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:23 A nie wiecie czy któras z nich stosuje metody bezwiertłowe ???? Gdzie ta pani Kwiatkowska na Ściegiennego przyjmuje ???? W ktorym miejscu ???? Ja tylko odradzam pnią Kurczenko - na Gwardii Ludowej - vis a vis przedszkola. bardzo niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: dentysta dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:47 Ja polecam p. Soplińską, przyjmuje w swoim domu na osiedlu za pkp prawie na przeciw KOMFORTU na Sienkiewicza. Bardzo miła Pani i wiele dzieci do niej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: dentysta dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:43 Aguś, masz może telefon do tej dr. Soplińskiej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: dentysta dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:12 Pani Soplińska Magdalena przyjmuje na Przybosia a numer tel to :6737184 Odpowiedz Link Zgłoś