Gość: kris kristoferson IP: *.chello.pl 26.01.06, 18:19 witajcie, podobniez fajne sa imprezy w hotelu Zacisze ? cos wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:24 było interesująco, muzyka i parkiet-spuer, strzeżcie się napoju z beczki- piwo przypomina jedynie z ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremik Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:50 jak narazie imprezki sa tam fajne , niezłe laski sie tam kreca he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 09:27 Calkiem sympatycznie, moze poza tym ze niektorzy kelnerzy swiadomie oszukuja wydajac reszte w barze. Moze sami sobie portacaja napiwki? Troche mnie to denerwuje, bo gdy jedenmu zwrocilem na to uwage to mial do mnie wielka pretensje, ze go o to oskarzam, ale w koncu wydal tyle ile powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoga22 Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:17 imprezki są super, przede wszystkim dla tego, że nie ma guwniarstwa tak jak w Gawrze. są ludzie w normalnym wieku. :)i za to lubię tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:15 Moze imprezki sa niezle ale obsluga jest kiepska no i jedzenia tez nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonta Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:46 Całe to zacisze to tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem jak imprezki w tym lokalu ale bylam na weselach 2 i bylo beznadziejnie!!! KATASTROFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max A jak jest w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:50 Zacisze powoli zaczyna mi sie nudzic, a slyszalem ze w Baronie w restauracji tez sa organizowane jakies cotygodniowe imprezki. Moze ktos byl i podzieli sie swoimi spostrzezeniami. Jaki nastroj, muzyka i ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:27 Byłam w Zaciszu 2 razy w karnawale. Bawiłam się świetnie, dobry poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycha Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:13 Jedno słowo jakie mi przychodzi na myśl o ZACISZu to KATASTROFA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:09 Jedno słowo jakie mi przychodzi na myśl o Zysi to DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:56 Niestety, kolejna wizyta w Zaciszu i kolejne nieprzyjemne wspomnienia. Po pierwsze: kelner probowal mnie uraczyc piwem nalewajac je do brudnej szklanki (na dnie byla jeszcze pozostalosc poprzedniego klienta). Po drugie: na zamowionego drinka musialem upominac sie trzykorotnie zanim sam nie poszedlem do baru i sobie nie przynioslem. Myslelem ze to restauracja, a nie podrzedna speluna, a z jakosci obslugi przypomina ta druga :( Pracowalem kilka lat w branzy hotelowej w calej Polsce i takie zachowanie jak w Zaciszu byloby nie do pomyslenia, a gdyby sie cos takeigo zdarzalo to szybko odpowiedzialni poniesliby konsekwencje. Przykre to ale Ciechanow widocznie jeszcze duuzo musi sie rozwinac, przynajmniej w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycha Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:56 Drogi Mariuszu nie wiem czemu mnie tak obrazasz? Pytaja tu o zacisze wiec udzielam odpowiedzi bylam tam wiele razy u uwazam ze kazdy pobyt tam to katastrofa!! Mowie to szczerze. mam do tego prawo. A Ty co pracuesz tam ze nie dasz sie na ten temat normalnym ludziom wypowiedziec. Moze sam jestes DE... ?????????? chyba tak bo skoro tylko na tyle bylo Cie stac!! Odpowiedz Link Zgłoś