Dodaj do ulubionych

W KRC ... głucho...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:38
Witam wszystkich ...
Od kilku dni w KRC brakuje ... a to lewego kanału ... a to prawego ... ,a to
jest tak cichutko w jednym kanale(prawym) że ledwo co coś słychać ...
Chyba nikt z KRC nie słucha swojego radia ... ,bo po co ?? (jak jest do D...)

P.S. Widać,a raczej słychać jak "ojciec dyrektor" obciął fundusze na obsługę
techniczną ... ,ale kto będzie słuchać radia jedno kanałowego ?? hihihihihhihi
Obserwuj wątek
    • Gość: malvina Re: W KRC ... głucho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:58
      dokładnie, dzisiaj było cichutko
      • Gość: pijaczysko Re: W KRC ... głucho... IP: 213.199.253.* 31.01.06, 18:03
        Jak Wam tak potrzeba kanałów, to idźta na róg Gostkowskiej i 17-go Stycznia i
        se popatrzta z "bulwarów" na "Kanały". A i buzunka można chlasnąć ...
    • Gość: Piotr Re: W KRC ... głucho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:32
      ufff , mam to samo myślałem że radio mi pada a jednak nie:)
      • Gość: zbyszek Re: W KRC ... głucho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:04
        pod względem technicznym radio ciechanowskie leży od dawna, co jakiś czas
        pojawia się Gość który to próbuje do kupy sklecać ale na gruntowną reanimacje
        już chyba za późno, a kasy na wyamianę sprzętu nie ma. Brakuje technicznych
        podstaw ot chociażby urządzenie do automatycznego ustawiania poziomu głośności,
        często słychać raz ciszej raz głośniej, realizatorom nie chce się heblami
        kręcić i taki efekt.

Życze radiu z całego serca dobrego sponsora inaczej chyba się nie da.
        • Gość: Słuchacz Re: W KRC ... głucho... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:39
          Właśnie chyba kręcą heblami ... Wczoraj było słychać w lewym kanale ,dzisiaj w
          prawym ... hihihih a przez jakiś czas w obydwu ... Normalnie jajaja ...
          • Gość: słuchawka Re: W KRC ... głucho... IP: 213.199.253.* 03.02.06, 01:36
            Wieczorem mówili, że to poważna awaria (niezależna od nich)i że potrwa to
            jeszcze kilka dni...
            • ciech01 Re: W KRC ... głucho... 04.02.06, 09:26
              Ej, oby nam te radio nie wycichło do końca - czego ja będę słuchał!?
              Mam stare radyjko w pracy i odbieram tylo KRC i na długich - ale tam z dużymi
              zakłóceniami. Poza tym przyzwyczaiłem się słuchać o Ciechanowie a nie o np.
              Warszawce.
              • Gość: Rod S Re: W KRC ... głucho... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:12
                Narazie raczej nie ma obaw, że radio zamilknie. Awaria, która spowodowałą, że
                sygnał jest odbierany tylko w jednym kanale prawdobodobnie jeszcze troche
                potrwa.
                • Gość: Kpt. Jajec Re: W KRC ... głucho... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 15:20
                  Co było? Małe transformator za za 3 zł !!!!
    • Gość: Misiek Re: W KRC ... głucho... IP: *.chello.pl 04.02.06, 12:55
      Mają poważne kłopoty techniczne. Te wiadomości mam z pierwszej ręki. Padło im
      któreź z podstawowych urządzeń nadawczych. Podstawowych i wściekle drogich.
      Próbują je zreanimować, ale to nie jest łatwe. Mam nadzieję, że nie potrwa
      długo. Działajcie KRC, oby skutecznie!!!!!
      • Gość: Rod S Re: W KRC ... głucho... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:57
        Cos kiepskie informacje ma Twoja pierwsza reka.Pozdrawiam
      • Gość: mnietek Re: W KRC ... głucho... IP: 213.199.253.* 04.02.06, 14:01
        A ja zasłyszałem, że padła radiolinia, ale gdzie ona tam droga (30.000złotych)
        • Gość: Rod S Re: W KRC ... głucho... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:31
          Mnietek...ciepło:)
          • Gość: Kpt Jajec Re: W KRC ... głucho... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 15:16
            Już nie głucho
    • epox86 Re: W KRC ... głucho... 13.02.06, 18:38
      wczoraj znowu jeden kanał działał. Nie mogą już lepiej w mono nadawać?
    • fever18 Re: W KRC ... głucho... 04.03.06, 20:37
      krc to beznadziejne radio - beznadziejni ludzie tam pracują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka