pro_skiller 08.03.06, 21:02 Jak wszyscy wiemy w Toruniu wykryto ptasią grype, a ja przed chwilą widziałem martwego ptaka przy poliklinice i nie wiem co mam z tym zrobić. Dzwonić do sanepidu czy gdzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: Ptasia grypa 08.03.06, 21:03 szczerze to ja na twoim miejscu bym kogoś zaalarmował. Odpowiedz Link Zgłoś
bolec93 Re: Ptasia grypa 08.03.06, 21:10 Sero ales ty glupi. Toc to normalne na takiem mrozie!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
domineek Re: Ptasia grypa 08.03.06, 22:44 Te zwierzęta nas wykończą w końcu !!! Najpierw wściekłe krowy, teraz ptasia grypa i świńska gorączka. A co nas czeka w przyszłości ? Koci kaszel ??? Wiewiórcza biegunka ??? I tak wszyscy umrzemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
szatan80 Re: Ptasia grypa 09.03.06, 01:20 To nie ma co się śmiać. Trzeba to jak najszybciej zgłosić odpowiednim służbom a w IV Rzeczpospolitej jedynym obiektywnym medium jest RADIO MARYJA. Na pewno ksiądz dyrektor bedzie wiedział co z tym zrobić ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ciech01 Re: Ptasia grypa 11.03.06, 13:05 Zawsze wiedziałem, że blaszkodziobe doprowadzą ludzkość na skraj przepaści! (Blaszkodziobe to np.: kaczki, kaczory, łabędzie - w bajkach nazywane "brzydkimi kaczątkami" - i inne ptaszyska babrające się w mętnych wodach.) Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: Ptasia grypa 11.03.06, 13:08 a co sie stanie jak ptak kichnie na czlowieka??? Odpowiedz Link Zgłoś