28.07.06, 23:21
gdzie,udac sie do dobrego fryzjera w ciechanowie?
Obserwuj wątek
    • nie.gej Re: fryzjerzy 29.07.06, 20:51
      Polecam Layrenta.
      Fajne Dziewczynki :).
      • mrowka03 Re: fryzjerzy 30.07.06, 23:26
        a ja byłam ostatnio na Warszawskiej w "Beauty" i to jest to. Jak dla mnie ok.
        Na dodatek fajna atmosfera i ceny przystępne :)
    • fififi5 Re: fryzjerzy 31.07.06, 18:32
      Polecam na Sikorskiego, szybko, profesjonalnie i tanio.
      • niunia4321 Re: fryzjerzy 31.07.06, 20:43
        a ja polecam Sylwię...wiem, ze jest tam dość drogo,ale dla mnie bomba, jeszcze nie zawiodły mnie dziewczyny;)
        • kasia297 Re: fryzjerzy 01.08.06, 11:37
          martyna na batalionów chłopskich - super obsługa i profesjonalnie
          • cobra233 Re: fryzjerzy 01.08.06, 22:46
            ja zawsze chodzę na Pułtuską w domu bliźniaku. jest dobrze, tanio i miła obsługa
    • wesolek15 Re: fryzjerzy 10.08.06, 13:00
      tylko nie Sylwia drogo i coraz to gorsze dziewczyny polecam Kasie na
      sienkiewicza przy komforcie dobrze robi i niskie ceny
      • fever18 Re: fryzjerzy 10.08.06, 14:47
        >"polecam Kasie na sienkiewicza przy komforcie dobrze robi i niskie ceny"

hahaah ale to zabrzmiało:D:D
    • ciech26 Re: fryzjerzy 11.08.06, 01:14
      Sławka robi włosy najlepiej!w porownaniu do sylwii różnica w baleyag'u na
      długie włosy wynosi około 40zł. widziałam baleyage od sylwii, nie sądzę,że
      brzydki,ale to były dosłownie 4 pasemka za 120zł!!!!! litości!!!! a druga
      sprawa to fakt,że sylwia niby taki renomowany salon fryzjerski i kosmetyczny a
      na wizytówce mają napisane makijaż przez "rz" (trzy miechy temu brałam
      wizytówkę)jak to zobaczyłam to myślałam,że padne ze śmiechu!!!!!!!!! nie wiem
      czy warto wydawać kupę kasy u sylwii???
    • roksi25 Re: fryzjerzy 12.08.06, 18:43
      widzialam uczesanie slawki beznadzieja, jakis koltun na glowie, balejaz zamiast
      blondu jakies zolte pasma. niepolecam
      • ciech26 Re: fryzjerzy 16.08.06, 01:20
        hmm, wiesz jeszcze się taki nie urodził,żeby wszystkim "dogodził" :) niekażedmu
        będzie się podobało,a ja tylko wyraziłam swoje zdanie i tyle.
    • roksi25 Re: fryzjerzy 16.08.06, 22:12
      ja tez wyrazilam swoje zdanie i nie ma sie czym bulwersowac.A pozatym zacznij
      wormolowac inaczej zdania i nie zaczynac od:" slawka robi wlosy najlepjej!"
      jeszcze z wykrzyknikiem! jakbys zaczela od slow np; MOIM ZDANIEM . TO
      ROZUMIEM.PEWNIE ZE NIKT SIE NIE URODZIL.....
      • ciech26 Re: fryzjerzy 17.08.06, 01:15
        nie bulwersuje się nawet troszeńkę :)
        • 1k2o3 Re: fryzjerzy 25.12.06, 20:55
          ja polecam laurenta może i ceny nie są niskie ale profesionalny salon powinien
          się cenić

• anula_a Re: fryzjerzy 27.12.06, 07:33
      niestety w Ciechanowie brak dobrych fryzjerek,
      a te, które są potrafia obcinać tylko na jeden sposób, więc jeśli ktoś chce
      mieć oryginalną fryzurkę to powinien unikać naszych rodzimych fryzjerek,
      zresztą, wystarczy popatrzeć na fryzury, kolory samych "mistrzyń" nozyczek - z
      przykrością stwierdzam totalny brak gustu,
      zdecydowanie nie polecam żadnej w tym mieście
      • ania2261 Re: fryzjerzy 27.12.06, 22:38
        Ostro, rozumiem że jezdzisz sie strzyc poza granice miasta Ciechanowa.
        • malvina16 Re: fryzjerzy 28.12.06, 16:09
          Sylwia -zdecydowanie! ania2261 napisz gdzie jest ok,jesli to niedaleko
        • anula_a Re: fryzjerzy 29.12.06, 21:48
          ania2261 napisała:

> Ostro, rozumiem że jezdzisz sie strzyc poza granice miasta Ciechanowa

tak, następnym razem zamierzam zmienić fryzurę korzystając z usług fryzjerskich w Wa-wie, moje znajome mają wypróbowany salon i rzeczywiście widać po ich fryzurach, że ten, kto je strzygł ma pojęcie o swoim fachu

• ania2261 Re: fryzjerzy 03.01.07, 19:57
            Widać kult Warszawy jeszcze co niektórym nie przeszedł.Żal mi tych co jadą 100
            km do stomatologa, fryzjera, ginekologa czy po okulary słoneczne.Tak jakby w
            małych miejscowościach nie było profesjonalistów a w dużych miastach partaczy.
            Czemu więc całkiem się nie wyniesiesz do Warszawy? Znam osobiście takie
            wariatki z C-nowa które jeżdżą się strzyc do Warszawy za 600 zł. I wierz mi
            gdybym ci postawiła obok klientkę dobrze ostrzyżoną przez fryzjerkę z
            Ciechanowa miałabyś problem w odróżnieniu.Jest tylko mała różnica, jakieś 560
            zł.
            • anula_a Re: fryzjerzy 03.01.07, 20:57
              ania2261 napisała:

> Widać kult Warszawy jeszcze co niektórym nie przeszedł.Żal mi tych co jadą 100
              > km do stomatologa, fryzjera, ginekologa czy po okulary słoneczne.Tak jakby w
              > małych miejscowościach nie było profesjonalistów a w dużych miastach partaczy.
              > Czemu więc całkiem się nie wyniesiesz do Warszawy? Znam osobiście takie
              > wariatki z C-nowa które jeżdżą się strzyc do Warszawy za 600 zł. I wierz mi
              > gdybym ci postawiła obok klientkę dobrze ostrzyżoną przez fryzjerkę z
              > Ciechanowa miałabyś problem w odróżnieniu.Jest tylko mała różnica, jakieś 560
              > zł.

no widzisz droga Aniu, immieniczko moja - przetestowałam niemal wszystkie zakłady fryzjerskie w naszym mieście - te nasze słynne salony i maleńkie niepozorne zakłady fryzjerskie i nic mnie nie zadowloliło...taka już jestem, że mnie byle co nie zadowala,
              a do Warszawy nie zamierzam sie wyprowadzać, bo lubię nasze miasto, poza tym mam tu najbliższą rodzinę, przyjaciól, pracę,
              a powiem Ci też, że Warszawa to móstwo ciekawych miejsc - wystawy, teatry, muzea, w końcu daleko nie jest, a przy okazji kilkudniowego wypadu do stolicy można też odwiedzić fryzjera, zrobić zalupy, więc nie bądź taka zgorszona :)
              • blondi33 Re: fryzjerzy 04.01.07, 23:16
                A znasz przysłowie o złej baletnicy? Pewnie znasz, bo wydajesz się być światłą
                osobą... No więc ja do Warszawy nie jeżdżę. Pieniądzę wydaję w Ciechanowie.
                Jestem zadowolona z mojej fryzjerki (Basia na Kargoszynie). Z dentysty tez
                jestem zadowolona. Też na Kargoszynie, ale nie na tej samej ulicy co Basia :)
                • anula_a Re: fryzjerzy 05.01.07, 08:18
                  blondi33 napisała:

> A znasz przysłowie o złej baletnicy? Pewnie znasz, bo wydajesz się być
                  światłą
                  > osobą... No więc ja do Warszawy nie jeżdżę. Pieniądzę wydaję w Ciechanowie.
                  > Jestem zadowolona z mojej fryzjerki (Basia na Kargoszynie). Z dentysty tez
                  > jestem zadowolona. Też na Kargoszynie, ale nie na tej samej ulicy co Basia :)

przysłowie znam, ale nie widzę związku z tą sytuacją
                  pozdrawiam :)
                  • blondi33 Re: fryzjerzy 05.01.07, 14:00
                    "przetestowałam niemal wszystkie zakłady fryzjerskie w naszym mieście - te
                    nasze słynne salony i maleńkie niepozorne zakłady fryzjerskie i nic mnie nie
                    zadowloliło..."
                    TAK JAK ZŁEJ BALETNICY NIE ZADOWOLI NAWET NALEPSZA SUKIENKA! o TO CHODZIŁO!
                    • anula_a Re: fryzjerzy 05.01.07, 21:02
                      blondi33 napisała:

> "przetestowałam niemal wszystkie zakłady fryzjerskie w naszym mieście - te
                      > nasze słynne salony i maleńkie niepozorne zakłady fryzjerskie i nic mnie nie
                      > zadowloliło..."
                      > TAK JAK ZŁEJ BALETNICY NIE ZADOWOLI NAWET NALEPSZA SUKIENKA! o TO CHODZIŁO!

ja będę się upierać przy tradycyjnej interpretacji tego przysłowia, które odnosi się do umiejętności człowieka - kiepskich umiejętności- zrzuca się niepowodzenia na byle błahostkę, aby tylko nie wyjśc na dyletanta, nieuka lub pozbawionego talentu,
                      pozdrawiam
                      • Gość: czytelnik Złej baletnicy .... nie dogodzisz IP: *.cnow.pl 14.04.13, 19:31
                        możesz się upierać.. zresztą widać że już masz zakorzenione iż to co rodzime jest ble... jednak wskazanego przysłowia nie interpretuje się jednokierunkowo, w odróżnieniu od Twojego rozumowania (sądzę jakiegokolwiek tematu - masz swoje ramy i koniec)
            • Gość: gość forum Kult "Wielkiego Miasta" IP: *.cnow.pl 14.04.13, 19:26
              Akurat zgadzam się co do tego kultu Wwy. To czasem żenujące. Są tacy którzy nawet zwykłych zakupów nie potrafią u siebie zrobić, gdyż nigdy nie ma tego czego chcą.. albo sami nie wiedzą czego chcą :)
    • didu1 Re: fryzjerzy 05.01.07, 11:54
      w ciechanowie to raczej nigdzie, ja jeżdżę do nasielska jest tam fajny mały
      zakład, super fryzjerka ceny również w normie
    • alexxx14 Re: fryzjerzy 06.01.07, 19:04
      Sylwia- dobrze ale drogo (dla kobiet)
      Dla panów ta pani koło przychodni
      • martino1323 Re: fryzjerzy 04.03.07, 09:14
        osobiście polecam Tomka z laurenta jest dobry , nawet lepszy od dziewczyn,
        uczył sie tam fachu od malego a ja chodzę do nich od początku powstania tego
        zakładu, Tomek jest najlepszy!!!!
        tylko nie wiem czy jeszcze tam pracuje bo dawno tam nie byłem!!!!
        pozdro
    • roksi25 Re: fryzjerzy 07.01.07, 16:57
      zadarza sie ze warszawa przyjezdza do naszych fryzjerow, czyli nie sa tacy zli.
    • lauracroft69 Re: fryzjerzy 13.01.07, 21:21
      Moi kochani w naszym mieście jest bardzo zły fryzjer nawet bardzo zły,brak
      jakichkolwiek predyspozycji, do tego aby być fryzjerem ja osobiście tego
      doświadczyłam.Brak wyobraźni, zakład znajduje się przy ulicy Zielona ścieżka
      obok gabinetów lekarskich nie zapraszam tam nikogo. Serdecznie pozdrawiam
      wszystkich bez włosów.
      • asia176 Re: fryzjerzy 04.02.07, 18:53
        polecam LAURENTA tam to jest to, fryzjerzy są super miła i profesjonalna
        obsługa, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
        • kkokot3 Re: fryzjerzy 11.05.07, 21:57
          ja osobiście polecam panią Monike z laurenta a nie radze chodzić do sylwi chyba
          ze ktoś chce być skrzywdzony
    • eustachy07 Re: fryzjerzy 04.03.07, 19:23
      Polecam dobrego fachowca obok baru u chinola jest naprawdę super sam tam
      chodzę,więc polecam.
    • karola8810 Re: fryzjerzy 19.03.07, 16:21
      bylam we większości z ciechanowskich salonów, ale od roku regularnie chodzę do
      visage.Bardzo mi się tam podoba, jest fachowa,miła obsługa. Za każdym razem
      wychodzę bardzo zadowolona. A i jesli chodzi o ceny to stałe klientki zawsze
      mają taniej wiec dla mnie jest jak najbardziej ok. Polecam :)
    • 11r11 Re: fryzjerzy 20.03.07, 17:31
      Jesli to darmowy serwis reklamowy zkladow fryzjerskich, to i ja sie dolaczam
      J.L.David najbardziej profesjonalne salony fryzjerskie w Polsce.Technika
      strzyrzenia- tylko maszynka elektr.Pelen relaks /zero obaw ze wyjdzie co innego
      niz w katalogu fryzur/.Maly mankament meska glowa 48 zl bez napiwku.Polecam.
      Uwazam, ze ciekawiej byloby porozmawiac o "Mezu fryzjerki" i nie chodzi mi o
      np.Bronka Cienkowskiego \pozdrawiam / tylko o jeden z moich ulubionych filmow.
      Piszcie co sadzicie
      • roksi25 Re: fryzjerzy 23.03.07, 20:52
        smiech na sali,KTO PROPONUJE VISAGE ????, SPROBOJ RAZ WIECEJ TAM NIE PUJDZIESZ.
        POTEM TYLKO SOBIE POPLACZESZ. NIE POLECAM ZERO PROFESJONALIZMU,ZERO KULTURY,
    • milgod Re: fryzjerzy 30.03.07, 22:58
      Jak dla mnie, najlepsza jest Pani Beata Czyżewska. Fakt, że drogo, ale jedynie
      od niej wychodzę zadowolona.
      Pozdrawiam.
      • lauracroft69 Re: fryzjerzy 31.03.07, 16:00
        Jeżeli tak dobrze znasz ów fryzjerkę to dla gwoli przypomienia i poprawienia
        nie Czyżewska tylko Czyżykowska,ale wstyd chodzić i nie wiedzieć do kogo.
        • milgod Re: fryzjerzy 01.04.07, 21:21
          Fakt, pomyliłam się. Szybko napisałam i nawet nie przeczytałam. PRZEPRASZAM!!!
          Ja wcale nie twierdzę, że tak dobrze ją znam. Poprostu bywa, że korzystam i
          jestem bardzo zadowolona. Tyle. Pozdrawiam.
          • lauracroft69 Re: fryzjerzy 02.04.07, 17:53
            Jest naprawdę dobra w tym co robi,i to nie jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam
    • alienka07 Re: fryzjerzy 02.04.07, 22:31
      Ja polecam Laurenta, pani Monika,Edyta lub Tomek.Ceny przystępne,miła obsługa
      pozdrawiam
      • monika1918 Re: fryzjerzy 17.04.07, 10:37
        Cze ja zawsze chodzilam do Tomka z laurenta ale niestety wyjechal do Warszawy i
        musz teraz zrobic wlosy moze polecicie mi kogos choc i tak tomka nie
        zastapi!!!!!!!!! pozdrawiam...
    • puzzlinka Re: fryzjerzy 17.04.07, 14:08
      Ja jestem bardzo zadowolona z Grześka, który pracuje w salonie "Aleksander" na
      Sciegiennego. Bardzo ładnie obcina włosy, robi baleyage itp. Polecam. Trzeba
      się wcześniej zapisac:)
      • kari251 Re: fryzjerzy 29.05.07, 10:07
        Ja polecam fryzjerkę z salonu "Róża" solidnie, ładnie, i tanio w porównaniu do innych zakładów fryzjerskich. Na baleyage trzeba sie umówić wcześniej.
        • Gość: ikar Re: fryzjerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:39
          Jesteśmy w Polsce! Balejaż!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka