lukas2447 30.08.06, 08:31 Witam Mam takie pytanie, czy wie ktoś kiedy będzie można zakładać internet z upc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia1234 Re: Internet z kablówki 30.08.06, 11:13 już dawno chciała zalożyć internet z upc, życzliwa pani powiedziała mi, że będzie to możliwe dopiero w połowie 2006 roku. Niestety mamy połowę 2006 a tu nic nie słychać, żeby coś poszło do przodu. Kobieta powiedziała mi, żebym zgłosiła się na początku 2007, ale nie wiem czy i to będzie ostateczny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
koliber57 Re: Internet z kablówki 30.08.06, 11:59 Optymiści :) - z tego co się orientuję to najpierw trzeba wymienić okablowanie. Te kable co są zainstalowane nie przystosowane są do internetu (mają parametry zwykłego kabla antenowego - i to też drugiego sortu) A obiecują dlatego internet, żeby ludziska nie likwidowali abonamentów bo zdzierają jak cholera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: Internet z kablówki 30.08.06, 12:35 Ja napisałem maila do UPC, odpisali mi że narazie nie planują "chello" w Ciechanowie. Napisali mi też że jeśli coś się w tej sprawie ruszy to napiszą do mnie. Proponuję żeby jak najwięcej ludzi do nich pisało maile z prośbami by podłączyli Ciechanów do "chello" bo jest naprawde szybki, bezpieczny i tańszy od tp. Wiem bo sam korzystam z chello w stolicy i jestem jak najbardziej zadowolony z ich usług. Adres znajdziecie na www.upc.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś