Dodaj do ulubionych

wesele w Ciechanowie

24.10.06, 12:33
Wiem, że niektórych ten wpis zirytuje, bo być może temet był juz poruszany na
naszym ciechanowskim forum. Niemniej proszę o informacje dotyczące ww.
imprezy: gdzie polecacie zorganizować ??? Jakie są ceny ??? Od kogo mogę
wynająć fajny samochód ??? itp. Jeśli chodzi o zespół - wątek na forum już
znalazłam. Ale, może znacie jakiegoś "człowieka-orkiestrę" bo niekoniecznie
zależy mi na dużym zespole ;) I najważniejsze-nocleg. Będę miała około 60
osób spoza naszego miasta. Gdzie ich ulokować ???

Będę wdzięczna za wszelkie informacje, linki do stron itd.
Obserwuj wątek
    • pawloskarawlos1 Re: wesele w Ciechanowie 24.10.06, 13:24
      Witaj, ważne jest na ile osób planujesz wesele, jeśli na ponad 100 to polecam
      dom weselny "u Mrgla", znajduje się za tagowiskiem przy pkp, tak gdzie jest
      komfort (Sala znana jest też pod nazwą "nad komfortem") Sala jest spora a
      dodatkowo można wynająć 5 pokoji 2 osobowych, co prawda nie upchasz tam 60 osób
      ale zawsze kilka wejdzie. co do auta to przed wejściem na tę salę jest kartka ze
      zdjęciami 3 aut do wynajęcia na ślub, między innymi fiat 125p 6 dzwiowy, jakaś
      limuzyna i star. Co do kosztów to jest tak że za salę płacisz chyba 1500 zł,
      plus za zastawe, plus prąd, śmieci, gaz. sala otrzymujesz od wtorku do wtorku,
      czyli ewentualne poprawiny też można zorganizować bez dodatkowych opłat. I to na
      tyle, napisałem o tej sali dlatego że sam miałem tam wesele i mogę powiedzieć
      jak jest. Aha jeszcze jedno, salę zamówiłem na rok przzed weselem, i był to
      jedyny wolny termin w sierpniu, tak wię żeby było na pewniaka to minimum rok
      przed weselem wynajmij salę, obojętnie gdzie, bo np. w domu rzemiosła sala na
      sierpień 2006 była wynajęta już w kwietniu 2005. Tak więc widzisz jak jest.
      Pozdrawiam.
      • paloma13 Re: wesele w Ciechanowie 24.10.06, 15:36
        Dzięki wielkie. Mam jednak na myśli, coś, gdzie wszystko zaostanie
        zorganizowane za mnie...niestety nie mam czasu na poszukiwania kucharek,
        kelnerek, zakupy itd. Pracuję i aktualnie miaszkam kilkaset kilometrów od
        Ciechanowa i raczej trudno byłoby mi załatwiać dodatkowo jeszcze takie rzeczy.
        Zapomniałam dodać-wesele max. 100 osób.
        • ania2261 Re: wesele w Ciechanowie 25.10.06, 16:19
          Jeśli chcesz wejść i wyjść jak gość masz do wyboru Niestum, Barona lub
          Żurawskich, wszędzie są pokoje.
          • paloma13 Re: wesele w Ciechanowie 25.10.06, 22:01
            Nie mam pojęcia o "Żurawskich" gdzie to jest, co to za lokal ??? A czy może
            ktoś mi cokolwiek napisać o "parkowej" w Opinogórze ???
            • 1000marcin Re: wesele w Ciechanowie 26.10.06, 08:35
              u Żurawskich czyli wszystko w jednym np. jak wesela ktoś nie przezyje to na
              drugi dzien moga go pochowac.
              taka stodoła na ulicy Gostkowkej przy skrzużowaniu z ulca Zamkową

jeszcze jest sala, przynajmnej była 2 lata temu na ulcy Śmiecińskej "Młoda Para"
              się chyba zwie na wesele do 100 osob jerst OKI
        • rysiekw80 Re: wesele w Ciechanowie 26.10.06, 14:37
          Witaj.
          Zajmuję się organizacją wesel w lokalach powierzonych oraz wyszukiwaniem owych
          lokali oraz ślubów wogóle. Jeśli jesteś zainteresowana chętnie pomogę.
          farmer80@vp.pl
    • kari251 Re: wesele w Ciechanowie 26.10.06, 19:59
      Co do ulokowania gości: moze być bursa przy PKP mna zawsze sie spytac czy mozna
      ich tam ulokowac, sala ja swoj mialam w blaszaku na gorze i bylo soper, zalezy
      ile osob ma byc na weselu.
    • yoga22 Re: wesele w Ciechanowie 27.10.06, 10:32
      Witam,
      jeżeli interesuje Cię restauracja, gdzie płaci się od osoby to mogę polecić
      „Baron - a” ul. Śląska - bardzo ładna sala, dobre jedzonko, miła obsługa;
      lub „Zacisze” ul. Mikołajczyka za TP – również bardzo ładna sala, jedzonko
      super, dobra obsługa, plusem Zacisza jest ogródek z ławeczkami i fakt, że po
      weselu możesz zabrać jedzenie które pozostało a w Baronie niestety tego nie ma.
      W Zaciszu możesz również ulokować swoich gości.
      Osobiście miałam wesele w Zaciszu i uwierz mi jestem bardzo zadowolona. Goście
      byli miło zaskoczeni wystrojem stołów, formą podania potraw. Wszystko
      wyglądało bardzo elegancko. Stoły w Baronie nie równają się ze stołami w
      Zaciszu. To są dwie sale ,które według mnie można wziąć pod uwagę na
      organizowanie wesela. Najlepiej gdybyś odwiedziła te sale w sobotę jak będą
      przygotowane stoły na wesele. Będziesz mogła osobiście porównać restauracje.
      Podaj mi swojego e-maila, prześlę Ci kilka fotek z przyjęcia.
      • paloma13 Re: wesele w Ciechanowie 27.10.06, 14:47
        witaj yoga22, wysłałam maila do Ciebie, czekam na zdjęcia.

A czy naprawdę nikt nie wie nic o tej restauracji w Opinogórze ???
    • tomdormi Re: wesele w Ciechanowie 30.10.06, 22:52
      Znam człowieka orkiestrę z mławy. Gra sam, niedużo bierze. Muzyka taka sama jak u wszystkich którzy grają z dyskietki ,po co płacić jeszcze dodatkowym osobom którzy stoją na scenie i się wyginają udając że grają.
    • roberto402 Re: wesele w Ciechanowie 03.11.06, 19:29
      Ja polecam dom weselny a właściwie dworek w Przyborowicach na trasie Płońsk
      Warszawa.Co prawda dalej od Ciechanowa ale za to jaka obsługa no i może
      zanocować tam okolo 60 osób.Ceny maja o wiele bardziej umiarkowane niż w
      Ciechanowie,a co do samochodu Ci ludzie mają Peugeota CC 307 cabrio.Byłem tam na
      weselu i poprawinach zajefajnie, obsługa super a żarcie-takiego nie ma w
      Ciechanowie.Mają swoją stronkę www.marzenie.xt.pl
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka