Dodaj do ulubionych

EXTRA -nr112

01.11.06, 19:16
[phk1] alkoholowy rekord tygodnia 3,45promila ,faktycznie to są kamikadze bez
wyobrazni w srodku miasta ,pod komendą policji w godzinach szczytu.ODWYK
przymusowy ,esperal pod przymusem wszyć jak psiakom czipa.
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: EXTRA -nr112 02.11.06, 19:54
      [phk1] WIADOMOSC,a to już z Warszawki 200 kierowców i jeden bidak z 0,7 promila
      na krzyżówkach złapany,biedne chłopaki z drogówki tyle pracy musieli gratis
      wykonać ,a z rana i zimno i alkomaty na bateryjki też zziebnięte no i ten ich
      ranny DURACELL POWER do bani:-)
    • 1000marcin Re: EXTRA -nr112 02.11.06, 21:08
      lecz sie debilu
      odpisujesz na wlasne posty
      głąbie nie zauwazyles jeszcze ze ludzi takie bełty nie interesja
      • pussycat77 Re: EXTRA -nr112 02.11.06, 21:54
        czemu tak ostro?? marcin?? to już nie można swobodnie wypowiadać swoich myśli?
        na jaki temat się chce?? Jeśli ten wątek ci nie odpowiada to poprostu nie
        zabieraj głosu... pozdrawiam phk1, z jego wypowiedzi na tym forum wnioskuję, że
        ma ten specyficzny rodzaj humoru, który ja ubóstwiam. pozdrowienia dla
        malkontentów :-)
        • phk1 Re: EXTRA -nr112 02.11.06, 22:01
          [PHK1-PUSSYCAT] ale zeby ktoś o imieniu marcin był taki arogancki nie znam
          takich z tym imieniem,napewno to ksywa tylko? Pussycat i do tego 1977 od razu
          kojarzy mi się z holenderskim zespołem pop music Pussycat bardzo sympatycznym.
          napisała :

> czemu tak ostro?? marcin?? to już nie można swobodnie wypowiadać swoich myśli?
          > na jaki temat się chce?? Jeśli ten wątek ci nie odpowiada to poprostu nie
          > zabieraj głosu... pozdrawiam phk1, z jego wypowiedzi na tym forum wnioskuję, że
          >
          > ma ten specyficzny rodzaj humoru, który ja ubóstwiam. pozdrowienia dla
          > malkontentów :-)
    • 1000marcin Re: EXTRA -nr112 02.11.06, 22:58
      Ten PAn/Pani ma swoje prywatne forum to niech tam umieszcza swoje zarobiste
      tematy beda sie one cieszyc takim zainteresowaniem jak tamte forum :)
      90% tematow i odpowidzi umieszczanych przez ta osbe nie jest przez nikogo
      czytane bo sa za dlugie i najczesciej nic nie wnosza do tematu
      • phk1 Re: EXTRA -nr112 03.11.06, 18:32
        [phk1-marcin] Marcinku napisz co cię tak boli w tym co piszę.TYLKO
        KONKRETY!.Proszę nie otwieraj mojego postu bo jakiegoś
        syfa,robaka,trojana,spama,wirusa dostaniesz na BUZI.
        1000marcin napisał:

> Ten PAn/Pani ma swoje prywatne forum to niech tam umieszcza swoje zarobiste
        > tematy beda sie one cieszyc takim zainteresowaniem jak tamte forum :)
        > 90% tematow i odpowidzi umieszczanych przez ta osbe nie jest przez nikogo
        > czytane bo sa za dlugie i najczesciej nic nie wnosza do tematu
      • pussycat77 Re: EXTRA -nr112 04.11.06, 11:45
        zaciekawiła mnie informacja o prywatnym forum phk1, mogłabym prosić o jakiegoś
        linka?? I przepraszam, że wypowiedź nie do tematu postu.
        • nie.gej [...] 04.11.06, 11:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • phk1 Gucioooooooooo........pomoz i sobie 04.11.06, 14:01
            [phk1-nie.gej] GUCIO może mógłbyś reagować na takie teksty.
            nie.gej napisał:
            > Ja dam ci linka bo ja temu [[[debilkowi]]] założyłem to forum.
            > Ale ono zdechło zanim jeszcze [[[powskało]]] bo nikt normalny nie chce z tym
            > [[[debilkiem]]] dyskutować.

• pussycat77 Re: EXTRA -nr112 04.11.06, 14:29
            Widzę panowie (albo i panie również) że z buciorami weszłam w wasze jadowite
            towarzystwo, towarzystwo wzajemnej adoracji można by rzec hihihihihi. Dlatego
            bawcie się beze mnie, bo nie mam zamiaru uczestniczyć w waszych przesączonych
            nienawiścią polemikach o niczym. chciałam tylko poznać bliżej ludzi, którzy
            mieszkają w tym samym mieście co ja i jak zauważyłam, okupują to forum prawie
            codziennie. Jednak ze smutkiem stwierdzam, że to był błąd... Pozdrawiam
            malkontentów
            • phk1 pussycat77 04.11.06, 14:45
              [phk1-pussycat] no nie od razu z buciorami wchodzisz,a nawet jak to zapraszamy i
              w buciorach. To teraz my poprosimy o link ,gdzie trwa sielanka na jakimś forum.I
              nie zrażaj się są ofiary i kaci i sędziowie i adwokaci taki to styl każdego
              forum.Scierają się rózne poglądy,temperamenty,obsesje....No ale po co ja to piszę?
              pussycat77 napisała:

> Widzę panowie (albo i panie również) że z buciorami weszłam w wasze jadowite
              > towarzystwo, towarzystwo wzajemnej adoracji można by rzec hihihihihi. Dlatego
              > bawcie się beze mnie, bo nie mam zamiaru uczestniczyć w waszych przesączonych
              > nienawiścią polemikach o niczym. chciałam tylko poznać bliżej ludzi, którzy
              > mieszkają w tym samym mieście co ja i jak zauważyłam, okupują to forum prawie
              > codziennie. Jednak ze smutkiem stwierdzam, że to był błąd... Pozdrawiam
              > malkontentów
              • pussycat77 Re: pussycat77 04.11.06, 16:53
                phk1 oczywiście nie podam takiego linka, z prostego bardzo powodu- taki nie
                istnieje :)A odnośnie ścierania się różnych poglądów, to ok, to mnie nie
                przeraża. Przeraża mnie natomiast ta łatwość z jaką opluwa się tu ludzi ( tu w
                sensie na tym forum). Za dużo jadu generalnie, a za mało merytorycznej
                dyskusji. Niby żyjemy w demokratycznym kraju, gdzie wolno mówić co się chce i
                kiedy się chce, ale czy tak jest na tym forum?? Czy można tutaj swobodnie
                wypowiadać myśli nie narażając się na czyjeś oszczerstwa i często niewyszukane
                epitety??
                • flyguy71 Re: pussycat77 09.02.07, 22:17
                  Droga Pusssssssssssycat77 odpowiem tak: Merytoryczna wypowiedź jest ignorowana.
                  Zjadliwa czytana. Czepialska - zaciekawia. Obrażająca wywołuje komentarze. A
                  jak jeszcze odpowiesz to hoho... pierwsza 30 pewna :-). Inaczej nie ma co
                  przemawiać. Tylko terapia wstrząsowa - przejaskrawianie, przesada w osądach,
                  napisanie czegoś w co sami nie wierzymy, albo i wierzymy tylko z
                  racji "niedopasowania społecznego" jest be - powoduje pseudo "bużę muskuf" -
                  czyli intelekualistów inaczej. Czytaj - bądź mądra
                  • pussycat77 Re: pussycat77 09.02.07, 23:32
                    Cóż, wygląda na to, że jestem za wrażliwa na to forum, za dużo we mnie
                    subtelności i kultury. Nie toleruję jadu i chamstwa, zawiść mnie mierzi, nigdy
                    nikogo nie obrażam, nie depczę niczyich uczuć, polemizuję z poglądami i staram
                    się docierać do sedna sprawy. Prawda jest dla mnie najważniejsza, a nie to,
                    żeby ktoś mnie czytał, żeby błyszczeć jakąś wiejską elokwencją, dlatego jako
                    uczestniczka tego forum jestem do bani :) Co mi pozostało?? EWAKUACJA?? Może na
                    Marsa? E, lepiej na Wenus, wszak stuprocentowa ze mnie kobieta. Wysyłam
                    wszytkim trochę ciepła, a szczególnie tym sfrustrowanym i niezadowolonym z
                    życia.
                    • flyguy71 Re: pussycat77 09.02.07, 23:34
                      I teraz poczekamy kto zareaguje :-)
                    • phk1 Re: znowu spam 10.02.07, 09:03
                      [phk1-pussy]
                      [Prawda jest dla mnie najważniejsza, a nie to,
                      żeby ktoś mnie czytał, żeby błyszczeć jakąś wiejską elokwencją, dlatego jako
                      uczestniczka tego forum jestem do bani :)]

Po takim credo PUSSYCAT77 nie pozostaje mi nic innego jak zapytać się o tą
                      prawdę i dochodzenie do sedna? niektórzy szafują słowem prawda jak i niejaka
                      LAURAC ,a to zdanie na dość wysokim poziomie abstrakcji napisane jest.
                      jakie nicki piszą prawdę?jakie nicki by błyszczeć?jakie nicki mają wiejską
                      inteligencję? jakie nicki sfrustrowane? jakie nicki niezadowolone z zycia?
                      czy wrażliwość i subtelność oznacza ,że nie mozna pisać na forum? gdzie
                      polemiki z pogladami innych?
                      PucHateKowe-małeconieco-:) __________ phk1@gazeta.pl
                      • pussycat77 Re: znowu spam 11.02.07, 11:22
                        Po takim credo PUSSYCAT77 nie pozostaje mi nic innego jak zapytać się o tą
                        > prawdę i dochodzenie do sedna? niektórzy szafują słowem prawda jak i niejaka
                        > LAURAC ,a to zdanie na dość wysokim poziomie abstrakcji napisane jest.
                        > jakie nicki piszą prawdę?jakie nicki by błyszczeć?jakie nicki mają wiejską
                        > inteligencję? jakie nicki sfrustrowane? jakie nicki niezadowolone z zycia?
                        > czy wrażliwość i subtelność oznacza ,że nie mozna pisać na forum? gdzie
                        > polemiki z pogladami innych?

Jeśli pozwolisz Puchatku zacznę od końca.
                        W moim odczuciu mało na tym forum polemiki, za to szafowania chamstwem i
                        obelgami aż w nadmiarze. I jak w to wkomponować moją wrażliwość i wrodzoną
                        subtelność?? Szanuję osoby, które potrafią się podpisać pod swoimi
                        wypowiedziami i przeważnie są to osoby, które mają coś do powiedzenia, chcą
                        dociec prawdy, chcą polemizować. Ja nie jestem umysłem tak analitycznym jak ty
                        Puchatku, dlatego nie będę jechać nazwiskami ani nickami. Inteligentny jesteś i
                        błyskotliwy, więc sam możesz dokonać takiej analizy, kto sfrustrowany, kto po
                        to by błyszczeć ( uważam, że Ty też trochę po to, żeby zaistnieć w tym
                        wirtualnym gąszczu). Czasu na takie porównania też masz więcej z pewnoscią niż
                        ja. Pozdrawiam cię zawsze gorąco i rozumiem, że raczej spotkam cię teraz na
                        forum u Marka Szyperskiego? Czyżby Puchatek podchwycił pomysł Kici pt
                        EWAKUACJA?? W tym szaleństwie jest metoda. Może jak częstotliwość wpisywania
                        postów drastycznie spadnie wymienią Gucia na kogoś dojrzalszego i bardziej
                        nadającego się. Do usłyszenia zatem, ale z pewnością nie na tym forum.

• phk1 Re: znowu spam 11.02.07, 12:31
                          [phk1] jesli pozwolisz PUSSYCAT77 to ja też zacznę od końca-:)
                          do usłyszenia a gdzie?
                          bo jak do usłyszenia to w realu? a jak do zobaczenia to też w realu?
                          a jak na forum to NARA?
            • phk1 Re: EXTRA -127 28.02.07, 21:51
              [phk1]
              1/słabe te alkoholowe rekordy,może ktos przekroczy barierę 4 promile-:)?
              2/Cezary Chodkowski o mundurkach jakimimiś bzdurkami się POpisuje
              3/majatki radnych juz wzbudziły kontrowersje na tym forum
              4/Sławomir Walczak przegrany na dziś,a powinien wiedzieć ,że łaska pańska
              wyborców na pstrym koniu jeżdzi,tak jak wynosi na szczyty bez merytorycznego
              powodu tak nawet tych z doswiadczeniem zrzuca z konia chocby nawet za darmo i
              16godzin na dobe sie poświęcali,tak działa walec wyborczy
              5/MP juz jedno imię ktoś mu ukradł? a o tym co pisze pózniej na FORUM CC
        • Gość: lenin Re: EXTRA -nr112 IP: *.centertel.pl 28.06.14, 20:20
          gdzie jest extra w tym tygodniu ?
          • Gość:   Re: EXTRA -nr112 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 20:25
            Extra będzie 1 Lipca.
          • Gość: 113 Re: EXTRA -nr112 IP: *.rev.netart.pl 28.06.14, 20:31
            Na gościnnych występach po 9 latach......!!!
            • Gość: gość Re: EXTRA -nr112 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 21:58
              Mi też brakuje Extra w tym tygodniu,jest dla mnie narkotykiem.
    • simonha Re: EXTRA -nr112 05.11.06, 10:03
      Ja tam chciałbym zobaczyć nasze statystyki...ciekawe ilu "kierowców" zostało
      pozbawionych i ukaranych....a ilu...po powrocie "patrolu" ze służby nie, bo
      zagineły gdzieś informacje...a potem jeżdża furami panowie sierżanci....
    • phk1jeden Re: GW 18.01.2007 22.01.07, 16:34
      [phk1] 16stycznia2007 fantastyczny rekord z Ziemii Ciechanowskiej
      3,6 promila stwierdzono u pana PucHatKa na ul.Sienkiewicza,gdzie nonstop stoją
      chłopaki z lizakiem-:).
      Udało się misia upolować na lep-:)).
      Miś stracił auto i prawo jazdy i stanie przed sądem,wyrok to brak dostępu do
      internetu z ukochanym forum :..(
      • heineken_pis Re: GW 18.01.2007 23.01.07, 12:45

laptoka z WiFi Ci podrzucimy cichaczem
      • phk1 Re: GW 18.01.2007 i wyrok-;) 09.02.07, 20:55
        [PHK1-PEłNOMOCNIK]
        Sąd GRODZKI w CIECHANOWIE wyrokiem z dnia 13 LUTEGO 2007r sygn. akt. VIK 13/01
        uznał oskarżonego Misia PooHatKa, za winnego tego, że w dniu 18.01.2007r około
        godziny 12.50 na ul.MłAWSKIEJ w miejscowości I SEKRETARZA KPZR CHRUSZCZOWA
        ,będąc w stanie nietrzeźwości 3,66 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.czyli
        2mg/l kierował rowerem z przyczepionym wózkiem bo cholował tam KRZYSIA będącego
        wstanie upojenia alkoholowego tj 5,13 promila alkoholu, tj. o czyn z art. 178a §
        2kk i za to na mocy tego artykułu skazał go na karę 10 miesięcy pozbawienia
        wolności z warunkowym zawieszeniem jej wykonania na okres 4 lat; na mocy art. 71
        § 1 pkt 5kk zobowiązał oskarżonego i jego przyjaciela KRZYSIA do powstrzymywania
        się od nadużywania alkoholu; na mocy art. 71 § 1 kk orzekł karę grzywny w
        rozmiarze 40 stawek dziennych ustalając wysokość jednej stawki na kwotę
        10,-zł;tj jednego taniego jabola i na mocy art. 42 § 1 i 2kk i art. 43 § 1 pkt
        1kk orzekł środek karny w postaci zakazu prowadzenia rowerów z przyczepką na 3
        lata; a na mocy art. 50kk orzekł podanie powyższego wyroku do publicznej
        wiadomości poprzez jego publikację na stronie internetowej Komendy Powiatowej
        Policji w CIECHANOWIE i forum gazeta.pl przez okres 1 (jednego) roku kalendarzowego.
        Gdyby Pan PooHateK podjął sie leczenia i przedstawił o tym zaświadczenie
        lekarskie to jego wyrok zostanie usuniety ze stron internetowych,a wyrok ulegnie
        niezwłocznemu zatarciu w pamięci tutejszych organów Prawa i Sprawiedliwości i
        POlicji
        • jajco13 Re: GW 18.01.2007 i wyrok-;) 09.02.07, 22:19
          nie boj sie Prosiaczek i Krolik Cie odbija.... :)
          • Gość: gość Re: GW 18.01.2007 i wyrok-;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 22:03
            Po tych 9 latach bidaki z kumendy policji ciągle z rana stoją na tych drogach i szukają debile pijanych po 0,3promila i chwalą się w mediach jak mi bezpieczeństwo poprawiają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka