phk1 24.01.07, 20:35 [phk1] pomóż swojej znajomej MALWINIE SZESNAśTCE/LAURZE69 się wyluzować i uspokoić ,bo osmieszasz to forum jako moderator. Wiesz ,że to Twoja wina,bo ja wiem ,a Ty i tak sie nie przyznasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malvina16 Re: Gucio.......pomoz 25.01.07, 09:30 Guciu wytłumacz panu z inuicją słonia i brakiem talentu detektywistycznego że ja malvinka to tylko ja, oryginał nie do podrobienia.Po co są logingi? chyba można to jakoś sprawdzić??a ty phk1 zrobiłeś sztuczny problem ,normalnie rzut mam z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Gucio.......pomoz 25.01.07, 12:00 Daj sobie spokój człowieczku bo już przestajesz być śmieszny. Myślisz, że nie mam poważniejszych problemów niż Twoje potyczki z innymi? Nie ściemniaj. papa Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyuiop53 Re: Gucio.......pomoz 25.01.07, 13:26 Masz rację Guciu że nie przejmujesz się tym deklem phk1!!! A tak na marginesie- czy ty phk1 pracujesz gdzieś?? Bo wydaje mi się że trzeba być bezrobotnym żeby mieć tyle wolnego czasu i zaśmiecać Forum tak dużym stosem głupot!! A może ty w dzieciństwie mało pisałeś i teraz nadrabiasz braki,co?? szkoda tylko że piszesz bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Gucio.......pomoz 27.01.07, 22:08 [phk1-gucio] JESLI mozesz to wiesz kto jest tym/ta LAURą, WIELU juz demaskowałes przeciez. więc podaj nicki tej osoby ,która mnie tak NIENAWIDZI? Będzie to TWóJ test na prawdomównośc i wiarygodność Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Gucio.......pomoz 27.01.07, 22:21 Daj se siana człoweku. Weekend jest - idź do znajomych, do kina, rozerwij sie jakoś a nie cały wieczór przed kompem siedzisz. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Gucio.......pomoz 27.01.07, 23:13 [phk1-gucio] GOsCIU! GUCIO bez ściemy,jutro to jutro a dziś kawa na ławę,twój związek z.... i co ? nie wiesz? nie chcesz kto Cię nakręca? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Gucio.......pomoz 29.01.07, 02:28 Napiszę to jeszzcze raz. Nie pij tyle chłopie bo bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Gucio.......pomoz 27.01.07, 22:10 [phk1] 50-60 postów LAURY było ,więc poszperaj kim on/ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Gucio.......pomoz 28.01.07, 11:16 Poszperać to można w twoim życiorysie zafajdanym na maxa. Stań przed lustrem i popatrz sobie w oczy- może coś zobaczysz,chociaż i w to wątpie, przy tak zaawansowanym stadium zaćmy nie do wyleczenia. Nie oblizuj już Gucia on tego nie trawi.W naszej historii byli tacy co wołali "pomożecie...", i mało kto ich teraz pamięta. Tobie wróżę taki sam koniec, nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Gucio.......pomoz 28.01.07, 15:59 Tow. Gierka prosze mi nie obrażać bo napewno lepszym i inteligentniejszym człowiekiem był od pehaka! Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Gucio.......pomoz 28.01.07, 17:36 Jak to moja małzonka mówi: wszyscy jesteśmy psychiczni ale nie wszyscy zdiagnozowani Odpowiedz Link Zgłoś