Dodaj do ulubionych

Forum bez Puchatka

11.03.07, 01:59
Nie było mnie tu prawie 2 m-ce, ale jak sobie poczytałam to doszłam do
wniosku że to forum bez Puchatka by dawno ,, umarło ".
Czasami sie z nim zgadzam, częściej nie, pisze trochę zawile ale ...
wyrzućcie jego wpisy. Co zostanie?
Wiem, zaraz mi ktos zarzuci że coś tam, bo obstaje za Puchatkiem itp.
Ale ... każdy ma swoje zdanie.
Ważne jest to, że każdy inny ( czyt.mający inne zdanie ) ma prawo
wypowiedzieć swoje myśli i odczucia.
To forum!
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: Forum bez Puchatka 11.03.07, 19:19
      [phk1-aga5] miało być DO FORUM czy to forum-:))
      zapraszam szczególnie na pisanie o moich postach niezrozumiałych
    • anyone_x Re: Forum bez Puchatka 12.03.07, 01:18
      Mam zgoła odmienne zdanie. Wielu ludzi nie wypowiada się na forum właśnie
      dlatego, że zagnieździł się tutaj ten troll. Niewiele osób ma ochotę na pyskówkę
      z tym bełkocącym bez ładu i składu grafomanem. Ilu ludzi zwracało mu uwagę, że
      bredzi, pisze nielogicznie i niegramatycznie... grochem o ścianę. Więc nie zdziw
      się, jeśli niedługo już tylko on tu zostanie. Będzie to jego zwycięstwo.
      Zwycięstwo miernoty z klawiaturą zamiast rozumu.
      • lauracroft69 Re: Forum bez Puchatka 12.03.07, 18:06
        Najlepszym i najbardziej dotkliwym dla wrednego miśka z lasu będzie ignorowanie
        jego postów i komentarzy,pisałam o tym niedawno,nawet był taki post.Wiem,że
        jest bardzo trudno oprzeć sie pokusie i nieodpisywać na zaczepki,sama to
        przechodziłam,ale warto spróbować.Zapomiany nie będzie miał prawa głosu.Dajmu
        mu prawo nicości.
        • rekinn25 Re: Forum bez Puchatka 13.03.07, 13:28
          Zgadzam się w 100%tach z Any one.Człowiek ten chce zaistnieć na forum za
          wszelką cenę i to mu sie nawet udaje.Inna sprawa jak stara się to zrobić.Można
          zaistnieć i być autorytetem dla forumowiczów,można po prostu napisać swoje
          zdanie na dany temat ale i można bezwzglednie tyranizować wszystkie wypowiedzi
          (ktoś już trafnie użył tego sformułowania).A żeby zrozumieć jego wywody
          potrzebny jest tłumacz.Jest tak niegramatycznie,jakby to pijany pisał(z resztą
          kto wie...).Najlepiej faktycznie jest go ignorować i nie reagować na jego
          zaczepki.
          Laura piszesz,żeby ignorować jego wypowiedzi,tymczasem z tego co widzę to Ty
          najwięcej bruździsz na jego temat.Większa część Twoich postów dotyczy samego
          PacHołKa.
          • magik1985 Re: Forum bez Puchatka 13.03.07, 14:16
            Byle więcej. Byle więcej.

"Nie ważne co piszą... Ważne jak często..."
        • 11r11 Re: Forum bez Puchatka 14.03.07, 20:38
          Wydaje mi sie ,ze cecha wrednosci jest blizsza tobie. Chcialabys naszymi rekami
          pozbyc sie autentycznego milosnika tego forum, Nieladnie! Pachnie metodami
          tygodnika ciechanowskiego

• phk1 Re:nowy rzecznik praw dziecka phk1-;) 14.03.07, 21:33
            [phk1] jak tak będą mnie niektórzy tak ciagle gnębić to poskarżę się nowej Pani
            rzecznik od praw najmłodszych dzieci TPD WIESłAWIE ZAGIEL,a nawet Pani rzecznik
            chętnie wielu Wam pomoże w wydorosleniu PucHatKa z drugiej strony jak ją
            poprosicie-:)
      • magik1985 Re: Forum bez Puchatka 13.03.07, 14:15
        Jak nie masz anyone ochoty z kimś rozmawiać, to z nim nie rozmawiaj.
        • 5aga5 Re: Forum bez Puchatka 14.03.07, 23:27
          No i magik ma rację !
          Nie lubisz kogoś? nie odpisuj albo ustaw sobie opcję nieprzyjaciel.
          • eustachy07 Re: Forum bez Puchatka 15.03.07, 18:11
            Ciekwae rzeczy tu się dzieją,jedna nienawidzi, inna zakochana po uszy,ale
            czad,super odjazd.Nieźle się ustawiasz z tym kolesiem,normalka,nie mam nic
            przeciw,niezła musi być z ciebie dziewczyna.
            • 5aga5 Re: Forum bez Puchatka 16.03.07, 14:08
              Brak słów na Twoją wypowiedź!
              Ale niech tam ! mogę być i zakochana w Puchatku.
              Na tym forum niektórzy uwielbiaja prowokacje i czepianie się, więc jest mi
              wszystko jedno co sobie ubzdurałeś.
              A Ty, domyslaj sie dalej ok?
              • phk1 Re: Forum bez Puchatka 16.03.07, 15:09
                AGA po jakims czasie odwiedziła to forum,poczytała sobie i częściej sie nie
                zgadza niz zgadza,widac inne tematy sa banalne wiec został tylko Puchatkowy
                melanż.EUSTACHY właściwie to odpowiada o miłosci i nienawiści LAURY niz AGI.
                Więc AGO to nie do Ciebie ?
    • phk1 [...] 21.04.07, 21:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • chendorus_perveri Siedlce 22.04.07, 07:11
        Szkoda że nie zdążyłem przeczytać co tam naskrobałeś zanim cię usunęli,
        kocurze. Może o Siedlcach?
        • phk1 Re: Siedlce 22.04.07, 11:51
          [phk1] odpisałem Ci na chen..@gazeta.pl,a dla wielu innych jak niebezpieczne sa
          zwiazki internetowe-:)
          tygodnik.siedlecki.pl/artykuly.php?id=2421
          • magik1985 Re: Siedlce 30.07.07, 18:35
            www.wirtualnemedia.pl/article/182041_SN_trzeba_rejestrowac_prase_internetowa.htm

puchatek zwijaj się :) nie będziesz miał łatwego życia :P
            • magik1985 Cenzura w internecie! 30.07.07, 18:36
              www.wirtualnemedia.pl/article/182041_SN_trzeba_rejestrowac_prase_internetowa.htm
              • Gość: phk1 Re: Cenzura w internecie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:49
                [phk1] a jak to się je ten wyrok ;-) ?
                Bo jeśli to sędziowie to napewno nie podlegają PiSowi i ich ideologii,
                a to typowa komunistyczna zagrywka.
                • Gość: antypuchatkowa Re: Cenzura w internecie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:28
                  Panie Puchatku, daj Pan już spokój. Może mógłby Pan mnie uszczęśliwić i zapaść
                  w sen zimowy już teraz? Albo nie, mam lepszy, zmień Pan rewir swojej bytności,
                  przenieś swoją gawrę, najlepiej na Marsa. Zawsze Pana broniłam, ale W Pańskich
                  tekstach coraz mniej jest logiki, merytoryki i generalnie sensu, a coraz więcej
                  czepiactwa, jadu i oznak galopującej demencji starczej. Kiedyś mi Pan
                  imponował... ale te czasy minęły już chyba bezpowrotnie. Szkoda. Zrób mi dobrze
                  Panie Puchatku i zniknij, choć na trochę. Wszyscy potrzebujemy urlopu, Pan i
                  Pańska rodzina z pewnością też...P
                  • Gość: wrrr Re: Cenzura w internecie! IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.07, 17:51
                    a kiedy ci imponował?i czym?
                    • Gość: ja Re: Cenzura w internecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:45
                      a kto z was jest bez winy niech pierwszy ...itd.
                  • Gość: phk1 Re:Antypuchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:45
                    [phk1] piszę dośc mało na tym forum od wielu miesiećy ,więc nie wiem za co ta czara goryczy się przelała takim wpisem? Czego się czepiłem za bardzo?
                    Komu odciski podeptałem?
                    Może to jednorazowa moja wpadka ;-)
                    • magik1985 Re:Antypuchatka 01.08.07, 07:55
                      Widzę, że nie tylko mi podpadłeś. Serio phk. Ja też starałem sie dostrzec w
                      Twoich postach czegoś specjalnego. Ostatnio mnie zawodzisz.
    • Gość: phk1 Re: Forum bez Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 09:45
      [phk1] może konkrety Panie i Panowie bo trudno dyskutować o czymś niezdefiniowanym i nie określonym?

bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
      marekzalewski0.. 23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
      szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
      guciu83...........22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
      • magik1985 Re: Forum bez Puchatka 01.08.07, 09:49
        konkretnie- uważasz, że dziennikarstwo to zawód, w którym można sobie pozwolić
        na dorabianie jeśli pracodawca nie płaci, poza tym młody dziennikarz może
        pracować za darmo. A co ja PCK jestem? A może UM z korkowego mi będzie płacił,
        bo się "spełniam" i do tego nie piję wódki? Bredzisz puchatek. Mam nadzieję, że
        to chwilowe.
        • phk1 Re: Forum bez Puchatka 01.08.07, 10:42
          [phk1] strasznie emocjonalnie podchodzisz do tematu o którym piszesz.
          Piszę coś jak i wielu mając fragment wiedzy o Twoim miejscu pracy.
          Jeśli gazeta ma problemy finansowe to ja jako wydawca prosiłbym zespół o rodzaj wsparcia i przeczekania trudnego okresu.
          Jeśli czujesz się wykorzystany i niedoceniany po prostu należy odejść.
          Poza tym uczysz się i ,każda forma doswiadczenia w perspektywie następnych lat się liczy.
          ps.Nie Ty jeden masz taki problem.Nie takich dziennikarzy czasy SLD i prezydentura Kwaśniewskiego wysłały na zieloną trawkę, a dodatkowo sam wiesz ile tytułow prasowych upada co roku.
          Poszukaj teksty jacekleski.salon24.pl/index.html
          Powodzenia i pozdrawiam
          • magik1985 Re: Forum bez Puchatka 01.08.07, 11:04
            phk1 napisał:
            > ps.Nie Ty jeden masz taki problem.Nie takich dziennikarzy czasy SLD i prezydent
            > ura Kwaśniewskiego wysłały na zieloną trawkę, a dodatkowo sam wiesz ile tytułow
            > prasowych upada co roku.
            > Poszukaj teksty jacekleski.salon24.pl/index.html
            ====================================================
            Łęski dał sie podpuścić ludziom kórzy chcieli zniszczyć Kwach, poza tym nie
            dotrzymał zasady szczególnej staranności dziennikarskiej przy tworzeniu tekstu:
            "Wakacje z agentem".
            > Jeśli czujesz się wykorzystany i niedoceniany po prostu należy odejść.
            Ty być może byś poprosił...Nie przeczę.
            Ależ oczywiście że tak! każdy chce się uczyć od najlepszych i to do mnie należał
            wybór. Poza tym chyba dość tych tłumaczeń, co? Staje sie to nudne.
            • Gość: PHK1 Re: Forum bez Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:53
              [PHK1] NO TO DAŁEŚ PO BANDZIE Z TYM KWACHEM,tym bardziej co wiemy z perspektywy nastepnych lat o jego rządzeniu.
              Ale niech Ci tam będzie taki punkt oceny Jacka Leskiego
              Raczej cały światek dziennikarski tak właśnie postrzega demokrację i swoją misję.
              NIENARAżAć SIę WŁADZY
              • Gość: pussycat Re: Forum bez Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:02
                Nie uogólniaj Panie Puchatek ;-)
              • magik1985 Re: Forum bez Puchatka 01.08.07, 12:07
                Narażać się. Ale w granicach dozwolonych prawem i zgodnie z etyką dziennikarską.
    • phk1 Re: Forum bez Puchatka 01.08.07, 15:12
      [PHK1] nie będę się z Wami obojgu bił i za bardzo uogólniał,
      wiem tylko ,że dziennikarze lokalnych mediów nie mają LEKKO Z WLADZĄ LOKALNĄ.
      Czasami zostają skazani na odsiadke z kryminalistami i dopiero Lech Kaczyński jest w stanie ułaskawić taką osobę ,która podpadła elytom z pipidówy.
      Czasami niejakie Moniki Olejnik zamkną się w klatce w geście solidarności ,
      ale podobnego gestu juz nie zrobiją w obronie Jacka Łęskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka