Dodaj do ulubionych

Impreza ... Parada ... stylu House/Trance

19.04.07, 01:00
Witam
Czy jest ktoś zaintersowany przybyciem/uczestnictwem w takiej paradzie ?
(wszystko za friko)
Miało by to wyglądać jak coś w rodzaju Amsterdam Dance Mission na Malcie koło
Poznania, tylko tyle że w Ciechanowie, z postojami w kilku miejscach
Ciechanowa. Kto jest za ,kto przeciw .... czekam na pomysły ... z kończącą
paradę imprezą (dużą i z pompą zrobioną) w zależności od pogody na dworzu
,albo na "hali"
CZekam na opinie ...
P.S. Jak narazie nic w Ciechanowie takiego nie było ...
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 19.04.07, 08:55
      Pozwolę sobie napisać swoje zdanie:

W naszym mieście dzieje się tak niewiele, że każda inicjatywa warta jest uwagi.
      Co prawda daleki jestem od klimatów w stylu dance czy house ale są tacy, którzy
      świetnie się bawią przy takiej hmm "muzyce". Organizatorom życzę powodzenia.
      Czas rozruszać nasz Ciechanów. Trzymam kciuki i obiecuję że pojawię się jeśli
      impreza dojdzie do skutku.
      • luke555 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 19.04.07, 14:48
        Malo w Ciechanowie imprez tego typu, a zrobienie takiej imprezy na pewno bylo
        by swietnym pomyslem. W koncu jakas impreza dla mlodziezy. Poki co nic takiego
        jeszcze nie bylo oprocz jakis imprez typu kasztelan itp. Wystarczy juz
        koncertow dla ludzi po 50 , czas zrobic cos dobrego dla mlodych ludzi, im tez
        sie to nalezy. pozdro
    • luke555 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 19.04.07, 14:38
      super sprawa, jestem za :D
    • michael982 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 19.04.07, 15:24
      Oczywiście , że za:) ha Dobrze wiesz kto pisze;)
      P.S Jeśli będzie tak jak chcemy postaramy się o cykliczną imprezę tego typu:)
    • misti228 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 20.04.07, 06:46
      hej. moim zdaniem coś takiego w Ciechanowie to wielka żenada...Ciechanów jest za
      małym miastem to raz, dwa mieszka tam straszne chamstwo i chuligaństwo przez co
      impreza po godzinie zostałaby rozwalona, bo Policja oczywiście by sobie nie
      poradziła, trzy po co robić coś na siłę??? Ludzie zupełnie bez sensu!!! Cieszcie
      się ze chociaż otworzyli klub na jako takim poziomie.... pozdrawiam
    • rutek2706 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 22.04.07, 17:16
      jestem za :) jest to doskonaly pomysł zeby zrobic taka impreze, a szcegolnie w
      Ciechanowie, gdzie jest malo DOBRYCH imprez w ciagu roku.
      • rock_roll Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 22.04.07, 18:00
        mieliśmy już wspaniały miedzynarodowy festiwal muzyki mniej popularnej
        Strashydło i zostało tylko wspomnienie. A promowało ono Ciechanów jak mało co.
    • phk1 Re: Friko,Fricko,Frico....-:) 22.04.07, 20:38
      [PHK1]
      CZYjest ktoś zaintersowany przybyciem/uczestnictwem w takiej paradzie ?
      (wszystko za friko)
      ------
      GlOSY krytyczne nalezy policzyc na końcu tego watku,jesli za
      F R I K O
      tylko [pliz] o szczegóły,bo nie wierze by nie znalazlo sie 100-200-500 osob by
      w dogodnym czasie i miejscu i o pieknej pogodzie nie pobawiło się.
      Musisz zapukac do gazetek lokalnych i rozleklamowac jeśli to nie prowokacja, a
      poważny projekt
      Osobiscie jesli PARADALOVE w wydaniu wyuzdanym to troche mam obawy o frekwencje-
      :)
      Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
      • chendorus_perveri Re: Friko,Fricko,Frico....-:) 22.04.07, 21:36
        Tak? A już nie pamiętasz co wyprawiałeś w Siedlcach????????
    • phkjeden1 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 22.04.07, 21:41
      a ja uważam, że w Ciechanowie to nie wypali. Szkoda waszego straconego czasu na
      organizacje. Za małe miasto.
      • daisy84 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 23.04.07, 21:51
        A ja uważam, że w Ciechanowie praktycznie nic nie wypala. Ludzie są tak
        niechętni do nowych pomysłów, że szkoda gadać. Jeśli nie zmieni się mentalność
        ludzi, to nic z tego nie będzie. Mam wrażenie, że życie większości
        Ciechanowiaków to dom & TV. Życzę Ci z całego serca powodzenia w zorganizowaniu
        tej imprezy, ale wiary w to, że wypali, nie mam. Najpierw przeanalizuj
        potencjalnie straty, a potem działaj. Powodzenia!
        • phk1 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 23.04.07, 22:52
          [phk1] ale po co Daisy mówisz NIE WYPALI,sama niemoc wprowadzasz od wstepu,
          napisał że za FRIKO,więc niech się zaprezentuje co ma nam do zaoferowania.
          Moze ta niemoc bierze sie z naukowego punktu widzenia,które szczególnie w
          Ciechanowie się realizuje-:)?
          www.ciekawostki.net/news.php?id=2262
          • daisy84 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 24.04.07, 10:26
            phk1 - chcesz potencjalnego organizatora wpędzić w kłopoty finansowe? ;p Ja po
            prostu myślę, że w Ciechanowie nic nie ma racji bytu i tyle! Ale jeśli ktoś ma
            ochotę próbować, proszę bardzo. To jest tylko moje zdanie. Jak znajdzie się
            dobry sponsor, dogadasz się z Urzędem Miasta, to czemu nie? Tylko ja już
            straciłam wiarę w nasze miasto. Ale jeśli impreza będzie, to ja na pewno się
            pojawię :)
    • tina205 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 25.04.07, 18:25
      Nie ma szans. Coś takiego nie wypali. Nie w Ciechanowie. Szkoda energii na
      organizacje. Taka jest prawda. Przykra ale niestety prawda.
      • imprezowicz888 Re: Impreza ... Parada ... stylu House/Trance 27.04.07, 00:02
        Więc tak .....
        Impreza ma być za friko (jak niby biletować parade .....)
        Co do ogbadania z UM - to jest to do zrobienia ...... i w sumie po latach
        bezsensownych imprez w stylu "kupalnocka" (jestem przeciw), lub super pomysłu
        typu "Dionizje" nawet fajnie zrobionego, tylko ze zbyt małą pompą ... (ludzie z
        tego co widziałem byli nimi zainteresowani) ale myślę że Dionizje powinny ruszyć
        na teren miasta (tak jak to było kiedyś)... i kupalnocka i dionzje się troszkę
        wypaliły ......
        CKiS ma w du..... wszystkich i organizuje może i czasem fajne sprawy (koncerty
        blues-owe), ale nie wychodzi z tym do ludzi - np. koncert przy pominiku
        św.Piotra ... żeby ktoś zobaczył co to jest np. w Sobotę ok 10-14 i potem
        wieczorem ruszył na koncert w CKiS ....
        Przychodzą ludzie czasami z fajnymi pomysłami kosztującymi nie wiele (lub nic)
        do CKiS ale przez głupiego człowieka (szefa CKiS - nie znam go, ale nic nie robi
        dla ludzi na zewnątrz tylko zamknął się chyba w swoim świecie - jakieś malarstwo
        itp, a muzyka to nie malarstwo ... muzyka musi wyjść do ludzi , nie ludzie do
        muzyki) ginie CKiS ...
        Z tego co pamiętam nie jaki Antośkiewicz (chyba tak się pisze) miał/ma ileś tam
        pomysłów ... ale przecież CKiS ... nic nie zrobi .. .bo to głupie (z ich
        głupiego punktu widzenia) i takich ludzi jest więcej ... ale każdy zakłada że
        nic nie wyjdzie i nie wkłada w to serca itp .....i nie wychodzi ....

Więc może i się rozpisałem ..... ale w tej paradzie by nie chodziło o to by
        każdego do czegoś zmuszać .... tylko wyjść do ludzi ... pokazać że można coś
        zrobić za nie wielką w sumie kasę, zrobić coś co ludzi przyciągnie (chcieli by
        zobaczyć coś nowego), bo ciągłe oglądanie głupich pseudo artystów
        (doda,mandaryna itp) się kiedyś znudzi (już większości się znudziło), koncerty
        rock-owe - ok ale nie ma pomocy ze strony CKiS i nie ma "pompy" bo nikt nie chce
        współpracować z CKiS ...... zostaja tylko dj-e, jest kilku w Ciechanowie którzy
        by chcieli się wypromować ... można to wykorzystać (zagrają za friko)...

A i gazety by miały o czym się rozpisywać, co to się w mieście działo , ile
        ludzi było .... itp.........

Jeśli imprezka by była za friko w miesiącu Maju/Czerwcu przy dobrej pogodzie -
        mogę się założyć że przyjdzie "full" ludzi ......

P.S. A jeśli chodzi o straty ...... to impreza z założenia nie będzie dochodowa,
        bo tak jak pisali poprzednicy trzeba się przygotować ,że coś może tą paradę
        popsuć (np. pogoda- deszcz), ale jak się nie liczy na zysk ..... to myślę że
        wypali ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka