Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:08 Witam Czy ktoś z odwiedzających to forum bawi się w za pomocą xboxa? Może udałoby się zmontowac ekipę w gearsów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: xbox live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:09 [...] bawi się w sieci... sorrki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: xbox live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:09 Pozdrawiam kolegę od Gearsów:) Przykro mi ale obawiam się że krąg użytkowników live w naszym mieście jest kruchy!Ale gra naprawdę wspaniała! Wybrałem PS3, może dobrze, może źle okaże się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: xbox live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:54 Prawdę mówiąc też miałem chęci na PS3, ale... tam nie ma gearsów;-) ale PS3 i tak kupię, tylko poczekam, aż uda się twórcom gier wykorzystac powera, jaki ma ta konsolka. Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: xbox live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:22 No to koniecznie musimy się kiedyś spyknąć na partyjkę Motorstorma np;) w Gearsy nie dałbym ci rady - grałem 10 min:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: xbox live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:15 Trzymam za Cię za słowo i na pewno się przypomnę, bo motorstorm wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś