Dodaj do ulubionych

Pytanie----> linki

02.07.07, 20:52
Witajcie!
Pojawiła się możliwość umieszczenia na głównej stronie forum kilku linków
związanych z Ciechanowem (około 5) mam dwa typy. Jeden to Architektura
Ciechanowa( arch.ciechanow.net.pl/ ), a druga to strona schroniska w
Pawłowie.
Macie jeszcze jakieś ciekawe strony związane z Ciechanowem, które warto było
by promować?
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Pytanie----> linki 02.07.07, 21:32
      www.zakajaczeni.pl
    • pawloskarawlos1 Re: Pytanie----> linki 02.07.07, 23:45
      Może coś z dziedziny sportu? (www.mks-ciechanow.pl) Aktualizowana strona o
      piłkarskim klubie z Ciechanowa.
    • Gość: kociek Re: Pytanie----> linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:16
      A może strona Krasiniaka? Chyba najlepsz ze stron ciechanowskich szkół.
      www.krasiniak.pl/index.php
      • Gość: nino Re: Pytanie----> linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:59
        Oj,pewnie dobra bo krasinska-1Qualitet - BUFON
    • Gość: Michał Kaczorowski Re: Pytanie----> linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:56
      Witam. Dzięki za typowanie AC ;) Proponuję jednak adres www.architektura-ciechanowa.pl , który automatycznie przekierowuje się na arch.ciechanow.net.pl a trochę łatwiejszy do zapamiętania :)

Pozdrawiam
      • Gość: phk1 Re: Pytanie----> linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:41
        [phk1] mało odpowiedzi masz,podobnie jak ze mna nikt nie chce gadac jak i z toba obaj jesteśmy głupki,imbecyle,debile, z tego wynika ? czy masz inna interpretacje swojej i mojej popularności
        gucio czy to ostatni gwózdz do twojej trumnu ,że odchodzisz
        • guciu83 Re: Pytanie----> linki 06.07.07, 23:22
          Mi odpowiedzi wystarczy.. ty idziesz na ilość ja ide na jakość.

" obaj jesteśmy głupki,imbecyle,debile" zgadzam się tyko w połowie ... tzn. w
          części dotyczącej Ciebie :)
    • Gość: phk1 Re: Pytanie----> linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 23:27
      [phk1] no to se teraz pokasuj co ci tam nie pasuje KIEPSKI,bo my mysleli ze ty balujesz a ty jak pies ogrodnika slęczysz na tym forum
      • guciu83 Re: Pytanie----> linki 06.07.07, 23:33
        oj, oj... pies ogrodnika to jesteś ty... czy się znasz czy nie to i tak swoje 3
        gorsze wtrącisz :)))
    • Gość: lady Re: Pytanie----> linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:04
      ja polecam stronkę www.fotos.er.pl przemiły i przesympatyczny właściciel:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka