Dodaj do ulubionych

Sekcja Ruchu Chorych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:34
Może wiecie czym się zajmuje ta komórka w szpitalu? Dziwnie się
nazywa.Podobno pracuje tam masa ludzi.Jakieś papiery drukuja czy co.
Obserwuj wątek
    • Gość: Micho Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:39
      O tak same papiery drukują a tak dokładnie to nie robią nic poza imprezami.
      • Gość: 2calories Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:06
        z tym tematem nigdy nie spotkałem się...
        ale jeżeli to prawda to jestem bardzo zły.
        Panie Dyrektorze z PO do roboty! Starych (emerytów)w ciepłe kapcie a młodych
        absolwentów po administracji i zarządzaniu w świetle uczciwej rekrutacji
        (jeżeli takowa może wogóle być) zatrudnić i zbudować zespół fachowców.
        Już słyszałem że szpital ma długi... teraz do roboty!
        Jako mieszkaniec i potencjalny pacjent oczekuję efektów!!!

• bruum Re: Sekcja Ruchu Chorych 08.07.07, 19:41
      To jest archiwum dokumetacji medycznej. Tam można otrzymać kopię swojej historii
      choroby i inne dokumenty dotyczące leczenia w szpitalu.
      • Gość: 2calories Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:02
        a może kolega bruum wie ile tam osób pracuje i czy przypadkiem nie ma tam
        przeludnienia? może ktoś z tej sekcji także strajkuje?
        • bruum Re: Sekcja Ruchu Chorych 10.07.07, 07:32
          5 albo 6 osób tam pracuje, dokładnie nie liczyłem. A czy jest tam przeludnienie
          to nie mi oceniać.
    • morfeusz_1 Re: Sekcja Ruchu Chorych 09.07.07, 23:12
      sekcja ruchu chorzów,no nie wiedziałem że też w szpitalu mają swój fan club
      • Gość: Zub Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:35
        Jakie pięć tam nic nie robi aż siedem osób ostatnio widziałem jeszcze
        jedną,nową.Ciekaw jestem po co tyle ludzi pracuje w tej tzw sekcji a może robią
        tam sekcję?
        • Gość: Mulder Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:34
          Tak chyba coś w tym rodzaju jeden taki co tam praCuje to wygląda jak by był już
          po sekcji,ha haaa pora Z TYM SKOŃCZYĆ.
          • Gość: Petent Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:21
            Ludzie co to za dziadoska komórka?Z nikim nie można się dogadać każą czekać i
            czekać a mi się spieszy i jeszcze trzeba za to płacić w imię czego za moje
            papiery.Zgroza jedna.
            • Gość: gość portalu Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:37
              Petent - Dokładnie. Jeżeli i tak płacisz za coś co jest "za darmo" to za Unią Polityki Realnej proponuję prywatyzację ciechanowskieto szpitala. Prywatny właściciel już zadba, aby nie marnowała się ani złotówka, a poziom usług podniesie się.
              • motylek-em Re: Sekcja Ruchu Chorych 18.07.07, 11:28
                Gościu masz ogromne poczucie humoru i wielka wiarę w jakość usług w
                ciechanowskim szpitalu :)) Teraz LEKARZYKI se strajkują i chorych mają, tam
                gdzie mają. Kasa to jest to co ich uzdrowi. A ile pomieszczeń zajmuje
                administracja. Trzeba nachodzić się po źle oznakowanych piwnicach. Naprawdę
                chorzy mogą nie dożyć końca sprawy :)) Ciekaw jestem, kto weźmie takiego
                molocha z długami, bez fachowej kadry i krytycznej opinii pacjentów szpitala.
                • Gość: PHK1 Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:13
                  [PHK1] o chciałbym wiedzieć jak przedstawia sie na wykresie smiertelność naszego szpitala za ostatni rok?
                  • Gość: Brum Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:27
                    Sama nazwa wskazuje kto tam pracuje,spytaj się gościa który sam ma już dosyć
                    wystarczy popatrzeć na niego i posłuchać bełkotu chorego pracującego w tej
                    komórce.
                    • Gość: Markiza Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:01
                      Ciekawe co dalej z komórką ludzi nie robiących nic? Tylu ich tam
                      pracuje a tak trudno ich zastać,gdzie oni są? Podobno sami renciści
                      tam są zatrudnieni.
                      • Gość: Franciszek Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:09
                        Tam pracuje tylko jeden rencista,reszta to normalni etatowi
                        pracownicy.A jego żona jest sekretarką w dyrekcji szpitala,to pewnie
                        dlatego pracuje dalej,normalka,wszystko po znajomości.Bierze dwie
                        pensje a wielu młodych jest bez pracy i jak ma być dobrze?Na takich
                        rencistów i emerytów przydałaby się restrukturyzacja szpitala,są
                        mało wydajni.
                        • Gość: baboly Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 17:04
                          Widzę, że Ciechanów pełen jest ludzi "dobrze poinformowanych". Tu
                          każdy żyje życiem swoich sąsiadów. Kto z kim?, za ile? i dlaczego?
                          Gratuluję znajomości tematu.
                          • Gość: Zero Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:03
                            I bardzo dobrze,że jedni wiedzą o drugich na tym polega życie
                            ludzi,kto pyta nie błądzi,a tak na marginesie to czemu w szpitalu
                            zatrudniają ludzi mało wydajnych?Czy tak naprawdę nie ma ludzi
                            młodych,aż strach pomyśleć do czego to może doprowadzić.
                            • Gość: hubert Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 19:19
                              tam to wszyscy sa w poeszłym wieku nie wspominajac ze nawet w stanie
                              wskazujacym,a na dodatek to nikt o niczym nie ma tam pojeecia,i tacy
                              pracuja,
                              • Gość: baboly Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:46
                                1/ Proponuję przy najbliższej wizycie zbrać alkomat - będziesz mieć
                                pewność - są czy też nie pod wpływem. Bez dokładnej wiedzy lepiej
                                nie osądzać.
                                2/ Piszesz, że nikt nie ma pojęcia - może Ty niedokładnie wyjaśniłeś
                                po co przyszedłeś. Ludziom łatwiej współpracować jeśli dostają
                                jasne, czytelne informacje. Tyczy się to obu stron.
                                • Gość: kiss mi Re: Sekcja Ruchu Chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 19:07
                                  Ludziska czemu tak walczycie o te stołki?Szkoda nerwów,niech chleja
                                  wóda jest dla wszystkich,a że w pracy to co takiego każdemu się
                                  należy takie czasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka