stary2006 04.10.07, 19:09 Czy ktoś może potwierdzić wiadomość że dyrektor szpitala w Nowym Dworze Maz. jest odwołana, podobno wypowiadała się w radio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeusz82 Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:30 SŁyszalem dzisiaj w wiadomościach regionalnej rozgłośni o 15:00 ze zlozyla dymisję z powodu roznicy pogladow z władzami miasta nt wizji szpitala w NDM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 20:08 taka "uzdrowicielka polskich szpitali odwołana? nie to niemozliwe przeciez cały kraj się dowiedział ze to najlepszy w Polsce szpitalny dyrektor.no ale cóz Pani dyrektor może do Leśnej Góry? tamtejsza wicedyrektor pójdzie na macierzyński będzie wakat ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
oskar.tkaczuk Re: Romanow odwołana z Nowego Dworu 04.10.07, 20:32 o masz. a co sie stało, że caryca nie chciała już zasiadać na stołeczku? teraz pewnie częściej będzie na sesjach rady powiatu zabierać głos, bo ostatnio albo jej nie było, albo spała zmęczona długą podróżą z Nowego Dworu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyku1962 Re: Romanow odwołana z Nowego Dworu 04.10.07, 22:02 pozdrowienia dla wszystkich miłośników "carycy" czy jak jej tam jest. Ja juz słyszałem o tej nowinie i powiem wam wiecej, cały Nowy Dwór dziś świętuje z tej okazji. Nie chcę byc prorokiem, ale podobno wraca na stare "śmieci". pozdrawiamy was i trzymamy kciuki żeby nie powtórzyło się to co juz było. Nie bardzo wiemy tylko, dlaczego nas tak nie lubicie i przysłaliście ją do nas. Może wyślijcie ja gdzies w Bieszczady niech tam uzdrawia wilki. Odpowiedz Link Zgłoś
dyku1962 Re: Romanow odwołana 04.10.07, 22:15 jak to mówią nigdy nie mów dzień dobry za nim on się nie skończy, ale może to jednak nie jest zasada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:49 jakby wrocila na stare smiecie to by wykopala cale towarzycho ale niech ona juz lepiej idzie na jakas emeryture badz rente dla psychicznie chorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Romanow odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 08:45 Beszczelna, zarozumiała b...a i chyba wreszcie ten ,,spadochroniasz''ciechanowski wreszcie odleci z Ciechanowa . Macie swoją Romanow /a może Ona z tych Romanowuw jak widać to po jej minie/ . Ludzie , Ona sama przy paru giermków się wylansowała i tyle , zrozumcie wreszcie że powinna zająć się gotowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyku1962 Re: Romanow odwołana 05.10.07, 09:30 myślę że ciężko będzie znaleźć odważnego, który ją skieruje na takie "wczasy". Może wy w Ciechanowie, a my w Nowym Dworze zrobimy zrzutkę i jednak wyślemy ją gdzies tam, gdzie już nikomu nie będzie zatruwać życia swoja twórczą wizją. A przy okazji zrobimy jej przysługę i nie będzie miała juz kontaktu z organami ścigania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Romanow odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:38 O o Wam tez chyba dała się poznać szczególnie w temacie autokreacji idealnej reformatorki . Niestety u nas jest jeszcze radną powiatową od czasu do czasu między konferencjami z mediami . Przepraszamy wszystkich Nowodworzan za ten ,,cukierek'', no ale chcieliśmy się jej pozbyć . Teraz trzeba pomyśleć gdzie dalej ją wysłać . A może macie jakiś pomysł. Mnie się wydaje , że można by ją podrzucić Prezydentowi Kaczyńskiemu bo chyba lubi takie odrzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:27 Słyszałam ostatnio,że niektórzy pracownicy szpitala z Ciechanowa chętnie widzą ja na dyrektorskim stołku.Zostawiła tu przecież tylu swoich.Wielu z nich przy silniejszym powiewie zmieniło opcje,a co niektórzy o zgrozo to nawet dochrapali się lepszych posadek i jak tu można żyć normalnie,czy takim ludziom można ufać,czy tacy ludzie są wiarygodni? Jesienne liście miotające sie po skwerach naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody2001 Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 05:15 Spełniły sie moje słowa w 100%. Pytam wiec prawo i Sprawiedliwość: Co się stało, że płomień reformatorski zgasł w Nowym Dworze w Powiecie zarządzanym przez PiS? Brak komptencji i pieniędzy dał sie we znaki... W Ciechanowie Struzik dał kilka milionów to i remonty Pani Dyrektor robiła, jak Struzika i pieniędzy Województwa Mazowieckiego zabrakło to trzeba siedzieć na kuroniówce... droga Pani Radna Powiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 17:12 Struzik dał... No, wziął z własnej kieszeni i dał, łaskawca wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody2001 Re: Romanow odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:23 Dał, dał i to wszystko zostanie w Ciechanowie dla ludzi, a sukces nie należy do Pani romanow niestety ani di Pis-u... Przykre to zapewne dla Ciebie ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś