Gość: razdwatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 01:00 co kupić na gwiazdkę fajnemu facetowi, który chyba wszystko już ma??? Podpowiedzcie. To musi być coś odjazdowego, ciekawego i na poziomie. Czekam na pomysły. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anton Re: prezent na gwiazdkę IP: *.aster.pl 08.12.07, 15:31 śmieszny gadżet: etui na komórkę, T-shirt z jakimś smiesznym napisem, piersiówkę na mrozy, pozdrawiam www.zmontowane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 16:36 odpuść sobie ,pomóz mu wybrac prezent dla tej jego starszej kolezanki z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 01:24 doprawdy takie bzdury czasem piszecie, że poprawiacie mi humor na cały dzień. Zapomniałam dodać że prezent ten ma być na odpowiednim do naszej pozycji społecznej (wysokiej)poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 09:23 coś słaby ten inelekt skoro nie potrafisz wybrać prezentu dla swojego zapatrzonego w inną kobietę faceta.Ty założyłaś bzdurny wątek,jesteś kobietą bez wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 09:24 intelekt* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 00:23 bzdurny? nie sądzę. myślę że wielu z was ma problem z wyborem prezentów na gwiazdkę dla kogokolwiek. Ty możesz oczywiście jak co roku kupić skarpetki na bazarku, ja miałam nadzieję spośród wielu pomysłów wybrać właściwy ;)) Ponieważ co roku wybierałam sama w tym miałam ochotę na pomoc. Czy widzisz w tym coś złego?? ja mogę pomóc Tobie wybrać właściwy kolor/wzór skarpetek. Nie widzę w tym nic złego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 06:29 jesteś chora wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: 212.160.172.* 11.12.07, 10:02 po czym wnosisz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 14:33 A tylko po tym jak łatwo przychodzi ci ocenianie (negatywnie)inych i robienie sobie kpin.I tak już wszystko wiedząca przemądżała paniusia wie co kto komu kupuje na prezent,lansujesz się kobieto .Atak nawiasem mówiąc te twoje wypowiedzi płyciutkie są i wszystko przez pryzmat kasy i pozycji zawodowej,a co ty myslisz że tu same biedaki i buraki?zastanów się zanim zaczniesz kogoś obrażać i oceniać na podstawie swoich wymysłów.Raz dwa trzy i możesz pogubić sie w swojej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 19:16 nino, nino, nino...czy naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy twoją "sztuką" wypowiadania się, a moją? nino, nino, nino...nieładnie tak wkładać w czyjeś usta swoje słowa, nieładnie. grożę Ci palcem jak małemu rozkapryszonemu dziecku. I proszę nie obrażaj innych i nie oceniaj zbyt pochopnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:55 I na dodatek śmieszna jestes i groteskowa.Żegnam i wiecej nie odzywam się w tym temacie,naprawdę groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:26 argumentacja na najwyższym poziomie. Mała rada: jeśli nie masz nic do powiedzenia zamilcz. Pozostaw tematy które są dla Ciebie za trudne innym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:34 wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia dobra rada Ferrari . Telefon ze złota . Dom w Hiszpani . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 10:41 lub ... książkę po japońsku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inz. Fryc Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 12:43 pracuje w kebabie zarabia 800 zlotych i ma sie za wyzsza klase! ahahahahahaahahahah "kup mu gumowego kurczaka" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.strange.love Re: prezent na gwiazdkę 09.12.07, 15:57 przezenty dokładnie w tym stylu co opisałaś znajdziesz tutaj: menforum.pl/rozrywka/gadzety-nie-z-tej-planety/co-chcialbym-dostac..html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: prezent na gwiazdkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:49 niezły pomysł, chyba się zastanowię nad tymi nożami ;)) pisałam już że mnie rozśmieszacie? w kebabie nigdy nie pracowałam, a może szkoda bo poznałabym takich miernych ludków. Zawsze to jakaś wiedza. Czekam na więcej kreatywnych pomysłów. Zaznaczam że na prezent gwiazdkowy dla swojego mężczyzny przeznaczyłam 5000 zł. A może podpowiedzcie co kupić w cenie do 5000 zł ślicznemu, kochanemu chłopakowi który ma 3 lata? Odpowiedz Link Zgłoś