Gość: idefix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:00 Czy ktoś z Was mógłby mnie oświecić gdzie w Ciechanowie można oddawać zużyte baterie wszelakiej maści? Byłabym wdzięczna za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: baterie 21.02.08, 15:39 Pojemniki na zużyte baterie są w szkołach. Widziałem je tez w dużych sklepach - chyba w Panoramie i Championie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny pies Re: baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:52 W bibliotece na Batalionów Chłopskich też mają pojemnik na zużyte baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:26 Pojemnik jest też przy bibliotece/poczcie na Reutta oraz w Urzędzie Miasta na Wodnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech35 Re: baterie 23.02.08, 16:24 Z bateriami nie ma większego problemu. Wydaje mi się że pojemnik widziałem też w sklepi "Przy Farze".. A podpowiedzcie gdzie można wyrzucić pojemnik po tuszu do drukarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: baterie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:30 Podobno jakiś sklep papierniczy albo komputerowy przyjmuej zużyte tusze ale niestety nie wiem jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cIEKAWSKI Re: baterie IP: 217.98.20.* 23.02.08, 20:00 cIEKAWSKI OSTATNIO zapłacił 1,5 za parkin i oddal panu WW kilkanaście bateryjek. Ciekawski byłby zainteresowany dalszym losem tych bateryjek bo są tam też ślady jego lini papilarnych. Ciekawski może Wam podpowiedzieć ,że taka segregacja śmieci to PIC I FOTOMONTAZ i MATRIX. Warto poszperać w necie i zobaczyć,gdzie śmieci cywilizowanej Europy wędruja i jakie spustoszenie ekologiczne robią w innej części globu.świata. ps.Hurtownie papiernicze odkupuja zuzyte wkłady do drukarek. Odpowiedz Link Zgłoś