Dodaj do ulubionych

Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspaniale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 14:52
...Tak, wspaniale ?!.
Obserwuj wątek
    • Gość: klop Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 18:45
      Dyrektor się nudzi... wspaniale!!!
      Niech żyje sz....um !!!
      Zaczynamy...
      • Gość: abdullah Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.centertel.pl 12.03.08, 19:00
        Obydwa Dyrektory - managery od kultury się nudzą i przy okazji
        dobrze się bawią za nasze pieniądze.
      • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 19:03
        nie nudzi, nie nudzi tylko widzi...właśnie wróciłem z Muzeum ze
        spektaklu ,,Tamara'', wspaniała sprawa. Garatulacje dla
        Gości/aktorek/ jak i dla Muzeum za tą inicjatywę i trzymajcie tak
        dalej. Przypomniały się mi poniedziałkowe spotkania z teatrem jak
        Dyrektorem Domu Kultury była pani Hanna Morawska-Tybuchowska/przed
        laty/. Szkoda tylko, że w sali Muzeum stoją 3 /słownie trzy/ filary,
        które zasłaniają ,,wizję'' siedzącym z tyłu sali ale mimo wszystko
        było o'key. Wielkie dzięki...
        • Gość: bobik Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 22:50
          tak to już jest - koncerty na uczelni, teatry w muzeum a dyrektorzy od kultury
          na forum. taka taktyka:)
          • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 22:55
            zapraszam do Galerii,,C''
            • Gość: ula Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 09:10
              Po co? i proszę nie mówić o niedoukach,przecież ta wystawa jest niekocznie
              dobra...zorganizuj pan koncert i teatr w CKiSZ w Ciechanowie.Jak można źle
              wyrażać się o instytucji która daje zatrudnienie i niezły grosz za wbicie paru
              gwoździ
              • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 09:44
                Czy Godło może być tylko dziełem osoby z wykształceniem plastycznym?
                Czy ten konkurs jest już ustawiony pod jedną wspaniałą pracę jednego poprawnego
                artysty?
                Czy jak z Zamkiem zobaczymy nowoczesne Sztuczki na końcu;-))))

"Data: 11.03.2008 Konkurs na logo Ciechanowa
                Prezydent Ciechanowa ogłasza konkurs na projekt logo miasta. Konkurs skierowany
                jest do artystów – plastyków, wykładowców, absolwentów, studentów szkół
                plastycznych i Akademii Sztuk Pięknych. Nagroda główna to 5000 zł. Prace należy
                przesłać do 31 marca na adres: Urząd Miasta Ciechanów, Pl. Jana Pawła II 6,
                06-400 Ciechanów. Regulamin w więcej.
                • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:23
                  ... jak byś ,,ludziku''umiał czytać to byś przeczytał regulamin
                  konkursu ... i się dowiedział, że Ja nie biorę udziału w
                  konkursie /sam nie chciałem/ a dowód jestem Jurorem /zaproszono
                  mnie/ i dodam,że bez honorarium - żeby znowu jakiś ,,śmiały ludzik''
                  Mi nie wciskał, że robię KASĘ... A tak nawiasem to był kiedyś
                  konkurs i dla ucznów i dla twórców amatorów ... i niestety prace
                  były na poziomie ,,0'' i... pomyślano o profesjonalistach czyli o
                  asrtystach zawodowych...może się pojawią prace ciekawsze i będzie w
                  czym wybierać.
                  Godło ... rozumiem twoje fobie i zgryzotę, wolno ci ale zrozum ,że
                  zamek ciechanowski nie jest moją własnością i nic mi do niego a
                  zdanie na ,,temat''rewitalizacji czyli ,,nowego życia'' tej ruiny
                  mam swoje i jeszcze Mi wolno...no chyba, że przyjdzie nowa władza
                  i...zabroni......
                  Dziękuję za przyznanie Mi roli Artysty ale i bez tego czuję się
                  dobrze co chyba przeszkadza niektórym ,,lekarzom dusz''...pozdrawiam
                  • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 15:32
                    Pan Zalewski się tak nie nerwuj,są ludzie i ludziki ,tylko jako Artysta
                    trochę szacuneczku dla ludzików też by sie nadało mieć i wytłomaczyć w ładnych
                    słowach i gestach,a nie od razu tak ....
                    Tera to widzę ,że się Pan Artysta LANSujesz na forum ,aż w trzech wpisach więc
                    spadam i Szacuneczek dla Miszcza.
                    • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 15:49
                      ...hm...teraz widzę, że miałem rację...jak się ,,ludziku''/pod
                      Godłem/ chcesz czepiać to najpierw poznaj temat a nie pleciesz...i
                      tu nie chodzi o szacunek bo jaki ty masz szacunek do innych
                      dyskutantów na tym forum, kryjąc się pod Godłem - żaden...
                      • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 16:58
                        Miszczuniu Marku Zalewski dalej niepotrafisz trzymać fasonu.Lansujesz się wśród
                        nicków i z nimi dyskutujesz tylko po co w takim razie?
                        Jak jesteś Miszczuniu najmądrzejszy i wszystko wiedzący i najlepiej
                        poinformowany to tym bardziej bądż milszy dla ludzików i pokaż im klasę
                        pozytywnie nakręconego faceta.

A co do godła to Miszczuniu pytałeś się nas w starym wątku ,że siedzisz nad jego
                        projektem więc może temat przerósł Miszcza ,pamiętasz?
                        • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 17:44
                          a pogadaj jeszcze ino dużo...
              • Gość: robert Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:07

no i poszło!! teraz po Zalewskim. plucie na extra ( lub na Waldka Nowakowskiego
                - zalezy po której stronie sie usiadło) się skończyło. Teraz kopiemy
                zalewskiego. ech ludzie ludzie. o ile to co napisał bobik jest chociaz śmieszne
                i inteligentne o tyle dalsza jazda to chamówa. mam pytanie. co takiego robicie
                wspaniałego w swoim życiu? ile istnień ludzkich uratowaliście że z taką
                łatwością przychodzi Wam opluwanie innych??
                • waldemar_nowakowski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania 13.03.08, 10:33
                  Przepraszam, że OT ale wypowiedź Roberta mnie sprowokowała. I zgadzam się z Nim
                  w tej kwestii. Choć muszę sam siebie obronić, że nie było moim zamiarem
                  opluwanie EC w temacie o tej nieszczęsnej fotografii. Ale do rzeczy. Na tym
                  forum ciągle wywiązują się jakieś dziwne wojenki. Dostało się mnie, teraz (jak
                  napisał Robert) dostaje się Panu Markowi. Tak już jest. Jak ktoś ma własne, a
                  nie daj Boże kontrowersyjne, zdanie na jakiś temat to jest "kopany". Ale cóż.
                  Trzeba z tym żyć :)

I kończąc, nawiążę do ratowania ludzkich istnień - może nie bezpośrednio, ale na
                  pewno uratowałem niejedno zdrowie i życie.

Pozdrawiam.

Przeczytałem gdzieś ostatnio, że z dyskusją w internecie jest tak, jak z
                  udziałem w para olimpiadzie. Możesz wygrać, ale nadal pozostajesz kaleką. (Z
                  całym szacunkiem dla osób niepełnosprawnych)
                  • Gość: robert Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:54
                    pisząc o opluwaniu ec nie miałem na mysli Ciebie a raczej to jak potoczyła się
                    dyskusja po Twoim wpisie. co do ratowanie ludzkich istnień rozumiem że masz na
                    myśli udział w WOŚP. chwali się to ale mam nadzieję że nie czujesz się przez to
                    lepszy od innych( to miałem na mysli zadając to pytanie w poprzednim wpisie)
                    pozdr
                    • waldemar_nowakowski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania 13.03.08, 11:10
                      Nie, nie miałem na myśli WOSP. I na pewno nie czuję się lepszy od innych ani
                      przez WOSP ani przez tę inną rzecz.

Pozdrawiam
              • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:35
                ...jak ? a tak, że jestem tylko człowiekiem i mam swoje zdanie.
                Wystawa ? Tak , jak każda inna raz lepsza raz gorsza. A
                może ,,jelonka''? Galeria,,C''ma poprzez swoją działalność edukować
                społeczeństwo. A jeżeli chodzi o koncert czy teatr to proszę do Pana
                dyrektora Stanisława Kęsika bo to jego działka... Wydaje mi się, że
                nie oriętuje się Pani a prawdopodobnie nie bywa Pani w CKiS bo
                dowiedziałaby się Pani więcej...Teatr można było wczoraj zobaczyć w
                Muzeum i jak widziałem widownia wcale nie była taka
                wypełniona...koncert muzyki klasycznej ,,forte-piano''nawiasem
                wspaniały można było posłuchać w PWSZ w auli parę dni wcześniej ...
                a, że nie w CKiSz - a to inna kwestia ...pozdrawiam
    • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 10:44
      Miszczuniu ,ale powiedz Nam ,jeśli tak wysokie progi postawiliście uczestnikom
      konkursu to dlaczego jurorstwo takie a'plastyczne
      ----
      III. UCZESTNICY:
      Konkurs skierowany jest do artystów-plastyków, wykładowców, absolwentów,
      studentów szkół plastycznych i Akademii Sztuk Pięknych.

2. Komisja konkursowa
      W skład Komisji Konkursowej wchodzą:
      - Ewa Blankiewicz – przedstawiciel Urzędu Miasta
      - Bożenna Ankiewicz – przedstawiciel Urzędu Miasta
      - Anna Goszczyńska – przedstawiciel Urzędu Miasta
      - Marek Zalewski – artysta plastyk

Miszczuniu zdominujesz te kobitki swoim ałtorytetem i to Ty będziesz miał znowu
      rację i po co Ci to ;-)?
      • Gość: Hihiot Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.171.95.110.crowley.pl 14.03.08, 11:36
        "Miszczuniu"! Dobre określenie Pana "artysty", he he he...;) Żenada
        i dno mułu poprostu. Wisi facet na klamkach w Starostwie i w
        Ratuszu, cffaniaczek...;)
        • jortex Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania 14.03.08, 12:04
          No tak, od uczestników konkursu to wymagane jest wykształcenie i profesjonalizm,
          ale od jurorów to już niekoniecznie. Nie wierzę, że żadnego profesora "z
          łapanki" nie udało się ściągnąć. I po co logo na tym etapie, skoro brak nawet
          spójnej wizji na promocje miasta? A potem okaże się, że logo jest niespójne z
          celami. I co wtedy? Najwyraźniej w Ratuszu zbywa pieniędzy... A nie lepiej
          urządzić "Dzień łapanego pieniądza"? Zaprosić telewizję, Pan Prezydent stanie na
          wieży Ratusza i rozrzuci te 5 tysiaków po parku. Zabawa gwarantowana i jaka
          promocja Ciechanowa w Polsce! :)
          • Gość: rondo s Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 13:10
            Cholery można dostać jak się widzi kto zdecyduje o Godle naszego
            grodu. Autorytety szalone.Sami się wybrali do jury, a potem wyjdzie
            chryja jak już nie raz!!!
            • Gość: rio Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 13:15
              Panie,rysować,malować,rzeźbić to trzeba Umić!!!
              • Gość: halina Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 14:49
                "Galeria,,C''ma poprzez swoją działalność edukować
                społeczeństwo"... a może zacząć tę edukację od trochę młodszych członków naszego
                społeczeństwa? co pan na to panie MZ żeby robić dla szkół ponadgimnazjalnych
                lekcje w Galerii "C"? czemu się tego nie robi? czy to takie trudne porozmawiać z
                młodzieżą, uwrażliwić ją trochę na kulturę przez duże lub małe "K"? i niech pan
                nie kontruje że szkoły nie chcą, bo to nieprawda. zawsze jakiś chętny się
                znajdzie. to już raczej pana działka w CKiS a nie dyr. Kęsika. dużo się mówi o
                sztuce i kulturze ale nie wychodzi się z ofertą do odbiorcy...

dobrze że chociaż CKiS robi konkursy okolicznościowe - konkurs na palmę i koszyk
                wielkanocny, konkurs na szopkę bożonarodzeniową, na najładniejszą marzannę, ale
                z tego co wiem to nie jest to inicjatywa pana tylko instruktorów z działu na
                piętrze
                • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:13
                  halinko /przepraszam za tą formę, bo pewnie zaraz polecisz, że Cię
                  anonimie nie sznuję/ przez 19 lat każdy kto tylko chce to
                  może...trzeba tylko przyjść zapytać, lub zadzwonić i ZAWSZE jestem
                  do dyspozycji - LEKCJE dla tych którzy chcą się odbywają, no ale
                  trzeba CHCIEĆ a nie ,,zaczepiać''trzeba się poprostu tym
                  zainteresować - Ja jeszcze nikomu nie odmówiłem ...swoją drogą to
                  jestem mile zaskoczony i ZAPRASZAM
                  - a co do konkursów które wymieniasz to taka jest rola tego
                  działu ,,na piętrze'' i tyle... konkursy te to dzięki dzieciakom i
                  nauczycielom w szkołach / WIELKIE DZIĘKI IM / a MY w CKiSz tylko się
                  z tego ,,cieszymy'', że chcą dzieciaki pokazać
                  swoją ,,twórczość''...
          • Gość: kęsik Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:39
            panie kęsik daj spoko z tą demagogią ględzącego na wierzbie,
            wystarczy nam twojej klepaninki na wieki spadaj
    • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 18:37
      Dziś warto zaproponować dodatkowy punkt konkursu dla reszty "PLASTYKóW"
      Programy komputerowe dają niewyobrażalne możliwości kompozycji.
      Nie jestem plastic i Miszczu będę musiał do podstępu się potem przyznać
      jak wygram .
      • Gość: halina Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 10:22
        no cóż jeśli każdy niesłodki post będzie pan odczytywał jako "zaczepkę", to
        niech pan może tu w ogóle nie wchodzi.. co do anonimowości - forum z założenia
        to miejsce gdzie można anonimowo bądź nie, wyrażać swoje opinie i poglądy, więc
        nie wiem czemu się pan czepia . co ciekawe czytając to forum ciechanowskie
        zauważyłam, że zawsze jak ktoś /anonim/ coś panu zarzuca, ZAWSZE pan kontruje że
        z anonimem nie będzie w dyskusje wchodził, lub coś podobnego. to po co pan tu w
        takim razie wchodzi?
        co do mojego poprzedniego postu, który pan odebrał jako atak, a atakiem wcale
        nie był, to nie zrozumiał mnie pan. chodziło mi o konkretną ofertę do szkół o
        lekcjach w Galerii "C". o taką ofertę która jest rozsyłana do podstawówek np o
        konkursie na marzannę, koszyk wielkanocny itd. wiem bo pracuję w szkole.
        chodziło mi właśnie o to - żeby sformułować ofertę galerii na papierze i
        porozsyłać do szkół. szkoły same z siebie nie przyjdą, a jeśli tak to są
        nieliczne wyjątki.. ale cóż ja będę pisać, przecież jestem tylko anonimem,
        któremu zaraz pewnie się oberwie...
        czy nie sądzi pan że skoro już mamy środki techniczne w postaci np. internetu to
        należy je wykorzystać, słuchać głosu społeczeństwa i ewentualnie wykorzystać to
        w przyszłości?
        • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:12
          droga ,,halinko'' i jak mawiała moja mama ,,w koło Macieju'' jedno i
          to samo...ile razy można ... kto, po i co, dlaczego, jest Pani
          wyraźnie przewrażliwiona i tyle... a swoją drogą to włąśnie się
          zastanawiam po czorta ja wyjaśniam i wyjaśniam jak forumowicze
          swoje ... a jestem tu bo chcę rozmawiać z ludźmi i tyle... przecież
          to oczywiste,że to nie był żaden atak i z Pani i z mojej strony i
          tyle wyjaśnień...co do listów do szkół to postaram się jeszcze
          następny raz wysłać, choć no może ale dziękuję, zobaczymy jaki
          będzie odzew ...wysyłałem wcześniej i kto chciał to czytał i
          przychodzi od czasu do czasu... no, ale mam takie przemyślenia
          wypływające z doświadczeń ostatnich lat, że jak nauczyciel chce się
          wykazać, że współpracuje z CKiSz to potrafi przyjść
          po ,,kwit''/chyba zbierają takie zaświadczenia/ i jakoś potrafi nas
          znaleźć ...i jakoś wie gdzie CKiSz i Galeria,,C'' jest itd...
          - a swoją drogą to przypomnę, że człowiek jak chce uczestniczyć w
          życiu kulturalnym to CHCE i tyle, proszę zobaczyć co robią ludzie
          młodzi potrafią znaleźć gdzie i kiedy i... jadą nawet na koniec
          Polski na koncert czy imprezę... tzw. ,,Komuna'' ludzi przyzwyczaiła
          do tego , że WSZYSTKO się należało i Państwo dawało i za obywatela
          myślało... przypomnę, że teraz jest trochę inna
          rzeczywistość...OFERTA /jaka jest ale jest/ CKiS jest w każdej
          gazecie i w internecie, proszę poszukać i ZAPRASZAMY...przecież
          pisze Pani o korzystaniu z internetu a więc ???
          OJ...a niech Pani/Pan zostanie sobie anonimem-wolna wola i mnie nic
          do tego
          pozdrawiam
          • Gość: Godło Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:40
            Godło też czeka na odpowiedż Miszczuniu Nasz Drogi.

ps.Listy wysyła sie do konkretnej osoby ,a nie do szkoły ;-)))
          • Gość: Ja - Anna Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:30
            "a swoją drogą to przypomnę, że człowiek jak chce uczestniczyć w
            życiu kulturalnym to CHCE i tyle" - otóż to - i uczestniczmy, a nie
            krytykujmy wszystkiego w czambuł jak leci - w końcu tak mało mamy
            okazji uczestnictwa w życiu kulturalnym tej naszej małej Ojczyzny. A
            już niedługo kolejny koncert w PWSZ...
            • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:39
              Tak i jeszcze raz tak...i proszę minęło trochę czasu i...?...i jest
              otwarta nowa wystawa /dla tych co jeszcze nie wiedzą ,,Twarze
              mazowieckiej bezpieki''/wystawa co prawda nie sztuki a z dziejów
              najnowszej histori Polski, ale ciekawa... i...?...i na otwarciu
              nie było żadnego historyka miejscowego , no może 1/2 nauczycieli ...
              i CO? i taka jest rzeczywistość ... i proszę
            • Gość: Totoja Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:50
              bardzo popierammmm!!
    • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 09:17
      Jak będzie taka wystawa i o takim tytule to na pewno wszyscy zostaną
      poiformowani
      • Gość: Ja - Anna Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 08:47
        25 kwietnia o godz. 18.00 w auli PWSZ przy ul. Głowackiego kolejny
        koncert "Forte-piano". Wystąpią absolwenci PSM w Ciechanowie -
        studenci Akademii Muzycznej w Gdańsku. Zapraszamy!!!
    • Gość: m Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:02
      A z PWSZ to pan Zalewski sobie chyba prywatną galerię zrobił. Wszędzie te jego pożal się Boże drewniane paskudztwa.
      • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:29
        Jak to miło , że o mnie pamiętacie ...ha ha, ale to nie moje i co?
        Łyso , łysio, łysiuńko...
        • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:32
          oj zapomniałem zaprosić na otwarcie nowej wystawy ... pokazujemy w
          Galerii,,C''grafiki Pani Agnieszki Kwiatkowskiej-Zwolan...
          serdecznie zapraszam szczególnie tą przemiłą moją wielbicielkę
          literkę ,,m''...
          • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:34
            wernisaż oczywiście w piątek o godzinie 18.oo...zapraszam
        • Gość: m Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: 212.160.172.* 23.04.08, 18:30
          Ale pana nazwiskiem sygnowane :)
          • Gość: marek zalewski Re: Koncert w PWSZ, teatr w Muzeum...hm...wspania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:52
            ...a gdzie niby użyto mojego nazwiska, proszę wskazać ...to będę
            interweniował...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka