Dodaj do ulubionych

LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY

IP: 213.77.7.* 04.09.03, 17:57
Starostwo Powiatowe w Ciechanowie postanowiło pomóc bezrobotnym nauczycielom
z Ciechanowa ograniczając zatrudnianie aktualnych nauczycieli do 1,33% etatu.
Przykład idzie z góry !!!
Szanowna Pani Radna - Przewodnicząca Komisji Oświaty - Pani Alicja Ch. daje
najlepszy.
Pracuje 120 godzin tygodniowo w następujących placówkach: Zespół Szkół nr 2 w
Ciechanowie, Towarzystwo Wiedzy Powszechnej w Ciechanowie, Zakład
Doskonalenia Zawodowego w Ciechanowie, Centrum Kształcenia Ustawicznego w
Ciechanowie, Wyższa Szkoła Menadżerska TWIG oddział w Ciechanowie.
Przepraszam, zapomniałem o najważniejszym - jest przecież Dyrektorką
Gimnazjum nr 3 w Ciechanowie.
Tylko kiedy ona śpi???
I jak ma nam być lepiej w tym naszym Kochanym Powiecie???
A młodzi??? NA SZCZAW I TYNK ZE ŚCIAN WPIERD.... !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: 213.77.7.* 04.09.03, 19:52
      Od dawna wiadomo, że czerwonych obowiazują inne reguły i zasady.Oni wszystko
      mają w d.... .
    • saddam03 Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY 05.09.03, 07:49
      Trochę kultury i zrównoważenia Mr. Judex vel Dariusz Sz. -Twoje podejście do
      sprawy wskazuje na bardzo niezrównoważony charakter, jeśli takowy posiadasz;
      Nie atakuj naszych radnych powiatowych zniżając się do tego poziomu,. Każdy
      robi to co uważa za stosowne a oceniać nie będzie ich tylko PO, ale wszyscy
      mieszkańcy w kolejnych wyborach. POZDRAWIAM YOUNG WOLF
    • Gość: fan213.77.7 Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:30
      Gość portalu: Judex napisał(a):
      Misiu ustalilismy,ze będziesz sie zachowywał kulturalnie.
      Ostatnie zdania oznaczają powrot frustracji .Pamietasz co ci pisalem licz
      baranki i bedzie ok. Do tego jesteś semitą no no człowieku o wielu twrzach.I
      TAK CIE LUBIE moj ty misiaczku.
      • Gość: tamten.. Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: 213.77.7.* 18.09.03, 15:50
        Ty mi przypisałeś już chyba z pięć osobowości, ja naprawdę od dłuższego czasu
        nic tu nie piszę, bo mnie to nudzi. A Ty ciągle mnie widzisz w jakichś wpisach.
        Wiesz, nie mam żadnego interesu, żeby to prostować, ale mogą poczuć się urażani
        Ci, których unicestwiasz myśląc, że oni są mną. A parę osób już się zebrało.
        Tak Ci to tylko podsuwam pod rozwagę: nie przeceniaj własnej przenikliwości,
        każdy się myli. Pozdrawiam.
    • Gość: Tur Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 23:03
      8 funkcji???!!!!! a może o jakiejś nie wimy?
      • Gość: prawy Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: 213.77.7.* 01.10.03, 22:23
        ostanio chodzą słuchy, że pani A. Ch. ma być nowym dyrektorem Krasiniaka!!!
    • Gość: Niezależny Re: LEWICOWE SUMIENIE CIECHANOWSKIEJ OŚWIATY IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 14:40
      A kiedy pracuje z Puternickim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka