Dodaj do ulubionych

ON i ... ON!!!

IP: 80.51.94.* 09.05.08, 21:00
Niedziely wieczór. Spacerowałem sobie ulicą Tatarską i nagle na
horyzoncie pojawiają sie dwie postacie trzymające się za ręce. Nic
by nie było w tym dziwnego, ale gdy podeszłem blizej okazało się, że
to dwóch facetów!!! Wielkie było moje zdziwienie. Nigdy czegoś
takiego nie widziałem. Prawdą okazuje sie być, że w dzisiejszych
czasach co trzeci facet to homo. Ten swiat schodzi na psy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czy Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:19
      TVN transmitował ten spacer ?
    • Gość: emeryt Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 22:42
      To bardzo odważny jesteś , jak blisko udało Ci się podejść?
      • Gość: ppp Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:05
        Ja bym się chyba nie odważył przejść obok :)
        • Gość: wer Re: ON i ... ON!!! IP: *.gprs.plus.pl 09.05.08, 23:50
          nie robcie se jaj z chlopaczyny.. ;)
          • Gość: TATA oni na pewno byli normalni, może jeden niewidomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 06:44
            a ty zaraz że zboczeńce
    • Gość: ciekawski Re: ON i ... ON!!! IP: *.de 10.05.08, 08:38
      ciekawy ciechanowski eksperyment uliczny,
      a może byłeś w ukrytej kamerze ;-)?
      • Gość: zdziwiony123 Re: ON i ... ON!!! IP: 80.51.94.* 10.05.08, 10:06
        Wyglądali na normalnych facetów. Trzymali się za ręce, uśmiechali
        się nawet. Myślę, że nie był to żaden eksperyment.
        • Gość: slawek Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:57
          i co?? przeszedłeś obok i się nie zaraziłeś?? nie rzucili sie na Ciebie , nie
          zgwałcili?? Czy w jakis sposób zakłócili twój moralny spokój i porządek?? A może
          jesteś po prostu chorym homofobem i tak naprawdę większy problem dla
          społeczeństwo to Twoje poglady a nie ich zachowania?
          • Gość: zdziwiony123 Re: ON i ... ON!!! IP: 80.51.94.* 10.05.08, 11:09
            Jeśli opisałem te nietypowe zdarzenie to oznacza, że jestem
            homofobem? Co Sławku??? Nie wyzywam ich! Nie rzucam w ich domy
            kamieniami! Jestem bardzo tolerancyjny.
            • Gość: ppp Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 11:48
              taa jasne jesteś bardzo tolerancyjny najbardziej świadczy o tym
              twoja wypowiedz: "Prawdą okazuje sie być, że w dzisiejszych
              czasach co trzeci facet to homo. Ten swiat schodzi na psy!!!" -
              jestes bbaaaaardzo tolerancyjny
              • Gość: Ania zboczenia to choroba i trzeba ją leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 11:56
                nie można byc tolerancyjnym dla ludzi chorych, trzeba ich ratować,
                • Gość: slawek Re: zboczenia to choroba i trzeba ją leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:08
                  leczyć to trzeba takich ludzi jak Ty
                • Gość: ppp Re: zboczenia to choroba i trzeba ją leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:11
                  Chorzy? Doprawdy a jak ich leczyć? znasz moze skuteczną metodę? -
                  wśród wszystkich zwierząt zdarzają się jednostki homoseksualne
                  (również ludzi jak ci zapewne wiadomo) i jest to najlepszy dowód że
                  takie preferencje to nie jest choroba psychiczna która wystąpiła na
                  skutek złego wychowania lub złego otoczenia jak próbują nam wmówić
                  tacy jak ty Aniu – tak już po prostu jest, taki jest świat –
                  różnorodny – tylko niestety mało tolerancyjny czego ty jesteś
                  najlepszym dowodem
      • Gość: Hicia Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 18:38
        U nas w Hicie 2 skośnookich oprowadza się za rączkę i nikt nie zwraca na to uwagi-co iść do biura i powiedzieć,że się nie ma ochoty na takie widoki?nic to nie da..żółtki rządzą...
        • Gość: ona Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:09
          rządzą przede wszystkim swoją du...ą.Nie wtrącaj się w czyjeś życie a będziesz
          zdrowsza.Pilnuj swojego nosa (i nie tylko)
          • Gość: Hicia Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:27
            a skąd takie domniemania,że ja mam zamiar wtrącać się w czyjeś życie?niech ze swoją d..ą robią co chcą ale nie w miejscu pracy!!!
        • ciehanofianin Re: ON i ... ON!!! 25.05.08, 19:33
          to zdjęcie z komórki jaki problem zrobić?
    • Gość: CIEKAWSKI Re: ON i ... ON!!! IP: *.de 10.05.08, 12:32
      cIEKAWSKI to nie ZDZIWIONY123,że tyle złego piszą o autorze tematu i dajta spokój autorowi,bo zdał tylko relację z ważnego zdarzenia.
      Miło,ze i Ciechanów idzie pełną parą do Europy w tym postępie ;-)
      Może ON_ONA opisali by swoje wrażenia z reakcji mieszkańców.
      Czy uważają miasteczko za Ciemnogród czy już za Jasnogród ?
      • Gość: ania Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:54
        Tolerancyjny zdziwiony???????? co uważasz przez użyty przez ciebie zwrot Świat
        SCHODZI NA PSY?????? to ta tolerancja tak się przejawia? Zakłamany jesteś i
        fałszywy.Gdy nie usłyszałeś poklasku na swoją głupotę,od razu tolerancyjny się
        zrobiłeś hehehehehe,dobre.A tak na marginesie co ci ludzie ci zawinili? że sie
        kochają? że im dobrze ze sobą? Myślisz że czynią gorsze zło niż paradowanie po
        ulicy z coraz to nową i młodszą kochanką?Co cię tak boli? Tacy są i tacy będą i
        to są zrozum w końcu tak samo normalni ludzie jak ty!!!!!To nie zboczenie
        ,pewnie więcej zboczenia występuje w niejednej sypialni heterosexualnej.Och Boże
        jacy my tolerancyjni jesteśmy ,wszystko nas interesuje, co wokół nas i negujemy
        wszystko do bólu!!! Chodzi o to żeby przysr.. ,wytknąć,wyśmiać i mieć z tego
        satysfakcję.Zdziwiony dla mnie jesteś zwyczajnym brukowym lanserem.
    • Gość: zadziwiajace Re: ON i ... ON!!! IP: *.eranet.pl 10.05.08, 12:46
      Tez kiedys mialem taka sytuacje. Bylo to 1 maja tego roku gdy podczas spaceru z
      dzieckiem na horyzoncie zauwazylem dwie tzymajace sie za rece postacie. W
      swietle latarni wygladali naprawde przerazajaco. Moj syn nie na zarty sie
      przestraszyl, chcial wracac do domu ale nie, postanowilem ze nie bedziemy
      uciekac i udalismy sie w dalsza droge, zblizajac sie w ich kierunku. Przerazenie
      narastalo wraz z malejacym dystansem dzielacym nas od NICH. Gdy zblizylismy sie
      juz na tyle ze mozna bylo rozpoznac plec tych dwoch osob z wielka trwoga
      stwierdzilem ze sa do dwaj FACECI! Malo tego, trzymali sie za rece i byli do
      siebie przytuleni! Syn puscil moja reke z krzykiem zaczal uciekac w przeciwna
      strone - ma dopiero 4 lata i tak odrazajace zjawisko spotkalo go pierwszy raz w
      zyciu - a ja postanowilem byc twardy i nie dac sie przestraszyc. Na nic moja
      odwaga. Gdy juz mialem przejsc obok nich zauwazylem ze to sa blondyni! A jak
      ogolnie wiadomo nie ma nic straszniejszego niz dwaj blondyni trzymajacy sie za
      rece. Tego moje serce nie wytrzymalo i padlem na chodnik tracac przytomnosc i
      slyszac w oddali kroki dwoch mezczyzn podbiegajacych do mnie. Obawialem sie
      najgorszego ale po chwili odzyskalem przytomnosc i zauwazylem dwoch policjantow
      prowadzacych tych dwoch blondynow do radiowozu. Oczywiscie opowiedzialem jak
      mnie przewrocili, wystraszyli dziecko i chcieli pobic. Na szczescie trafil sie
      przyjazny patrol. Po spisaniu moich danych i upewnieniu sie ze wszystko juz w
      porzadku odeszli do radiowozu trzymajac sie za rece...
      Swiat rzeczywiscie jest okrutny.
      • 2.misiek65 [...] 10.05.08, 13:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: slawek Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 15:04
      czy moderator tego forum może mi powiedzieć czemu skasował moje wpisy?? proszę
      pokazać mi w którym miejscu złamałem regulamin forum!!!!
      • Gość: addhoc Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:09
        Nazywanie homoseksualizmu chorobą oznacza jak ograniczone umysły mają ludzie
        którzy to piszą! Nie wiem jakby się czuła Ania gdyby od urodzenia podobały by
        sie jej dziewczynki? Jaki miałaby na to wpływ? Jak potrafiłaby to wyleczyć?
        Poza tym homoseksualizm nie jest niczym niezwykłym! W przyrodzie są geje , w
        czasach Jezusa i Cezara też byli!
        • Gość: asdf Re: ON i ... ON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:31
          Jutro przyjezdza do Ciechanowa Jacyków . Bedzie oceniał jak ubieraja
          sie ciechanowianki. Niech te homofoby nie wychodzą z domu bo dostana
          zawału albo rozwolnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka