zarek35 10.05.08, 13:33 O której jest dziś zlot motocykli przy krytej pływalni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bicykl Re: zlot motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 13:41 Impreza, która chyba jest mało rozreklamowana. Ja np. wiem, że główne uciechy z tego zlotu wypływające mają sie odbyć pomiędzy salonem Skody p.Jarzyńskiego a przejazdem kolejowym. Być może jakiś epizod nastąpi przy krytej pływalni?. Odpowiedz Link Zgłoś
zarek35 Re: zlot motocykli 10.05.08, 13:53 Impreza jest rozreklamowana na plakatach.. Wiem, że jest msza św. przy Farze, później motocykle będą przy pływalni, następnie przejazd ulicami miasta i dopiero na końcu, przy ul. Kasprzaka odbędzie się koncert. Ale jak nic uciekły mi z głowy godziny co, gdzie, o której się odbywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicykl Re: zlot motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 14:00 No trudno!. Ja też godzin nie znam. Może ktoś sie tutaj odezwie i Tobie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zlot motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:47 Koncert juz trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venom Re: zlot motocykli IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.08, 17:59 ja mam pytanie czy ten zlot jest pionierski czy bywał już w poprzednich latach w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zlot motocykli IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.08, 23:40 To już czwarte takie spotkanie w Ciechanowie. Informacje o nim masz na www.ciechanowonline.pl, są tam też zdjęcia z dzisiejszej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś